Mamici si gravidute de Nov-Dec2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 10
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyzapi Neatza mamici! Dorm pe mine...bebe a fost cam agitat azi-noapte si s-a trezit de vreo 6 ori ca sa pape ... Ieri am fost in vizita la rubedenii si poate d-aia a fost bebita mai agitat... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008) Poze RAPHAEL Poze ISABELA Povestea nasterii |
Imi pare rau ca ai avut o noapte asa agitat! Am dormit eu si pt tine . Dupa sarbatori o sa se mai linisteasca. Si Stefan a fost agitat toate zilele si noptile astea. Dar e de inteles la cata lume s-a perindat pe la noi. o sa reintre in normal cat de curand.
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
alra spune:
eu am dormit cat pentru voi toate!
fi-mea (aia mica!) a dormit de la 12 azi noapte pana la 8.30 azi de dimineata cand a sculat-o sor-sa (aia mare). si la 8.30 a mancat dintr-un san, care pocnea de lapte si a adormit iara. acuma imi beau cafeaua si ma duc sa o scol din nou caci sanul ramas ma doare si ma ustura.
nu ma intrebati cum s-a intamplat minunea sau cat e de sanatos ca nu stiu sa zic. stiu doar ca aseara a mancat iara foarte mult, ba la un san ba la celalalt, ba niste picaturi de fenicul ca ceai nu a fost chip sa ii dau, si pe la 12 am reusit sa o ragai bine si sa o adorm si asta a fost...
ALRA 8kg+
Vacanta cu Laura in Romania
Amalia spune:
Wow Alra super a dormit pitica! Asa s-o tina si sa reusesti sa te odihnesti cum trebuie in fiecare noapte!
Si eu sper la un program de genul asta, dar nu vad sanse prea curand..
Luca are program de agitatie in fiecare dimineata de pe la 6 si un pic pe la 9-10...maraie la fiecare ora, are gaze, se agita..deci nu mai e chip sa dormi cum trebuie. Dar eu sunt fericita ca n-a mai avut colici noaptea!
citat din mesajul lui alra eu am dormit cat pentru voi toate! fi-mea (aia mica!) a dormit de la 12 azi noapte pana la 8.30 azi de dimineata cand a sculat-o sor-sa (aia mare). si la 8.30 a mancat dintr-un san, care pocnea de lapte si a adormit iara. acuma imi beau cafeaua si ma duc sa o scol din nou caci sanul ramas ma doare si ma ustura. nu ma intrebati cum s-a intamplat minunea sau cat e de sanatos ca nu stiu sa zic. stiu doar ca aseara a mancat iara foarte mult, ba la un san ba la celalalt, ba niste picaturi de fenicul ca ceai nu a fost chip sa ii dau, si pe la 12 am reusit sa o ragai bine si sa o adorm si asta a fost... ALRA 8kg+ Vacanta cu Laura in Romania |
pozici
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Wndyyyyyy am vazut de dimineata in coltul din dreapta in sectiunea "Sa ne cunoastem" unde apar poze din albumele membrilor, poza asta http://forum.desprecopii.com/forum/photo_gallery.asp?action=displayimage&photo=8944&loc=/userphoto/wndyctygirl/photo4%2Ejpg cu tine si cu sotul tau.. Imi e dor de tine! Unde estiiiii?
pozici
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
babyzapi spune:
Alra si Ginye felicitari ca ati reusit sa dormiti bine.
Amalia noi doua ne luam de mana cu tot cu puisorii nostri agitati. Lasa ca se cumintesc si ai nostri cat de curand...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
babyzapi spune:
Voi le-ati taiat unghiutele (cu unghiera sau forfecuta) la bebelusi inainte sa-i botezati? se zice ca nu e bine....dar nu se mai poate cu bebicul meu...am incercat sa i le rod dar nu pot decat pecele care sunt rupte deja un pic, manusele nu suporta...si se tot zgarie...si sa stau asa paa la 6 luni cand facem botezul, nu se poate...deci ma pun pe taiat.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela lui Raphael Nicolas (23.10.2008)
Poze RAPHAEL
Poze ISABELA
Povestea nasterii
alra spune:
amalia, si eu sper la orice se poate numi "program". ca pentru moment asta mica mananca tare neregulat, de multe ori are episoade de mananca continuu timp de mai multe ore, in special seara. dar nu ma plang caci apoi doarme mai multe ore cap la cap. singura problema e ca un astfel de episod poate tine si pana la 3 noaptea si sanii mei nu apuca sa se refaca intre supturi si ea trage si se enerveaza si tot asa.
mi-e tare groaza de momentul in care voi incepe serviciul... laura deja dormea toata noaptea pe vremea aia. dar nu incep sa ma aberez de acuma ca mai sunt 2 luni aproape.
babyzapi, tu vorbesti serios? ia-ti o forfecuta cu varfuri rotunde speciala pentru bebe si taie-i unghiile la copil. eu stiam ca nu se taie pana la 6 saptamani din motive de securitate. insa eu deja cochetez cu ideea de a i le taia pe la o luna.
asa ca paranteza eu vreau sa o botez la vara pe la 5-6 luni. ce m-as face pana atunci??
ALRA 8kg+
Vacanta cu Laura in Romania
madutza spune:
citat din mesajul lui Amalia Wow Alra super a dormit pitica! Asa s-o tina si sa reusesti sa te odihnesti cum trebuie in fiecare noapte! Si eu sper la un program de genul asta, dar nu vad sanse prea curand.. Luca are program de agitatie in fiecare dimineata de pe la 6 si un pic pe la 9-10...maraie la fiecare ora, are gaze, se agita..deci nu mai e chip sa dormi cum trebuie. Dar eu sunt fericita ca n-a mai avut colici noaptea! |
Amalia, acelasi program il are si Drushki. Io o iau langa mine in pat atunci si o tin strans. Asa dorm pana la 10 . Am observat ca e tot agitata pana face kk. Nu face toata noaptea si abia sper pranz face.
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
dobreclaudia spune:
Ma puteti ajuta si pe mine? viitoare mamica fara experienta?
1. Ce poti manca dupa cezariana si cand? ca sa-i dau indicatii mamei din timp...
2. pentru a scapa de durerile de dupa cezariana ati luat ceva singure? si ce?
3. trebuie burtiera imediat dupa operatie? sau mai tarziu?
va multumesc si astept un raspuns
36
clau
madutza spune:
citat din mesajul lui alra eu am dormit cat pentru voi toate! fi-mea (aia mica!) a dormit de la 12 azi noapte pana la 8.30 azi de dimineata cand a sculat-o sor-sa (aia mare). si la 8.30 a mancat dintr-un san, care pocnea de lapte si a adormit iara. acuma imi beau cafeaua si ma duc sa o scol din nou caci sanul ramas ma doare si ma ustura. nu ma intrebati cum s-a intamplat minunea sau cat e de sanatos ca nu stiu sa zic. stiu doar ca aseara a mancat iara foarte mult, ba la un san ba la celalalt, ba niste picaturi de fenicul ca ceai nu a fost chip sa ii dau, si pe la 12 am reusit sa o ragai bine si sa o adorm si asta a fost... ALRA 8kg+ Vacanta cu Laura in Romania |
Super program Arla! Sa o tina Doamne-Doamne cat mai mult asa si lapticul tau sa fie muuult!
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community