Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (108)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Miere cum vine asta bb mai mare decat normal?Cat are Aidan? si pt tensiune iti zisa ceva au ba?

bb mic

POZE
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor cred ca o putem vedea pe Alina la Observatorul de 22.30 ca am vazut la reclame. Sa va uitati.

Mersi mult Irina, asa ma gandeam si eu....

33+ Vlad Mihai

AMR 7 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

Hello, girls!

Prima intrare in calitate de mamica! Sunt f mandra!
Multumim tuturor pt urari si ganduri bune!
Pupam bebicii "noi" de Alina, Naty, Cristi!
N-am apucat sa citesc mai nimik, de ieri suntem acasa s e tare bine.
Dormim, papam si suntem cuminti.
Nu am timp sa detaliez acum ca ne pregatim de baita, insa voi reveni cu pov nasterii, funny pe alocuri.

va pup si tin pumnii pt nasteri cat mai usoare si bebelusi sanatosi!

Andreea, mami de Andrei

Bine ai venit Andreea si multi pupici la bebe Andrei .

Crisspy 32+ sapt Razvan Andrei

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Irina, aici nu se face ecografie f des, ultima mea eco a fost la 19 sapt, dar doctorul masoara burtica la fiecare vizita si estimeaza cumva din palpare. Burta mea avea azi pe diagonala 42 de cm comparativ cu 39 cat ar fi tb (deci un pic mai mare). Desigur poate sa fie mult lichid... Azi mi-a zis ca bebe este mare, si ca dc nu nasc in urmatoarea saptamana o sa imi faca un test combinat (eco+ non stress si inca ceva) ca sa estimeze exact greutate, lichid, placenta si cum reactioneaza copilul).
Despre tensiune, asa cum am spus in mesajul anterior, dc nu sunt si alte simptome pt preeclampsie, tot ce pot sa fac este sa o masor cat mai des si dc ma simt rau sa ma duc la spital.
Dar eu ma simt bine.

Due date-ul meu este martea viitoare, 6 ianuarie si miercuri, a doua zi am un alt appointment cu doctorul si atunci hotaram ce facem: il mai lasa o saptamana,imi face inducere, etc.

Sper sa nasc pana atunci.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Deci la noi cu eco sunt de coma sa inteleg..vrei o eco tzac pac...mie mi-au facut la 30,33,36 sapt si acum va fi ink una la 38.Exclusiv pt masuratori.Rapide ce e drept..insa fara alte masuratori de care zici tu.Ufff ce sa zic, poate ca e bine sa ti induca nasterea la un mom dat si dc e f mare si va fi nev de cezariana sa accepti ca e mai bine, chiar dc stiu ca iti doresti altfel.

Si pt tine dupa ce nasti, dc bebe se dovedeste a fi intr-adevar f mare sa repeti glicemia. Bafta multa!

bb mic

POZE
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Am vazut-o pe Alinaaaaaaaaa, este inconfundabila. Au aratat 10 mamici, nici una nu era machiata in afara de Alinuta cum sa nu o recunosti

33+ Vlad Mihai

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Ti-am zis Bebelusi ca e inconfundabila?eu am recunoscut-o inainte sa stiu ca apare...deci machiajul e de baza.Nu mai zic de faptul ca a vbit f frumos si va spun din experienta nu e f usor sa ti se puna camera in fatza si sa fii coerenta, dc nu esti obisnuita.

bb mic

POZE
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Fetelor din alte tari, cum se manifesta pe acolo oamenii de revelion?
Fata de Romania, bineinteles, unde pe strazi auzi numai pocnitori, iar in restaurante si case se pun mese copioase si se patrece pana in zori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Salutare gagici cu burtici si mamici. Declar inchisa o noua zi dadaca la Stefan. Ma simt bine doar ca bineinteles am nasul infundat

Mie imi place Mara si Ana pentru fetite.

Irina sa stii ca si maica-mea ma vede tot copil, ma enerveaza de nu mai pot. Tot timpul zice ca oare cum om creste noi copilul asta.... (in ideea ca eu si Mircea suntem doi oameni f veseli si copilarosi)

Cris e superba Daria Sa va traiasca si sa fie sanatoasa.

Dark super vestile

Irisssssssssss unde esti?

MVB unde esti?

Ira!!!!

33+ Vlad Mihai

AMR 7 saptamani

Bebelusi,

A venit sora lu' tati din Italia si ne tot tzinem de mese-mese-mese si povestiri (nu ne-am vazut de prin iulie-august); ma misc din ce in ce mai greu, parca as creste in fiecare zi, pantalonii care inca imi veneau sapt trecuta nu ma mai cuprind la mijloc, ma tot uit cu jind la patura din sufragerie, as face-o poncho sa am ce imbraca in ultimele zile de sarcina. Dorm rau de tot, ma trezesc cel putin o data pe noapte ba de una ba de alta, masa de Revelion va fi in familie, de gatit pt maine seara nici nu se pune problema (oricum nu m-ar fi lasat nici mama iubitului si nici sora lui), dar poate ma incumet maine peste zi sa fac macar un tortuletz Joffre, k parca sa nu duc nimic la masa de Revelion nu e prea cool. Asta daca ma lasa tati cel frumos. Gizas, ce dor imi e de el!! (nu intru in amanunte, k poate nu suna cum trebuie, insa ma prapadesc sa-l simt langa mine noaptea si sa-l mangai k o sora!! sunt indragostita maxim de omul asta, recunosc in gura mare!!)
Muuuuultzi pupici noilor mamici & bebeilor lor cei superbi, toti unul si unul, statzi pe-aproape k venim si noi tare din spate!! De asemenea, muultzi pupici burticilor, sunt f f curioasa daca vreuna dintre noi va naste exact maine noapte!!

Ira 37+ (cred! recunosc k am pierdut numaratoarea exacta) mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Ira, ce declaratie frumoasa pentru iubitul tau!
Si eu sunt curioasa daca se naste un licurici maine noapte.

Mergi la inceput