Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (108)
Raspunsuri - Pagina 8
DarkBendis spune:
Fetelor, pe aici se intampla lucruri interesante
. O iau frumos catre spital... sa vedem ce zic astia. Va tin la curent 
... voi tineti-mi pumnii 

Dark Bendis
39+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 4 ZILE!!!!!

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
flowerbee spune:
Dark, tinem pumnii si trimitem niste agitate sa te incurajeze

Alina, te-am vazut si eu!!! Frumusica si aranjata si senina!
Irina, trebuie sa inveti sa spui si nu, in ciuda sufletului mare pe care il ai pt ca altfel nu vzi mai avea energie pt tine si pt voi. Iti zice stan patitul
Am si eu o intrebare din categoria vanitati: pot merge la cezariana machiata? Sau trebuie sa fie totul steril? E stupida intrebarea, stiu, dar as vrea sa ma vada bebelina aranjata cat de cat.
Haideti cu bebeii...
Miere, tu ziceai ca ai slabit 1 kg? Oare cum? Eu in 2 zile am pus 2 kg si nu ma simt bine deloc. Nu vreau sa slabesc, dar macar sa nu mai pun.
Bee
35+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
lavini spune:
Buna dimineata!
Dark

Iti tinem pumnii, nastere usoara!Ai stiut tu de ce te-ai aranjat aseara!
Ciufik, felicitari pt bebe Andrei, sa creasca mare si sanatos, ma bucur ca ai avut o nastere usoara!Si uite asa am aflat ca An@ e sora ta, Andrei e coleg de odisee cu nepotica...sa vezi ce jocuri or sa incinga la anul 
Alina, felicitari mamico, ma bucur ca a decurs totul asa repede si ca Sabina e ok, multe bucurii va doresc sa aveti!Te-am vazut aseara la stiri, sexy mama.. 
Cristi, Naty, felicitari pt bebei, sa creasca mari si sanatosi, sa va umple inimile de bucurii!Am vazut Carol de \Cristi, un grasunel si un scumpic.Felicitari inca o data.
Am fost si noi la echo, la 33 de sapt avem 2 kile, dar cica e cam capoasa...si si-a pus fular, probabil ca ii era frig(asta fiindca nici acum nu mi-au reparat astia centrala
).Sper sa si-l dea jos, mai am o eco peste 3 saptamani, de asemenea sper sa nu mai creasca caputul prea mult ca nu stiu pe unde o sa iasa..In rest toate bune, a stat cu mainile pe fata tot timpul, s-o fii rusinat fata, ca a vazut-o si tati pt prima data live, si nu in poze...
Noi nu am apucat sa intram mai des, nu am avut un final de an prea bun, Andrei a facut enterocolita, am schimbat la pampersi zilele astea de mi-a venit rau...Sunt nedormita ca a vut febra si am stat sa-l pazesc, si satula de dat ceai cu seringa.Nu vrea sa bea nimic, asa ca ii administram ceai si medicamente ce seringa de 5 ml...Un chin...Azi e mai bine, nu a mai facut febra, sper sa se rezolve si burtica, nu vreau sa intram asa in noul an.
Va urez un an nou plin de bucurii, bebelusi sanatosi si cuminiti(asta in cazul in care nu mai intru pana maine) si sa aveti petrecere frumoasa!
Lavinia, 31+
si Andrei (11 iunie 2007)
flowerbee spune:
Am vazut poze cu licuriciul lui Cris30. E atat de dulce...
Am pus si eu pe mailul comun 2-3 poze cu burtica de Craciun.
Bee
35+
lavini spune:
Bee, am vazut burtica de Craciun, pai nu e mare, mie nu mi s-a parut asa.Plus ca mai ai asa putin pana la nastere, e chiar ok...
Am vazut si poze cu Daria Julia, e o scumpa, felicitari inca o data Criss pt bebelina!
Lavinia, 33+
si Andrei (11 iunie 2007)
bebelusi spune:

Am primit mesaj de la Dark ca naste azi!!!!
Scoateti agitatele!!!!
Hai Dark!!!O sa avem un licurici in 31, ce frumos!!! Mult curaj Dark, sa ai o nastere usoara
33+
Vlad Mihai
AMR 7 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Bee esti foarte frumoasa, si bradutul la fel 

Si mai ziceati de mine ca sunt slaba, ia uitati-va la Bee ...

33+
Vlad Mihai
AMR 7 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Carmen_Marieta spune:
'neatza burticutze, 

DARK, NASTERE USOARA!!!

cris30 superba printesica, sa va traiasca!
Flo unde pui tu kg?? Cred ca tepoti duce machiata usor, la spital.
Lavini imi pare rau ca Andrei a fost bolnavior. Multa sanatate ii doresc. Si la mine baiatul si-a tras fular, dar nu ma stresez, ca pana la termen poate il da jos. Tu echo faci la Giulesti? Azi merg si eu la dr, apoi sa vad cand ma mai cheama..
Rein tu ce mai faci? Petrisor cum e?
Cami bine ai venit, cum a fost la botez?
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
32+
Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
flowerbee spune:
Cami, sa iti fie de bine ca ai fost nasica de botez. Asteptam pozici.
Lavini, sper ca puiul tau e bine acum.
Bebelusi, cred ca nu se vede cat sunt de maricica din cauza ca rochita era neagra. Am luat 15 kg si ultimele 2 in 2 zile. Cred ca e si o acumulare de lichide pt ca m-am cam umflat.
Carmen, eu o sa ma duc nitel machiata, cu parul facut si cat de cat aranjata. Daca nici nu ma aranjez si la cum am parul de culoarea vantului turbat...o sa fiu ca o femeie neingrijita si nu imi place.
Acum pregatesc papica pentru petrecerea de Revelion. O sa fie o petrecere de burtici pt ca din 3 cupluri, 2 asteapta cate un bebe
Hai Dark! Ne gandim la tine!
Bee
35+

Dorian