Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (250)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Tomasa, ce-ati patit? sper ca n-ati racit si voi....

Simule, esti mama eroina, cu bucatareala! Insanatosire grabnica laptopului!

Andreea, si noi acasa de Anu Nou, si n-am pregatit nimic, nimicuta.
Cred ca o sa facem pe ultima suta o friptura de porc sa fie la miezu noptii in farfurie....si in rest....Dumnezeu cu mila, ca oricum nu-mi arde de nimic.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Buna buna,
Si noi facem parte din clubul febriciosilor....a facut Hannah 40,9 dupa ce ne-am intors de la doctor, unde evident nu avea nimic ci doar o raceala.Dar a trecut si acum e doar mucioasa.
Sabina, nu cu porcul la miezul noptii...trebuie peste( cica se strecoara), si porcul rama....
Sanatate puiutilor bolnaviori.
Va dorim un an nou cu sanatate, cu multe impliniri si bucurii, si asa cum vi-l doriti voi sa fie.

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Buna dimineata!
Eu sunt treaza de la ora 6 si am venit devreme la serviciu pt. ca vreau sa plec acasa mai devreme! Fug si la coafor la 9:30, vreau sa ma tund, asa, sa intru frumos in noul an!

De dimineata m-am gandit putin la anul care trece, la impliniri si neimpliniri si mi-am adus aminte de o mamica puternica, posesoare a unei puteri fantastice, care anul asta a pierdut Soarele ei, Puiutul Maya. Sper rusinea mea, nu imi aminteam exact data cand a urcat la ingeri si am recitit subiectul Mayei. Am plans la birou de nu mai puteam sa ma opresc. Norocul meu ca am ajuns foarte devreme si nu era nimeni in jur, in afara de femeia de serviciu. Si ma intrebam daca Rita a luat-o de la capat, sa cheme barza, sa-i aduca un bebelus. Si m-am rugat pentru ea si Maya si pentru tati de Maya. Si sper din tot sufetul ca anul 2009 sa ii afle in 3!

Si mi-am dat seama ca singurul lucru pe care mi-l doresc in 2009 e multa sanatate pentru noi toti! Si daca mai punem un strop de veselie, care sa aduca cate un zambet din cand in cand, voi fi totalmente fericita la anul! Asta imi doresc!

Multa sanatate tuturor puiutilor bolnavi si rabdare si putere parintilor, sa treaca repede peste acest lucru.

Ieri seara am bucatarit putin, am facut o prajitura- tort cu nes si crema de vanilie. Sper ca a iesit buna, cremele stiu sigur ca au iesit bune, ca le-am degustat!
Azi, dupa tunsul meu, vreau sa-l tund si pe sot, sa nu intre pletos in noul an, sa fac o ciorba de pui, niste placite-melci pt. sot si sa pregatesc friptura pt. diseara. Si baita lui Tudor si apoi gata pentru anul asta ce trece. Noi facem acasa Revelionul, sarbatorim in 3, desi Tudor de vreo cateva saptamani merge la culcare in jur de 23 (unde sunt timpurile cand adormea la 20?). Programul s-a schimbat cand a fost bolnav, ca atunci dormea mai mult si nu dupa program si acum si l-a modificat, nici peste zi nu mai doarme atat de mult cum dormea inainte.

M-am intins cat o lista de post. Mai voiam sa spun ca am vazut multe poze ale Cascavalilor, mi-au starnit amintiri in special pozele de la sectiunea Parinti si odiseea lor in asteptarea Ursuletzului-Matroz Michael. Si m-am gandit ca, pentru mine cel putin, 2008 a fost un an bun, cu oboseala pe alocuri, dar cu multa bucurie pe care mi-au adus-o zambetele, pupicii cu gura deschisa si plini de balutze care uneori se transformau in mici muscaturi si micile realizari ale lui Tudor. Piticul ne-a facut mai nervosi, dar in acelasi timp mai rabdatori cu noi si cu ceilalti, mai retrasi de lume, dar in acelasi timp mai apropiati de rude si de prieteni, mai 'statici' (legati de casa), dar in acelasi timp mai calatori (plecam in vizite la rude de cate ori se iveste ocazia), mai rupti de dorinte in cariera, dar in acelasi timp mai impliniti si realizati ca oameni decat ne-am fi imaginat vreodata. A scos din noi lucruri pe care nu stiam ca le avem, dar ne-a facut mai buni, mai rabdatori, mai intelegatori. Ne da vise si ne imbogateste viata in fiecare zi. Si mi-a dat ocazia sa va 'cunosc' pe voi!...Si pentru toate astea, 2008 a fost un an minunat!

Sa aveti parte de sanatate in 2009, de tot ceea ce v-a urat Piciulika, dar as adauga un strop de voiosie, sa iasa cocktailul mai 'piscator'!

La Multi ani, dragilor!

===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna ziua fete dragi,

Iaca ca nu ne-a parasit anul fara o raceala zdravana.Eu si sotul suntem in pat cu paturile pana la gat si Erika e tare bine,sanatoasa...dormica de distractie si joaca.Tare imi este ca o paste si pe ea raceala asta.

Asadar anul nou il petrecem acassa,cu sampanie pentru copii si cu multa dragoste...ca nci de mancare n-avem.Trebuia sa mergem la rude in seara asta...asadar n-am pregatit nimic.

Doresc sanatate tuturor copilasilor bonlaviori,mamicilor putere si mlta rabdare.
Mamicilor cu puii in perioada de negativism...multa rabdare si nervi de otel...si noi avem aceeasi perioada,insa eu mi-am schimbat utin atitudinea fata de Erika si incepe sa se vada cate ceva.

Doresc sa va urez pe 2009 tot ce este mai bun.Sa vi se indeplineeasca toate visele la care visati,sa aveti multa liniste si pace in suflete,multa dragoste si fericire in camin si cel mai important sanatate multa tuturor.

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Yaia ce frumos ai scris tu acolo, ma regasesc in cuvintele tale.

Asa e, nimic nu e mai important pe lume decat SANATATEA, de aceea va doresc si eu pt 2009 multa sanatate voua si familiilor voastre si implinirea celor mai frumoase vise.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

buna fetelor! Intru si eu pe fuga intr-o pauza de 5 minute intre treburi. Vrea sa va urez un 2009, minunat, plin de iubire si caldura sufleteasca. Sa petreceti bine si frumos alaturi de toti cei dragi voua! Nu uitati sa va puneti o dorinta la trecerea dintre ani! Va pupicesc pe toate cu drag si daca nu mai reusesc sa mai intru sa ne vedem cu bine in 2009! LA MULTI ANI!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Va doresc sa aveti o seara minunata, care sa vesteasca un an plin de bucurii, sanatate si realizari!

La multi ani prietenele mele!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

La multi ani fetelor sa ne auzim la anu' sanatosi!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

La multi ani Multa sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca! Pupici de la noi!

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am terminat treburile,am facut din toate Cristi e in greva de somn, a dormit 40 min....

Si noi stam cumintei acasa, e prima data cand stam singuri, asa ca la 12 o sa bem sampania in trei, asta daca puiul nu doarme, daca doarme o sa-l pupam si o sa-i veghiem somnul sa nu se spereie de artificiiiiii.
Maine vin nasii sa ridice baiatul la grinda obiceiuri si motiv de veselie.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput