Doamnele din Gaza sunteti bine?

Doamnele din Gaza sunteti bine? | Autor: batool67

Link direct la acest mesaj

Suntem alaturi de voi, asteptam postarile voastre aici.... Sper sa fiti sanatoase si intregi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Lasa draga,doamnele din Gaza sunt ocupate sa numere maini ,picioare,capete si ficati ce curg pe strazile orasului.Cind termina inventarul,vin ele!

Scuzati ironia,dar nu ma pot abtine cind in Gaza se moare si ipocrizia si rautatea nu le mai incap unora in inimi,revarsa peste tot.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Multumim, Batool, alhamdulillah, sint bine, desi zonele sint bombardate azi la greu: Rafah, Jabaliya, Khan Younis,Garara...imaginile de pe al-Jazeera imi evoca trairile din 2003, si-atunci a fost doar un raid, sotul meu era cu un prieten in spatele unei masini ce a fost aruncata in aer de o racheta...stii ceva de fetele tale?
Hannen, eu nici nu-mi mai consum energia pe topicuri ca ala, asa nu ma pot insulta pe mine si familia mea...ar fi bine sa faceti si voi la fel, nu le mai dati apa la moara, oricum ei bat din taste si-i doare-n sarmale de calitatea vietii altor oameni, jambonul si tuica sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dodo

Multumim, Batool, alhamdulillah, sint bine, desi zonele sint bombardate azi la greu: Rafah, Jabaliya, Khan Younis,Garara...imaginile de pe al-Jazeera imi evoca trairile din 2003, si-atunci a fost doar un raid, sotul meu era cu un prieten in spatele unei masini ce a fost aruncata in aer de o racheta...stii ceva de fetele tale?
Hannen, eu nici nu-mi mai consum energia pe topicuri ca ala, asa nu ma pot insulta pe mine si familia mea...ar fi bine sa faceti si voi la fel, nu le mai dati apa la moara, oricum ei bat din taste si-i doare-n sarmale de calitatea vietii altor oameni, jambonul si tuica sa traiasca!

oriunde ati fi, LA MULTI ANI ! SANATATE,LINISTE SI PACE IN SUFLET ,IMPLINIRI SI ZAMBETE !

Ambasada romana nu va ajuta?!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Lasa draga,doamnele din Gaza sunt ocupate sa numere maini ,picioare,capete si ficati ce curg pe strazile orasului.Cind termina inventarul,vin ele!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

Hannen nu as fi vrut sa intru pe acest subiect pentru ca nu sunt in acea zona si deci nu as putea raspunde la intrebarea autoarei dar ceea ce ai scris aici e pur si simplu oribil si nu ma asteptam ca int-o zi sa citesc asa ceva aici.Cred ca nici o persoana oricat de insensibila ar fi nu ar putea face un asemenea inventar si mai ales doamnele din Gaza pentru care in acest moment, prioritatea este alta.
Sper pentru toti care sunt in acea zona ca Dumnezeu ii apara si ca acest conflict se va termina.
Batool sper ca totul sa fie bine pentru familia ta pe care o ai in zona.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Cait,daca ai fi citit macar unul dintre link-urile puse la celalalt subiect nu as mai fi avut onoarea sa te oripilez eu.

Pacat.Inca o data se dovedeste ca nu cititi decit ce va place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Le-am citit nici o problema dar nu faceam nici o paralela intre subiecte vorbeam scrict de acest subiect si de ce ai scris aici.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:

oriunde ati fi, LA MULTI ANI ! SANATATE,LINISTE SI PACE IN SUFLET ,IMPLINIRI SI ZAMBETE !

Ca frectia la picorul de lemn
Nu au ce face, Gaza e la propriu inchisa din iunie 2006, granitele sint pazite sa nu poata intra nici macar ajutoare..au murit in perioada asta sute de oameni care mergeau in Egipt pt tratamente, operatii, dialize, chimioterapii, din cauza granitelor blocate..altii au murit ca nu puteau fi operati din cauza lipsei instrumentarului, oxigen, curent in spitalele din Gaza...
La fel si tie, sanatate, liniste si pace, nici nu stii cit de mult valoreaza acest cuvint, dar nu orice pace, asta iar e important, ca decit o viata ca "pacea" de 2 ani incoace...
Au scris la al-Jazeera ca s-a ajuns la 2000 raniti si 400 morti...2 fetite vecine cu soacra-mea au murit, o racheta a aruncat in aer o masina si ele erau in spatele ei cu o trasurica cu 2 magarushi, aduceau apa potabila cu bidoanele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:

Ca frectia la picorul de lemn
Nu au ce face, Gaza e la propriu inchisa din iunie 2006, granitele sint pazite sa nu poata intra nici macar ajutoare..au murit in perioada asta sute de oameni care mergeau in Egipt pt tratamente, operatii, dialize, chimioterapii, din cauza granitelor blocate..altii au murit ca nu puteau fi operati din cauza lipsei instrumentarului, oxigen, curent in spitalele din Gaza...
La fel si tie, sanatate, liniste si pace, nici nu stii cit de mult valoreaza acest cuvint, dar nu orice pace, asta iar e important, ca decit o viata ca "pacea" de 2 ani incoace...
Au scris la al-Jazeera ca s-a ajuns la 2000 raniti si 400 morti...2 fetite vecine cu soacra-mea au murit, o racheta a aruncat in aer o masina si ele erau in spatele ei cu o trasurica cu 2 magarushi, aduceau apa potabila cu bidoanele...

oh,pe posturile romanesti de tv din tara se spune ca vai, cine locuieste in Gaza poate suna la Ambasada Romaniei sau Consulat,tot un draq!
Mai frate,astia va uita acolo si-i doare in partea aia rusinoasa !Daca i-ar trece unui parlamentar vrun mesaj de pace,sol-sol, taman prin pat cand are somnul mai dulce,oare si-ar aduce aminte de Gaza?!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Imi pare rau pentru voi, dodo . Bebelusul tau ce mai face, e bine?
Ma gandesc la voi, sper sa se termine odata

Mergi la inceput

Adriana, nu sint in Gaza acum, cum am spus, granitele sint inchise din 2006, s-au inchis cu citeva zile inainte sa mergem acolo, insa avem familie acolo...nu-i putem suna decit pe mobil, si asa greu, legaturile telefonice "land line" nu mai merg de aici, nu stiu de ce...iar bb s-a pierdut pe drum..un baietel..asa a fost sa fie. Va multumim pt. gindurile bune!
Ambasada e in Tel-Aviv, si chiar daca ar zice ca te ajut, zice:vino aici! Pai cum sa iesi daca nu poti? Fetele din Liban inteleg pe deplin drama celor din Gaza, nu cred c-au uitat nici ele teroarea, si nici acum nu e totul OK, si la ei e ca o bomba cu ceas...Ortansa, aveti grija de voi!
Cum vad ca nu mai nimeni de prin zona pe-aici, cu voia dvs o sa ma retrag, daca mai am vesti, va spun

Mergi la inceput