Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (108)
Raspunsuri - Pagina 9
alinuk spune:
Felicitari proaspetelor mamici!
Nasteri usoare celor care urmeaza!
Va dorim si noi Un an bun cu multe impliniri!
Primul an din viata copilashului (si aici ma refer la cele care au primul copil) este absolut memorabil. Cu o conditie: sa nu va fie teama de bb (in sensul ca e bine sa fiti relaxate), sa va faceti timp de bucuriile pe care infinit le ofera puiul de om si sa aveti disponibilitate pentru tot ce e frumos!
Cu mult drag va dorim..ceea ce ne dorim si noua: un an bun, echilibrat si cu multe impliniri!
www.frameshow.com/ecard_application/sent_ecards/ecard_6f56a8425c656636c2a19daa2d7c978f/ecard_6f56a8425c656636c2a19daa2d7c978f.jpg" target="_blank">La multi ani 2009!
Alinuk,
Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
tuchi123 spune:
Buna dimineata mamici,
Sunt emotionata tare cand vad cati bebelusi au aparut si le urez tot binele din lume si un calduros mesaj cu multi ani inainte si numai bucurii sa aiba in viata!
Fetelor dragi, sunt cu un morcovas in fund datorita faptului ca pe data de 4 ian.2009, duminica,sunt programata la cezariana, are sa vina pe lume si bebelusul meu, sunt toata numai o emotie![]()
Dark
sa fi in forma!
toate mamicile si bebelusii lor, fie ei atat in burtica cat si in bratele mamicilor lor
LA MULTI ANI TUTUROR!
38
Bogdan Gabriel
Doamne ajuta
crisspy spune:

DARK 

Nastere usoara si asteptam vesti!!! Curaj mamico 
Bee da' arati foarte bine, nici nu se vad cele 15 kg, mai ales la picioare. Eu am pus deja 20 kg
toate pe burta, solduri si picioare, nu stiu cum o sa le dau jos da' ne decurcam noi, nu-i asa? ![]()
Nu stiu daca mai intru pana diseara, am niste drumuri de facut, si vroiam sa va urez tuturor si familiilor voastre Multa sanatate, bucurii si tot ce e mai bun in Noul An!!!
. Fie ca Anul care vine sa fie mai bun pentru noi toti si in special pentru copilasii nostri mult asteptati

Crisspy
32+ sapt
Razvan Andrei
AMR 8 SAPTAMANI

pusyketa spune:
Neatza!
Intru sa vad cine a mai venit printre noi,sa urez proaspetelor mamici sa le traiasca copilasii si sa se bucure de ei.
Celorlalte,sa aiba noroc de nastere usoara,si bebei sanatosi si voinici!
Dark,nastere usoara! Tinem pumnii!
Sa ne "vedem" cu bine la anul si sanatoase!
La multi ani!
36+
VINE BEBE!
lavini spune:
Hai Dark, nastere usoara mamico, in curand o sa iti tii puiul in brate!Mai bagam niste agitate : 

Bee, multumesc, Andrei e mai bine acum, e vesel, a inceput sa manance cate putin, si nu am schimbat nici un pampers pana acum
...da am schimbat ieri 12, asa ca se compenseaza...
Carmen, nu fac eco la Giulesti, le fac la CMU...la Giulesti am fost si o sa ma duc doar la nastere, in rest consultatiile si tot tacamul le-am facut la CMU.Nu cred ca m-ar fi tinut nervii sa stau la cozilea alea de fiecare data.Mie mi-e cam teama de fular, sper sa il dea jos, o sa vad ce zice si dr pe 15 ian cand o sa merg la control.Dar cred ca si mai teamaa imi e de caputul cam mare, sper sa nu faca ravagii mari pe acolo ![]()
Lavinia, 33+
si Andrei (11 iunie 2007)
IRINA.C spune:
Ohoho asteptam al 2 lea (dc nu ma insel)BB international!!Haide Dark

Bebelusitine-ne la curent dc mai primesti sms de la Dark.
Carmen pai parca ai mai fost al dr de curand??El vrea sa-l tot vizitezi de sarbatori?Ca al meu fu vizitat pe 23 si in ciuda celor 37 S azi(aplauze va rog, da , schimbam semnatura) m-a indemnat sa-l sun pe 7-8 ian..
Tuchi esti super tare, ai ajuns sa nasti in 2009 , excelent!cred ca sarcina ta nu a fost tocmai cea mai fericita perioada din viata , nici pt mine recunosc, dar sa vezi cum uitam noi totul!
Vreu sa -l duc pe Radu la outlet asta din Militari sa-si ia ceva dragutz pt rev(o treaba sus...bluzulitza ceva, camasa nu stiu, o pereche de blugi --musai, ca asta ii poarta pn ii roade si apoi ii duce la croitor sa -i mai roada o tura) si NU VREA!!!!!!!Doamne 
capatanosi barbatii cu cumparaturile...k are, k nu-i trebuie etc etc Da io nu ma las...ma duc iar peste el.Noi stam si la Gorjului, pac pac cu masina f repede, aproape, mie mi-a luat rochitica pt revelion si poate o port o singura data, vreau sa-l vad cu ceva nou pe el.Stiti ce a zis? Ca are ceva nou?E tuuuunssssss....
Pup
fetele
bb mic
POZE
36+
lavini spune:
Uitasem sa o felicit pe Tuchi, bravo mamica, ai reusit sa treci cu bine peste toate, duminica o sa iti tii bebelul in brate.Te admir ca ai trecut cu bine peste tot ce a fost dificil in sarcina asta.Sambata bagam majorete, da?
Irina, mai incearca, asa sunt barbatii de regula, mai indaratnici.Sotulache are si el momente din astea, da apoi cand il apuca...il opresc mai greu.Dar parca ziceau fetele la un moment dat ca nu ar fi mare lucru in Outlet, nu incercati mai bine la Plaza?E si un pic mai aproape de voi 
Lavinia, 33+
si Andrei (11 iunie 2007)
IRINA.C spune:
SmS de la Naty: vin azi acasa, Nadia e bine, ea a avut niste momente cumplite , dar anul nou il va petrece acasa, ceea ce e minunat!.Si sa-i completati ora nasterii, este 10.45...Te asteptam acasa Naty si bebe Nadia-Ana
bb mic
POZE
36+
ariya spune:
Fetelor,licuricii sunt superbi,sa ne traiasca!!!!
DARK

iti tin pumnii!!!!Nastere usoaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
NATY ,te astept cu amanunte!
TUCHI,tu nasti la Filantropia,nu?Sa-mi spui si mie noutati ,te rooooog!
Eu astept data de 5 ca am ultimul control![]()
...
VROIAM SA VA SPUN CEVA LEGAT DE MACHIAJ...puteti sa va dati cu rimel,dar nu cu pudra,fond de ten,fard de obraz,PARFUM...le face rau bebeilor si,o sa vedeti cand au cam 3-4 luni ca sug obrazul mamicii,barbia,deci e bine sa fim "curate"...parfumul trebuie sa-l simta doar pe ala de mama![]()
![]()

,nu stiu cum sa explic,dar cred ca ma intelegeti...
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani,
33+Mihai Adrian
AMR 5 SAPTAMANI
andre_ea spune:
Deci pana la urma avem un bb de Revelion.
Haide Andra!

Noaptea trecuta am avut si eu ceva contractii putin dureroase, doar putin. Sper totusi sa nu se intample nimic pana saptamana viitoare.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
38+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta