Puiuti de Randunici 2008! (176)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ioana, spor la bucatarit! sper sa-ti placa sosul meu, sa-mi spui cum a iesit!
noi am scapat cu gatitul, ca nu suntem acasa, ioesim diseara orice ar fi, pana la urma..facem doar ciorba de burta, ne da mama si soacra-mea salati de beof, piftie, tort de mere de la soacra-mea(tare curioasa sunt cum e..) si maine bagam o friptura la cuptor!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Nico ca tot esti p-aici iti raspund la ce ma intrebai ieri. Alexia are astm bronsic alergic, dar cand i-am facut noi testul alergologic avea pana in 2 ani, si singurul lucru care ne-au spus este ca i-a iesit indicele ala alergic mare, nu stiu exact cum se numeste. Cica are varsta prea mica ca sa ne spuna exact la ce este alergica, oricum ne-a recomnadat sa scoatem plusurile din camera, covoarele, paturile dupa pat, pana si draperiile de la geam. Inchipuieti ca am incercat cat de cat s-o tinem departe de plusuri macar, dar chiar s-o tin intr-o camera goala aproape nu pot.
Oricum am vb cu Bogdan sa mergem sa ii facem din nou niste teste de alergie. Voi unde i-ati facut ,in Brasov sau ati venit in Bucuresti?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

simo,of si tu cu dinti tai ...of ce suparata ma faci sa fiu....am sa ii cer la DD in noaptea dintre ani sa ii dea si bebelului meu dinti
Nicole,si al meu e cu mucii in nas,e constipat,nu mai mananca,cred ca il dor s igingiile,burta,e nervos ca nu poate sa respire asa ca azi am fost la farmacie si am acchizitionat pt revelion:
-stodal granule,
-ceva pt imunitate,
-spray de nas
si augurii la toti din partea mea.
Multu luny,dar daca are muci ii pot da cel preventiv pt imunitate,sau doar caand e sanatos(ar tebui sa astept pana la vara)

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nicol, imi pare tare rau ca treceti in anul nou cu muci si dureri de dinti... Sper sa treaca! Unge-o cu Pulmex baby pe spate si pe piept inainte de somn...

Simo, praji cu visine e excelenta!!! Migdalele alea fac tot farmecul!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Nicol, imi pare tare rau ca treceti in anul nou cu muci si dureri de dinti... Sper sa treaca! Unge-o cu Pulmex baby pe spate si pe piept inainte de somn...

Simo, praji cu visine e excelenta!!! Migdalele alea fac tot farmecul!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

O sa-l trimit pe Bogdan sa ia de la farmacie. Si am reusit sa-i deschid gura si vad 3 dinti de sus care sunt gata gata sa iasa, sper sa se intample minunea pana diseara , ca tare se mai vaita micuta, plange continuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nicol, multa sanatate Antoniei si da-i cu Pulmex!
Va prezint terina de ficat cu afine

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Va prezint terina de ficat cu afine

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

...mda..in orasul Urziceni nu are Pulmex Baby la nici o farmacie, cred ca nici n-au auzit de el...abia gasesc ventolin pt aerosolii alexiei cand raman in pana..si adrenalina e o raritate...orasul lui peste prajit

Naty arat foarte bine terina ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari.Si eu pe fuga,mai am ceva de recuperat,dar ma retine Te(r)a....de bucatarit,n bucataesc decat piureuri.
Noi tot infundati in nas,un pic muciosi,dar vom fi bine.Am avut tot o noapte naspa...dar asta e..o sa ne treaca.
Moamaa,fetelor,ce emotionata sunt cand aud ca au inceput puii sa
mearga..Parca ieri vorbeam de burtici,contractii,constipari,vergeturi,lohii etc...M-am emotionat.
Ela,felicitari blondului!
Felicitari pretenei.Si mi-ai adus aminte de randunoiul meu care nu a pus mana pe Tea in primele zile de viata,de frica.
Bubu,la raionul cu cereale milupa sunt si fara lapte
inclus cu biscuiti/cu 4 fructe,si cutia e un pic mai mica si un pic diferit ambalajul decat cealalta stiuta.De la 6 luni sunt cele cu biscuiti si cele cu 4 fructe.Am luat eu.
Mihutza,sa ai un an nou fericit,implinit,cu un bb nou (daca
vrei) si cu multe bucurii.Si cu net.Sa va fie bine in noua casa.
Mimo-fosta printesa,acum Duamna cu acte, pt ca ne-ai impartasit ceva impresionant din intimitatea vietii tale.
Cuscra
Miha,pt cuvintele tale frumoase.Mi-a placut tare cum e cu cuplul din 2,ca din 3 e triplu.
Revin cand oi putea.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty arata super, sa-mi spui cum e la gust, mie nu-mi prea plac chestiile dulci in mancare
nelia ce scrie pe prospect? e ceva homeopat? ca atunci merge sigur!..nu stiu ce vrei sa-i dai tu..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput