Puiuti de Randunici 2008!! (175)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

ariel,pai daca nu face febra nu i-as da nurofen ca pe ala nu scrie ca este si contra racelii.SAU ESTE?De asta zic doar de panadol.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

ariel,pai daca nu face febra nu i-as da nurofen ca pe ala nu scrie ca este si contra racelii.SAU ESTE?De asta zic doar de panadol.

Pai Nurofen Raceala si Gripa al adultilor pt ce este? Eu la raceala nu as da Nurofenul nici pe 100 de paracetamoale. Dar ca principiu, daca nu are febra eu zic sa nu exagerezi cu niciunul, nu are rost. Am scris ce mi-au spus si la Medlife. Au si micutii astia un ficat si daca nu e musai de dat, mai bine nu le dai.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Ariel,baga vista.Nu e greu,doar ciudat.Mie nu-mi place,ca sunt obisnuita cu xp si la vista gasesc greu ce-mi trebuie..
Iar linux e super naspa,nu greu,doar nesuferit.Parerea mea

Stela,

Mergi la inceput

Am uitat ce data e azi,:
LA MULTI ANI CU SANATATE IULIA SI SURUBEL!SA VA BUCURATI PARINTII.

Stela,

Mergi la inceput

Naty,am uitat sa-ti zic:cred ca progresul Iuliei consta in primul rand in rezultatele atator sedinte de kineto.Ca a intrecut-o bine pe Tea.Asa si trebuia.
Intrebare de cultura generala:am obs ca si tu si Cata mizati pe Nurofen mai mult decat pe Panadol.De ce e mai indicat nurofen?

Si daca doar stranuta intr-una,ii curg mucii si e super infundata,sa nu-i dau niciun medic Teodorei,in afara de vibrocil in nas?Nu panadol,nu nurofen?

Stela,

Mergi la inceput

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Moa', Stela, nebunatico !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Stela da' de ce ne arati tzitzi?
Acuma ca sa-ti raspund: eu la raceala i-am dat Iuliei Panadol respectiv Nurofen doar pt ca m-a batut barbatul la cap. Nici eu insami nu iau cand racesc altceva decat ceai cu multa lamaie si picaturi in nas, decat daca e f groasa treaba. Asa cum nu sar nici cu antibioticele una-doua. Parerea mea; si chiar si experienta mea daca vrei. Sunt adepta lasarii organismului sa-si adune singur ostile imunitare pentru vindecare. Intre Panadol si Nurofen eu una am vazut ca Nurofenul scade febra mai bine, mie insami la raceala imi face mult mai bine decat paracetamolul iar pt dinti nu stiu sa-ti spun dar Cata zice mereu ca Nurofenul calmeaza mult mai bine. Ambele sunt destul de putin toxice, nu au multe efecte adverse dar...ti-am explicat, asa cred eu, ca daca nu e musai mai bine lasi organismul sa suporte singur o boala usoara.
Te-as sfatui insa sa-i dai Oscilococcinum. Asta i-am dat Iuliei si mi s-a parut ca i-a facut bine; doar ca mi s-a pus mie pata ca i s-ar fi accentuat (atunci) spasticitatea) si nu am continuat. Dar la muci i-a facut f bine

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Cred ca am o problema:
Ma intreaba Briana aseara dupa ce o vede pe Columbeanca la tv: Mami, Monica asta inainte sa il cunoasca pe Iri era saraca??? Eu: mda...
Briana: Saraca asa tare ca noi???!!!.
Acum nu ma intelegeti ca am vreo problema cu saracia, in afara de faptul ca nu mi-o doresc , dar chiar de foame nu murim. Ce-o fi in capul ei??? Noi am avut o perioada cand am cam exagerat cu cadourile si cumparaturile pentru Briana pana ne-am dat seama ca nu mai pune pret pe nimic si am bagat-o la reeducare, astfel ca am inceput sa ii spunem cand cerea cate ceva (jucarii, figuri) ca nu avem bani, ca noi din banii pe care ii luam intr-o luna avem de platit gazul , curentul ,mancare , haine si ca banii se muncesc, . Si concluzia ei :.
I-am explicat de fiecare data ca suntem niste oameni normali nici bogati si nici saraci pentru ca nu am vrut sa aiba nici figuri in cap , dar nici sa isi dezvolte niste complexe.
Apoi intr-o zi mi-a spus ca suntem saraci ca nu avem vila cu scara ca o prietena de a ei .
Ieri si-a scapat mobilul pe jos si i-am spus sa aiba grija ca se strica. Raspuns: si ce imi iei altul! Eu: Pai nu mai am bani ca am de platit casa. Briana: pai ce ai luat-o deja. Ea: pai platesc la ea pana dupa ce te mariti tu. Ea: si ce ???
Si in concediu in Austria cumnata-miu si-a luat o marmota de plus cat Briana de mare care pe langa faptul ca ocupa tot portbagajul era si 100 de euro. Bineinteles ca a vrut si ea si i-am luat una mica, gen jucarie de plus. Concluzia: nanu (cumnata-miu) e bogat ca are marmota mare, noi - saraci pe masura marmotei
Ce repere au si copiii astia? Pe cuvant daca mai stiu ce sa fac!!!Am gresit undeva???
Mamicile cu copii mai mari, Mimooooo

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubu am pus reteta la pangasius, dupa luptre seculare!! noroc ca Mufa e ocupat cu masina de spalat si mersul tinandu-se de pereti!
ariel am vazut vedetele, ma bucur muuult ptr Soso!!
stela Tea racita...si eu prefer nurofenul, panadolul are paracetamol si am citit ca poate face nu's ce bolesnita, cred ca astm, nu stiu sigur, daca e administrat in exces..dnele dr poate mai stiu articolul ala..
LA MULTI ANI IULIA, SURUBEL, ALEXANDRU DE CORY SI RAISA!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput