Puiuti de Randunici 2008!! (175)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Raluca, da, grea problema, mie imi da fiori caci nu vom scapa niciuna de aceste chestii. E greu, tare greu pt ca ei cresc intr-o alta lume si au alte valori fata de cele cu care am crescut noi. Uf, daca Moni Columbeanu e tinta pe care o viseaza unele fetite.... Eu zic ca voi ati procedat f bine incepand sa-i explicati ca asta se poate si asta nu se poate, sau nu se poate acum. Daca puteti, rezistati eroic si continuati tot asa!
E mult de dezbatut dar tipa de foame fii-mea (care vad ca a slabit 200 g, probabil din cauza ca si-a dat drumul la umblat) asa ca fug si revin.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Pentru a primi sutienul,ma!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Tot pentru Stela, Prospanul e sirop de tuse, nu are legatura cu alaptarea sau cu lipsa ei. Eu radeam ca ma tratez cu Prospan, ca asa l-am proslavit pe-aici, ca ar trebui sa imi dea nemtii cota de participare la profit Ma bucur ca si Ioana simte ca e miraculos

Ma bucur mult sa o vad pe Ariel in forma , asa sa ramai!!! Si sa iti implinesti in 2009 toate dorintele! Ca tuturor, de altfel !

Cu Kya si cu Bubu nu vorbesc, ca ma chinuie cu pozele si cu retetele lor. Fetelor, eu sunt grasa, nu stiu cate kg mai am, nici nu imi pasa prea tare, dar...voi sunteti prea de tot ! Pupa mama harnicutele!!!

Nu am vreme sa termin scrisorica, vreau sa ii spun lu' Luny sa stea linistita cu datul lui Matei din cap. Daca vrei sa te ingrozesti de-a dreptul, si sa vezi ce sunt alea spasme infantile si Sindrom West, cauta pe YouTube filmulete dupa aceste cuvinte cheie in engleza. Eu am plans de nu am mai putut, iti spun sincer!

Deci pentru anul 2009 nu imi doresc nimic altceva decat sanatate pentru copilul meu, pentru cei dragi mie si pentru mine. Restul, orice-as vrea, izbandesc eu in vreun fel, cu suficienta ambitie, incredere si credinta...

Plec acasa, si pe la 16:00 o taiem spre Ikea. Aveti idee cum e Kika? Merita sa bat drumul pana acolo?

Imi iau tusea si ma duc Maine tot pe metereze sunt ( din 10 oameni suntem numai 2, azi am raportat de nu m-am vazut catre sefii mari, asa ca neuronii mei sunt vigili, nu simt ca maine e Anul nou, ca vine iar o vacanta mica...)

Va puuuup

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Mie dr mea mi-a spus la fel ca nu se da Panadol sau Nurofen decat la febra, in nici un caz preventiv pentru ca scad imunitatea si ataca ficatul.
Legat de care e mai bun, mi-a confirmat si dr si am tras si eu concluzia din vorba cu mai multe mamici ca e in functie de copil. La unii merge mai bine Panadolul (cum a fost cazul Brianei) la altii Nurofenul. Brianei puteam sa ii dau Nurofen cu galeata si degeaba, pe cand la Panadol ii scadea imediat febra. Am o finutza la care nu functioneaza decat Nurofenul.... Mie nu imi trece raceala decat cu Paracetamol sinus, si credeti-ma am incercat de toate Nurofewn, Tylenol, Coldrex, Fervex...
Oricum cel bine e sa le alternezi la 4 ore Panadolul cu Nurofenul, doar in caz de febra.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Daciana, bine ati venit pe crenguta!!

Ce vrea sa zica motto-ul ala cu blonda? Nu suna prea bine

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

ca uneori o dau in bara..rau de tot...si is bruneta..deci nu trebe sa fi blonda....

nu vreau sa bat nici un apropo...si nici sa se simta cineva jignita de semantura mea....
dc deranjeaza o sterg...ok?

in spatele fiecarui barbat mare este o femeie
in fiecare femeie zace o blonda

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Iulia, Surubel, Alex si Raisa

Sa cresteti mari, voiosi si sanatosi!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

So,mai gasesc o la ora asta??

am multe de povestit si timp putin....ieri m-am straduit sa citesc din urma si sa scriu scrisoare si am iesit in pierderea ca n-am facut nik...

doar spal rufe de ceva vreme si le plimb de pe un calorifer pe altul!

La munte a fost ok, in ideea ca nu am mai facut de mancare/pus masa/stransa masa etc!
destul de frig afara, relativ rece unde stateam si noi ca oamenii de vorba...Cel mai naspa a fost pentru Suru ca n-a avut unde sa misune ca era foarte rece pe jos si gresie si n-am avut cum sa-l las!

ne-am plimbat prin zapada, nu prea mult, ca i-au inghetat lui Suru picioare;le...era saracul ca o mumie infofolit tot pe sanio-carut!( o sa vedeti in poze!)

pun si poze acusiac, dar dau send ca cine stie daca mai apuc!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multzam Naty,Olga,Luny,Raluca.
Olga,deci Prospan.Eu ma gandeam ca mere si in alaptare si de asta il folositi,nu ca ar avea efecte miraculoase.Dar daca ziceti voi..
Deci ma'c sa cumpar prospan si oscilo si pulmex si parac sinus.Cade pe spate randunoiul,ca am mai dat ieri si alaltaieri 60lei pe alte antibolesnite..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

stela, sfat de la babe contra mucilor! sa nu radeti, dar functioneaza! in ser fiziologic cateva picaturi de lamaie. eu le-am pus si lui teo si lui alex.teo nu a avut de obiectat mai multe decat in general...alex este fan BB, m-a capiat, vrea sa o aspir de 100 de ori pe zi! si daca ati stii cat m-am milogit de ea sa accepte sa-i pun aia la nas!!!

raluca, incearca cu o pusculita. sa-si stranga banutii primiti de la tine, bunici, colinde, etc...si sa-si ia ea alt mobil si ce-o mai vrea! alex a devenit foarte grijulie cu lucrurile de cand a inteles cat de cat valoarea banului si ca nu pica din cer. am mai pus-o sa priveasca si la copiii amarati, saraci de-a adevaratelea, care nu au vazut in viata lor cum arata o jucarie mai "scumpa", i-am explicat ca pretul mare nu inseamna neaparat si calitate, ca banii nu sunt rezolvarea problemelor pe lumea asta, ca te poti ajuta de ei sa iti usurezi viata tie si celorlalti, dar ca nu inseamna esenta vietii.
cand mi-a venit plansa ca vrea si ea jucarii "de fitze" ca alte fetite din parc, i-am explicat ca de banii pe care ii dam pe o jucarie d-aia putem lua alte 20 mai ieftine, la fel de frumoase, dar pe care nu scrie "xyz". am pus-o sa aleaga . vrei 1 papusa barbie sau 10 care seamana perfect cu b., dar scrie "tantza" pe ele? ghiciti ce a ales! 10 tanza! logic....nu i-am luat 10:). i-am luat 1 tanza si alte chestii pe langa.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Multumim de urari, ca io uitasem!

Mai avem o luna si facem anul!

Surubel a inceput sa faca 2-3 pasi singurel, n-as putea sa ma laud ca merge pentru ca nu-i face hotarat!
Ili cand s-a pus pe mers a mers si nu s-a mai oprit, asta e mai pretios!

Aseara m-am speriat rau ca iar era subfebril si mi se parea ca il doare cand il apas la ureche, am citit despre ce variante de tratament mai am, mi-am facut planuri negre si am bocit nitel...

Azi pare bine, desi tot subfebril, ma rog, asa cum fac de 2 luni sa fie de la dinti si-atat!

Asa ca pentru 2009 eu imi doresc foarte multe, dar cel mai mult sa-mi fie puii sanatosi si noi la fel ca sa-i putem creste!
Restul...ca si voi, un loc de munca, un concediu, o masina albastra etc....si sa ma inteleg mai bine cu randunoiul, sa ne iubim ca pe vremuri!

send..

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput