La multi ani fulguleti de n-d 2006! (205)
Raspunsuri - Pagina 7
porumbita80 spune:
La multi ani dragele mele
Un an nou mai bun, mai fericit cu mai multe realizari si impliniri.
Noi am sarbatorit acasa cu muschetarii mei.Radu a dormit dar Mariuta nu a evitat trecerea in noul an. A fost foarte fascinat de focul de artficiu, a tinut neaparat sa cicaneasca cu noi paharele a fost minunat ca deobicei.Pe zi ce trece este tot mai inteligent, si ii iubesc nesmus de mult pe ambii ei sunt viata mea, realizarea cea mai mare, simt ca am pentru cine s-a ma lupt.Aveti cateva poze de revelion
aici
Donia atat de bine zice minunata ta fetita cum simte anumite chestii. S-a stii multe chestii iau in considerare din cele povestite de tine. Un copil cel mai bine stie s-a spuna ce simte. Felicitari pentru asa copii. Esti o mamica extraordinara.Tot respectul din partea mea.
Anul asta pentru mine este foarte important, lucrez la un proiect important pentru mine sper din tot sufletu sa reusec sa-l finalizez cu brio.
Am vazut toate pozele , aveti niste copii minunati.
Va pup cu drag
Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+Mario Gabriel(31.10.06)
Lavinia_P spune:
Porumbita,
Voinicii tai sunt super..atat de bine seamana doar ca unul e blond si unul brunet(si radu e tare frumos)..si tu mai ai timp si de facut mancare..waw..felicitari!
Dandusa,
- mamica curajoasa si frumoasa!Peste 2 ani vei povesti si tu ca Donia.
Donia,
Ce sa mai..am ramas fara cuvinte...inseamna ca filmele americane nu sunt chiar fictiune ..glumesc..dar chiar pare ireal!Super fetita ai!!Felicitari!Pup-o din partea noastra..ii oferim noi inca 50%!
Mai voiam ceva..parca..
Dianocica.,
Sa fie cu noroc si cu mult banet!
minunea mea
Donia spune:
Buna seara, am venit cu sanioara, ca la noi a mai nins putin ieri, nu mult, doar cat sa fie o iarna frumoasa.
Am ramas acasa doar cu Cristi, noi bolnaviorii, ca sanatosii s-au dus la waterpark. I-am tot promis Roxaneica mergem in vacanta, apoi eu am racit, apoi a racit si Cristi, asa ca pana la urma ne-am impartit in echipe... si in felul asta are si ea 100% atentie azi
saryta, ce v-ati distrat, sa va fie de bine! Si fetitele sunt tare frumoase, au niste ochi frumosi toate, sa te pierzi in ei! Si pozele de la bunici (si strabunici!) mi-au placut mult.
porumbita, baietii tai seamana clar unul cu tine, unul cu sotul tau, dar imi pare ca seamana si intre ei, nu? Ce de bunatati pe masa... si ce frumos dadea Mario noroc cu tine! Sunteti tare frumosi!
Lavinia, pai nu spui nimic? Noroc ca m-am apucat de scormonit si am gasit minunea asta! Ce frumosi sunteti si cum semanati ca doua picaturi de apa, mai rar!
dianocica, sa fie intr-un ceas bun! Motto-ul ala face toti banii! Hai mai da o maslina pe chestia asta
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
danutz spune:
Buna dimineata fetelor!
Saryta, m-au terminat pozele voastre. Si cele de la serbarea de la gradi si cele cu ieduta cea mai mare si cele cu bunicii si strabunicii si mai ales cele de la petrecerea mascata. Stiti sa va distrati super! Bravo!
Porumbita, voi sunteti niste frumosi, Mario mai blondin si Raducu mai brunetel, o familie frumoasa si reusita!
Diana, felicitari pentru site-ul nou noutz si mult noroc!
Fetelor, pt mine vacanta s-a terminat, de maine din nou la munca, fara sufletelul meu...
Si inca fara zapada pe aici...
adinazot spune:
Buna dimineata fetelor!
In primul rand va doresc un an bun lipsit de evenimente neplacute!
Am vazut toate pozele,absolut toate,sunt o incantare,le-am savurat pe toate,sunteti minunate iar fulguletii care mai de care mai deliciosi,si mariii!
De revelion am stat si noi acasa,Ale a rezistat pana la 1,a cazut lata.A dansat toata seara si a povestit si cantat de toate,i-am avut pe socrii la noi,Ale a fost atractia serii!va dati seama ce importanta se credea ea!Noi am reusit sa stam pana la 3 si ne-am culcat!A trecut repede,eu am fost in ultimul hal de oboseala,acum e mai bine,am reusit sa stau sa ma odihnesc putin.
Cateva POZE de la revelion!
doradora spune:
am intrat sa va urez un an nou bun, cu multe bucurii de la fulguleti, si sa va spun ca am trimis ceva pe mami_nov_dec_06@yahoo.com.
chris + alexandra
iulia-stefy spune:
Salutare!
Porumbita, ai doi flacai reusiti...
dandusa, ce frumos povestesti....
saryta, ce domnisoare dragalase...
Diana, felicitari pentru site si multa bafta!
Adina, ce frumosi sunteti si ce domnisoara e Ale...
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
De aici incep pozele de Sf Stefan, Revelion... si altele
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
roxanica2006 spune:
Va multumesc mult tuturor
Nu m-am indoit nicio clipa ca ma veti incuraja si ajuta mult cu sfaturile voastre. Apreciez enorm gandurile voastre bune si va consider prietene adevarate. Uite, parca deja e putin mai bine
Am vazut toate pozele, familii foarte dragostoase, mamici harnicutze, fulguletzi frumoooosi, totul la superlativ!
Donia, Roxana ta e absolut fenomenala, am tras un plans strasnic, da e de bine Multumesc pentru rugaciune, se muleaza perfect pe situatie.
Si tie, Danutz, iti multumesc mult, deja simt cum timpul incepe sa ma ajute sa vad lucrurile mai clar. esti atat de inteleapta si mereu ai o vorba buna pentru fiecare, tare mult iti multumesc. Ati fost foarte sexi in noaptea de revelion. O sa va mearga bine tot anul !
M-monique, saru'mana! Tu acum esti mai bine?
Shosika, bafta maine! Putere multa!
Dandusa, nu te dezminti, cui cat drag te gandesti la mama ta!! Ma impresionezi de fiecare data!
Lavinia, cat de frumosi sunteti!! Mihaita e un barbatel cuceritor !
Dianocico, sa fie intr-un ceas bun, draga mea! Hai ca iau o maslina si beau toata sampania, sa-ti mearga tie bine si io sa uit de ale mele, da?
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
m_monique spune:
roxanica2006 sunt mai bine. pana la urma s-au clarificat lucrurile. in curand se vor incheia. nu va fi un happy end, dar orice sfarsit e un nou inceput, si nimic nu e intamplator in viata asta.
26+
si Andrei (16.12.2006)