Vreau sa...

Vreau sa... | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

...pun niste poze atunci cand raspund la un subiect.
Adica poze din My Pictures. Fara sa le includ in albumul meu.
Cum fac?
Multumesc!

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Pai din cite stiu, pina acum numai video este disponibil. Poze inca nu se pot pune, dar ar fi frumos sa fie activa si aceasta optiune.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79390&SearchTerms=cum,pun,poze

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

eunice, rufus cred ca se referea la poze in contextul mesajului, asa cum se pun cele video, nu la semnatura sau alte link-uri catre poze.
Sau cel putin asa am inteles eu.
Adica, cum ar fi acum sa pun o poza pe care sa o vada toata lumea, fara a fi nevoie sa dai click pe vreun link sa o vezi.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Da, asa e. Uite, mai ales Guestus, cand vrea sa exemplifice ceva, pune cate o poza, el stie de unde; majoritatea spun, cand vor sa arate ceva, de ex: uitati-va "aici" si, cand dai click, apare poza.
Asta vreau, daca se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Pai, da, Rufus, daca faci asa cum scrie in linkul ala dat de mine, dai clic pe rezultat si iti apare poza. Adica iti faci un cont pe care incarci ce vrei tu si apoi urmezi pasii de acolo. Tot de acolo te inspiri si pentru cum trebuie sa faci sa pui un link dar in textul mesajului tau sa apara doar un cuvant, gen "aici".
Eu asa intelesem ca vrei.
Poze direct in mesaj (adica nu un link, cuvant, etc, ci direct imaginea si sa nu trebuiasca sa dai nici un clic)..nu stiu.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Misha ai fost mai prompta pana mi-am editat greseala...

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

Mergi la inceput

Eunice,a i dreptate , eu n-am inteles bine.
Rufus, uite cum faci:
scrii asa: [url=*http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131294*]POZE[/url]
si o sa-ti apara doar cuvintul POZE.
Asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131294 este link-ul catre pozele tale (pentru exemplificare, eu am pus link-ul de la subiectul asta)
In loc de stelutza (*) tu pui ghilimele (") si atunci o sa-ti apara asa: POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Rufus, dar ai si tu la semnatura trimiteri la poze.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui april

ce vrei, virsta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Citat:
citat din mesajul lui april

ce vrei, virsta....

Da, daaa....repede, cu varsta...
Am si eu, dar sunt la fel ca ale Torei, ea le "aranjeaza", ziceam si eu sa ma dau mare...
Fetelor, multumesc, am priceput, dar stati sa vad daca reusesc.

Mergi la inceput