Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 5
monicus spune:
La multi ani tuturor mamicilor pt 2009. Sa aveti parte de multa sanatate,sa aveti parte din partea bebelusilor bucurii si sa va lumineze viata.
Doresc si eu id-ul si parola de la contul cozonaceilor.
Va doresc tot binele din lume si sa aveti grija de voi.
Va
Printesa noastra dulce Ana
http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy
babyzapi spune:
LA MULTI ANI MAMICI DRAGI!
La inceput am fost putin reticenta fata de odisee, dar Mirtha si Otilia au fost primele care m-au facut sa ma simt binevenita. Ma bucur nespus ca am facut parte din aceasta odisee, ca v-am cunoscut virtual si ne-am impartasit bucuriile, temerile si starile sufletesti de gravidutze. De altfel sunt foarte fericita ca am avut ocazia sa cunosc pe cateva dintre voi: Andreyutza, Bebecris, Elilov, Diana, Carmendu si BraveGirl si sper cat de curand sa ajung sa va cunosc pe toate fiindca toate imi sunteti tare dragi si toate mi-ati oferit un sprijin atunci cand am avut nevoie sau un zambet atunci cand eram trista.
VA TZUC DULCE CU MARE DRAG PE TOATE.
Spiridusule multumim din suflet pt timpul acordat montarii filmuletului. M-a impresionat si m-a emotionat profund.
Diamisha
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
alra spune:
La multi ani tuturor si un 2009 senzational!
eu ce sa va zic, in primul rand va multumesc ca m-ati suportat
e tare bine sa stii ca ai pe cineva care sa te inteleaga 100% cand te plangi de toate problemele de gravidenie, de dureri in toate partile, de mers greoi, de burta imensa, de constipatie, de nopti nedormite cu multe vizite la baie, de faptul ca ai impresia ca nu mai nasti niciodata, de kilograme in plus (sau in minus, hihi ) si lista e lunga.
si la fel de bine e cand ai pe cineva care sa iti impartaseasca bucuria unei ecografii cu rezultate bune, caruia poti sa ii copiezi exact datele de pe foaie si care sa le si inteleaga , care sa iti impartaseasca bucuria a 4 ore dormite cap la cap in conditiile in care restul lumii te considera nebuna ca te bucuri ca ai dormit numai 6 ore intr-o noapte
Fetelor care vor fi mamici in ianuarie-februarie eu le tin pumnii sa nasca la fel de usor ca mine si ca sfat le zic sa aiba incredere in ele caci indiferent de ce or zice mama, soacra, pediatrul, sotul, vecina de la 2, cartile din dotare - ele stiu cel mai bine ce nevoi are bebe si cum trebuie sa aiba grija de el
Nasteri usoare si nu cu mult peste termen!
Alina, mami de Laura si Nicole
Amalia spune:
Neata mamicute dragi si LA MULTI ANI in noul an!
Multa sanatate si tot ce va doriti sa se indeplineasca, dar in primul rand liniste sufleteasca si intelegere!
Noi pe la 1 ne-am bagat in pat. Deja mi se parea super tarziu si dormeam in papuci. Luca, mititelul, a dormit de la 20:30 pana la 1 cand am vrut eu sa ma culc...ca l-a apucat foamea...a papat si s-a culcat la loc. Nu l-a deranjat lumina aprinsa, televizorul, discutiile noastre...a dormit ca un ingeras, asa ca am renuntat la pozele care vroiam sa le fac. Avem timp un an intreg..
Diamisha pup si eu dulce!
pozici
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
babyzapi spune:
Pe langa mamicile enumerate in mesajul anterior, mai sunt cateva mamici dragi care mi-au bucurat sufletul si-mi sunt tare dragi :
Amalia WndyCtyGirl , Cherie, Diamisha Spiridudul , Brie , Mav , Dandusa, Olivia , Miky , Hera , Mar_ysa , Bertha , Darling , Simona , Criss , Mamiseli , Nebunica , Alexa , Madutza , VonHelen , Manumanu , IuliaCospy , Ramo , Ginye , Lauramiron , Malinas , Oceanborn , Madutz , Isaelena , Anca27 , Anka83 , Alra , Alexutza , Monicus , Andy , Futuremother , Monicabo
SA NE VEDEM CU BINE LA SCUTECE!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
futuremother spune:
LA MULTI ANI pentru 2009!!! Sa fim sanatosi cu totii atat copii cat si parinti! Nostalgia ne cuprinde pe toate, parca am mai sta un pic la odisee, nu- i asa ? dar a venit vremea de scutece si uite asa maine poimaine de gradi ... Am citit cat am putut de mult si am scris tot asa desi as fi vrut mai mult ...
Va pup pe toate si cu lacrimi in ochi va urez tot binele din lume, multa fericire si inca o data la multi ani cu sanatate!!!
babyzapi
vreau si eu cont de la cozonacei, multumesc
mama de Raisa Maria si Rares Florin
futuremother spune:
spiridusule felicitari !!! as fi avut si eu poza dar nu am cont sa pun chiar mai multe
mama de Raisa Maria si Rares Florin
dandusa spune:
Bine ne-am regasit in 2009!Va doresc din suflet multa sanatate,multe bucurii si sa aveti parte de un an nou mult mai bun.La multi ani,prietene dragi
si noi cu muci si cu restul ca sa completam tacamul...tuse,urechiuse dureroase,masele in devenire,nervi intinsi la max de ambele parti...
o am pe mama de pe 21 dec la mine...dar nu se simte frate!din contra...,casa-i mai vraiste decat pana acum,manacare nu-i,rufe cu varf in cos...jucarii intinse in toata casa...ce se intampla domule?!
noroc cu Claudiu meu,manca-l-ar mama de harnicut...el a facut de toate la bucatarie,eu doar am prestat un tort semipreparat(si nu-mi sta in caracter,jur!)
Laura,Leeloo,
pentru raceala lui Raducu,ne-a dat Oscilocociunum,Stodal,Otocalm si Nurofen...ser si aspirat cand a fost cazul...
de baita contraindicata in raceala,nu am auzit...din contra...
multa sanatate
revin...
Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)
lauramiron spune:
Dandusa, imi pare rau ca si voi sunteti cu raceala. Ce e ala Otocalm? Si se poate da sirop de tuse la bebe atat de mic?
I-am dat aseara 2ml de Panadol si zau ca s-a simtit efectul,nu a mai fost infundata si a dormit bine, doar a mai tusit razlet de 3-4 ori dupa ce a papat.
Citat: |
citat din mesajul lui dandusa Bine ne-am regasit in 2009!Va doresc din suflet multa sanatate,multe bucurii si sa aveti parte de un an nou mult mai bun.La multi ani,prietene dragi si noi cu muci si cu restul ca sa completam tacamul...tuse,urechiuse dureroase,masele in devenire,nervi intinsi la max de ambele parti... o am pe mama de pe 21 dec la mine...dar nu se simte frate!din contra...,casa-i mai vraiste decat pana acum,manacare nu-i,rufe cu varf in cos...jucarii intinse in toata casa...ce se intampla domule?! noroc cu Claudiu meu,manca-l-ar mama de harnicut...el a facut de toate la bucatarie,eu doar am prestat un tort semipreparat(si nu-mi sta in caracter,jur!) Laura,Leeloo, pentru raceala lui Raducu,ne-a dat Oscilocociunum,Stodal,Otocalm si Nurofen...ser si aspirat cand a fost cazul... de baita contraindicata in raceala,nu am auzit...din contra... multa sanatate revin... Scorpionasii mei stralucitori Crinuta si Raducu (1.nov2006)(31.oct2008) |
Laura de doua printese
Rebeca Mara (16.09.2005)
Ecaterina Sara (06.12.2008)
alra spune:
lauramiron aici nu se da sirop de tuse la copii asa mici. ala al meu de familie imi tot zice ca in state nu se da pan la nush ce varsta ca e asociat cu sids ca statistica.
si noi am petrecut frumos insa cu noduri: dau sa ma imbrac in ceva nenegru, scot o bluza din sifonier si incerc sa ii inchid fermoaru pe o parte, fraateeee, mai aveam nevoie de o palma de material!! => depresie. punem masa si toate cele, fata desteapta alaptez puradelu inainte de masa ca in ultima vreme are senzor de mami la masa. dar la desert ce credeti ca scapai?? am mancat omu de zapada de inghetata cu boztu de om atarnat de san ca nici macar in brate nu mai voia! isi urla drepturile
si a mancat nenicule iara de pe la 11 la 2 in continuu! la 12 am demufat-o ca sa nu ma prinda anu nou cu pruncu la san. la 2.30 am incercat sa o culc dupa niste ceai de fenicul, neaaahhh. am reusit abia inspre 3 cu niste lapte praf (unde a mai intrat si ala nu ma intrebati!) heheeee, si a dormiiiitttt pana la 9.30 azi de dimineata - neintrerupt!
ufff, iara tipa! acuma beam si eu o cafea deco in pauza. imi vine sa imi dau demisia
ALRA 8kg+
Vacanta cu Laura in Romania