Pepenasi de iulie-august 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Fetelor acum am reusit sa vad si eu filmuletul cu ai nostri "craciunei", este super fain. Sa ne traiasca!

Anna si David al meu, ca si Ioana a ta, nu se da in vant deloc dupa supica de zarzavat, ieri am reusit sa-i dau 30ml de zeama, in schimb pasata nu-i place, o scuipa si se stramba, apoi daca insist plange, in schimb banana cu mar la blender mananca, cred ca o sa incerc sa-i pun banana si in zarzavaturi sa vedem daca il pacalesc.

In rest am terminat antibioticul, astept sa dupa anul nou sa-i refac urocultura si daca ii iese iar microb cred ca vom merge din nou la buc la dl.Basca (chirurg urolog pt copii)

Ma duc sa citesc din urma ca ati scris nu gluma.

Sa aveti un an nou plin de bucurii si satisfactii, sa ne gaseasca sanatosi si voiosi!

Va pupa Lori si David-Andrei (24.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Citat:
citat din mesajul lui ElizaClara

Calciu i-am dat cu lingurita, noi acum am terminat o cura de 10 zile si ne chinuim doar cu Vigantol si fier.

pana la urma a baut si ceaiul cu calciu. of...
deci si tu la scoli inalte? bravos.
ma enerveaza ca sunt racita. ma duc sa vad ce face friptura aia in cuptor.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

moni_or, da de unde slaba... mai am un pic si rup cantarul. am o burta naspa rau si nush daca mai scap de ea

bai tu esti enervanta rau. Un id de mess nu ai??? "ca cand" uit retetele sa am pe cine bate la cap.

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

Moni_or lucrez in domeniul geneticii, asta predau la facultate...

Retele promit sa le pun putin mai tarziu, daca iasa totul ok pun si poze!

http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carissma

Ankuta si eu te bag in seama numai ca scriu la fel de des ca si tine .
Asa ca nu te supara si mai scrie ca io citesc tot!

Feeeeeeeetiliiiiiiiiiiiiiiiiii!!!not again!Io am scris mesaje si fetelor care nu au intrat des si niciuna nu mi-a rasp, ba cand au intrat erau si mai suparate ca nu le-a bagat lumea in seama.
na ca acu7 daca ati scris...va bag si io in seama.
si va fac si o urare:
La multi ani ! si la mai mare!
Sa fiti foarte sanatoase,
mandre de copii, frumoase
si de viata sa fiti pline
sa va amintiti de mine.

Mergi la inceput

ma gandesc asa...ca daca toata lumea o fi ca mine...ce nauiba facem de anu nou'???
io zis ca stam pe forum
deci eu sint racita. mare lucru daca nu ia si minunea de la mine. prin urmare de iesirt din casa ...pica.
de plecat de acasa la altii...ii dau iar programul peste cap. ca asta micu doarme numai cu baitza si tzitzi la ora 10. nu am nici cea mai vaga idee. chiar ma gandeam sa va intreb voi cum faceti.
cred ca ramane sa petrecem in 3 si la 12 imi pup barbatii si ma uit la un film de desene animate pe care mi l-a facut nebuna de SOR'MIA cadou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Capri ms, si FELICITARI pt dintzisorul cu nr 2
Kamelya eu fierb pur si simplu dovleacul, taiat feliutze...si ne place tare mult plus ca ne si ajuta sa iesim mai bine!!!
Anka ia de aici sa nu te mai simti nebagata in seama!!!
Cupilu meu face abdomene, se chiunuie sa se ridice pana se inroseste si cand vede ca nu poate incepe sa chiuie de bucurie, ce o fi in capul ei?Mie tare mi-e draga
Si eu sunt tare curioasa de subiectul mazare, conopida, brocoli nu e prea devreme?
Noi azi mancam dovleac cu dovlecel si cartof dulce (BOTI sa traiasca, ea e muza mea in ale diversificarii)
AAA, uitasem, RUX sanatate multa!!!
Si...azi bradul meu e pe covor, intins a obosit sa stea ridicat, iar eu nu pot sa-l pun la loc ca e fff mare si greu, deci pana vine tati, am brad in toata casa...cine mai e ca mine???

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana81

AAA, uitasem, RUX sanatate multa!!!

pai bine ca ti-ai amintit.
la fel si tie.
oare reusesc sa trag un pui de somn???sa vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

diarux, id electra_1609

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

POZE

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

patanie: se trezeste gandacu, eu ma apuc repede si pun legumele la abur, schimb gandacul , fa supa bucurie mare
pun gandacul echipat cu baveta din aia hainuta in cos si ma pun pe treaba
ma inarmez cu lingurita cu supa , fac gaza sa rada, infig lingurita si ce credeti??????????? ma trezesc cu mare scuipat plin cu supa!
zic bravo mami esti smechera, dar eu nu ma las
si am continuat dar bine inteles ca ea a castigat!
cine e de vina?????morcovul!orice ii dau cu morcov nu vrea

maine o luam de la capat!

http://b1.lilypie.com/M20sp3.png

Mergi la inceput