Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (108)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Carmen_Marieta, intrebai ce facem; multumim de intrebare. Suntem bine, eu nu am nici un semn ca bb2 vrea afara iar Petrisor negociaza de vreo 2 saptamani cu 2 canini...

Pun si eu cateva poze noi pana nu vine 2009 peste noi:

http://www.flickr.com/photos/27846704@N06/

cu Petrisor si bb2 la purtator

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere ce burtoaca mare si frumoasa ai

Eu declar ca am 67.7 kg ceea ce inseamna cam 16 kg in plus, am pus in ultimul timp (scurt) vreo 2 kg . In dimineata asta ma simt mai bine, se vede ca am dormit pana la ora asta....

34 Vlad Mihai

AMR 6 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

bebelusi,un an nou fericit si intr-o noua formula,sa fiti sanatosi,sa ai o nastere usoara,mult laptic si acomodare "pasnica" dupa nastere
Din partea fetelor din Sibiu,te asteptam si la mamici de sibiu,cu mult drag,inca mai suntem "active"
Un an nou mai bun ca toate

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Rein ce frumoasa esti arati foarte bine, iar Petrisor este o dulceata, sa ma anunti cum e cu doi copii, ca asa vreau si eu sa fac.

NeliaCris multumesc de urari si tie la fel. O sa intru si acolo, am avut o tentativa la un momentdat dar am vazut ca nu prea scrie nimeni si am renuntat.

34 Vlad Mihai

AMR 6 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Dark, felicitari! Sa traiasca bebe Lachln Marius si sa fie sanatos si fericit!

Alina, am vazut pozele si printesa ta e SUPERBA!
Imi pare rau ca nu a prins anestezia. Sper sa nu am si eu asemenea experiente, mai ales ca fac cezariana.

Bebelusi, stai si tu linistita.

Irina, nu e musai sa nasti de la niste contractii dureroase. Eu le experimentez de la 28 saptamani si daca nu luam gynipral, cred ca eram nascuta de mult. Hai ca mai e putin. Oricum, sunteti la termen, asa ca, Dumnezeu va hotari momentul.

Eu m-am simtit rau azi-noapte, desi nu am mancat mult. Sunt umflata, ma doare burta, am avut contractii multe si unele dureroase. Noroc cu combinatia no-spa, gynipral, uscosin. Sper sa nu ii faca rau lui bebe. Azi stau linistita, beau ceaiuri si nu mai pap nimic dar doar ceva f usor.

Bee35+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

LA MULTI ANI PE 2009! SA AVETI UN AN BUN, CU BEBEI SANATOSI, CU FAMILIE UNITA SI IUBITOARE, CU MULTI PRIETENI IMPREJUR SI CU SUCCESE PE TOATE PLANURILE!

Bee35+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

DARK,FELICITARI!CE SURPRIZAAAAAAA!TE PUP!
BEBELUSI,TU NU CITESTI POSTARILE MELE?AM SPUS CA PUDRA,FOND DE TEN,FARD DE OBRAZ,PARFUM,NU SUNT INDICATE - POT FI CHIAR PERICULOASE - PT NOU NASCUTI...EU AM FOLOSIT RIMEL SI,CATEODATA,LIP GLOSS...IN REST,SI PE BUZE,LABELLO,STRUGUREL,ADICA...POT FI ALERGICI LA VREO SUBSTANTA DIN MACHIAJELE NOASTRE SI,CRED,CA NU SE INTAMPLA NIMIC DACA STAI FARA FOND DE TEN PANA FACE BEBE 1 AN...
ALINA SUNTETI SUPERBE!
VA PUP PE TOATE!
MIERE,FOARTE MISTO BURTA!

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 33+Mihai Adrian

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

La multi ani mamici, burtici si bbii!!!

felicitari Dark pt bb;
Alina hotarat azi pun cate ceva de machiat in bagajul de spital...
miere super burtica...

aoleu ciufick ... am cam inceput sa ma ingrijorez... cum nu au anestezisti disponibili in Municipal de tr sa fie chemati de acasa? in plus la ultimul control nu au verificat si ei dimensiunile tale si ale lui bb ca sa vada dc poti naste natural? inteleg ca epidurala au cumparat-o tu?

si eu sunt ingrijorata cu Iris ca nu da nici un semn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

LA MULTI ANI MAMICI SI BURTICI!!!
aNUL CE TOCMAI A VENIT SA VA ADUCA NUMAI BUCURIE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI!!!

33+ bebe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

aryia sper sa nu te superi, dar nu mai scrie cu litere de tipar ca inseamna ca e ca si cum ai tipa la noi...

am citit mesajul tau, dar de exemplu eu nu sunt de acord in totalitate cu el...

eu o admir mult pt Alina ca a gasit energia sa se aranjeze... mereu, absolut mereu, m-am gandit ca majoritatea mamicilor arata palide, trase (ca sa nu folosesc alte cuvinte) in pozele cu bb mic (si nu numai la nastere ci si dupa)... in nici un caz asa cum mi-as dori eu sa arat peste n ani cand copilul se va uita la pozele lui... pt ca sa fim cinstite, nici toate cele care au 18-20 de ani nu arata grozav ne aranjate, darmite cele care au si nopti nedormite etc...

e parerea mea si sper sa nu te superi dar cum spuneam mi se pare exagerat un an

Mergi la inceput