Pepenasi de iulie-august 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 9
Mitzi76 spune:
LA MULTI ANI 2009! LA MULTI ANI FETE DRAGI SI PEPENASI IUBITI! SA NE BUCURAM IMPREUNA DE UN AN NOU NOUTZ! LA MULTE LUNITZE PEPENASILOR NASCUTI PE INATAI!
Sun
, multumesc, surprinzatoare ca intotdeauna!
Noi am avut un revelion cam chinuit. Baietii mai mari erau cam agitati, asta micu nu mai spun. Nu a vrut cu nici un chip sa doarma, dar nici sa stea linistit cu noi. Voia sa planga. Cred ca i-a venit greu sa se desparta de 2008
. La 12 noaptea auzeam bubuituri peste tot, dar la noi pe strada slaba miscare, artificiile aproape ca au lipsit. Copiii s-au cam plictisit, caci sunt prea mici ca sa inteleaga ceva de la TV. Am pus masa festiva, am mancat toti, la 12 am taiat tortul si dupa aceea am culcat baietii mari si pinguinul mic si nu am mai stat nici noi mult. Am facut si cateva poze. Poate reusesc sa redimensionez sa pun in album. Cam asta a fost. Va pup pe ziua de azi si va doresc somn usor!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com
Mitzi76 spune:
Asaaaa, am pus poze noi pe picasa, inclusiv din seara de revelion.
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com
moni_or spune:
MADA, ESTE SUPERB FILMULETUL DE CRACIUN CU PEPENASII, MULTUMIM TARE MULT PENTRU TOT EFORTUL TAU!!! 
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
dr_anca spune:
Sun 

.
La multe lunite pepenasilor de astazi!
Noi am sarbatorit putin anul nou iar pe Saruca nu am anuntat-o ca e revelionul
.S-a sarbatorit cu artificii multe la restaurantul de vis a vis dar cea mica s-a trezit putin si a adormit apoi rapid.
La noi ls psrinti a murit un pisic dupa-amiaza si nu sunt prea bucuroasa de inceperea anului.
La multi ani 2009!
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
monalac spune:
LA MULTI ANI IN NOUL AN!!fie ca noul an sa va aduca multe bucurii,sanatate si tot ce va doriti!
SUN,nu stiu despre ce mesaj vorbesti,ca n am mai citit de mult aici.
odiseea de iulie august va ramane mereu in inima mea,am reusit si datorita voua.din pacate insa,in ult tp mi s au spus lucruri care m au afectat f tare si n as mai fi putut sa ma destainui aici.
nu vreau sa intru in detalii si nu vreau sa supar pe nimeni.
mai ales ca sunt unele fete care au fost afectate pe nedrept de toata cearta asta si de toata inversunarea fara rost.
pt ele am ales sa plec,pt ca din cauza mea s a creat o atmosfera tensionata.
am fost catalogata drept o mama rea,drept un om care creaza tensiuni,am ales sa plec.
va doresc numai bine si multa sanatate!
imi puteti sterge pozele.
maitreyi spune:
mona
la multi ani si voua, cu sanate, liniste si iubire
eu as vrea sa il mai vad pe bebe codrin ![]()
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
moni_or spune:
IRISS, ma uitam la pozele tale, esti totala cu Shushunul tau cu tot...
Ma gandeam cine stie in ce limba exotica e, aia cu "oni base shushun" banuiam ca e in japoneza si ma gandeam ca locuiesti in japonia si nu retinusem eu 
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
Kimmy spune:
La Multi Ani tuturor mamicilor,taticilor,surorilor,fratilor si nu in ultimul rand pepenasilor scumpi!Sa aveti parte de cel mai bun si mai frumos an alaturi de cei dragi!
Va pupam cu drag!
Noi avem zile pline,nu am vreme sa stau la calculator,o sa intru probabil poimanie.
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
diarux spune:
Feteleeeeeeeeeeeee! LA MULTI ANI!Sa fiti sanatoase impreuna cu familiile voastre.
SUN
no comment...again.
MONAun an mai bun...
noi am petrecut foarte...interesant. Una bucata mama (adik io)cu nasu foarte curgator si cu stranutul la minut. cu o durere de nas, si de cap...de nu vtreti sa stiti. imi imaginam cum voi dormi dusa la ora 12. decat ca ai mei au venit la noi, ca noi evident nu puteam merge la ei in asemenea conditiuni.
Andrei a fost un copil exemplar, a vb cu noi toata seara. a dormit vreo ora, la 12 era treaza, ne-am pupat de s-a speriat saracul de el, nu intelegea ce vrem de la el...pe la 1 am ramas in 3, i-am dat papica si a dprmit pana la 6 dimineata. a papat si a mai tras o tura de somn pana pe la 10 jumate.Iubitu' lu' mami! Parca a stiut ca mi-a fost rau si cu o seara inainte...a dormit bine, s-a trezit numai o data.
In rest, suntem chiar foarte fericiti ca am ajuns aici, ca suntem in 2009 cu un super copil, ca ne iubim, ca avem atat cat avem,ca suntem sanatosi.Asta va dormi si voua dragele mele, sa aveti o viata fericita si un an perfect.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
diarux spune:
IRISS am vazut si io cu ShuShun
Tare!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story