FIV sau inseminare cu donatoare/donator(14)
Raspunsuri - Pagina 13
simonete spune:
Cip , inhibina asta in ce zi a cm se face ? Stii si valori normale sau mi le da de la laborator ? L-am intrebat pe dr. daca pot sa-mi fac hormonii luna urmatoare stimularii si a zis ca sa le fac , ca gonalul se elimina .
@dodo@ spune:
cipcirip, ma bucur ca ti-ai revenit, numai tu stii ce e in sufletelul tau, imi era dor de tine, de toate informatiile care, cu atata promptitudine ni le pui la dispozitie. 

simonete, iti multumesc, sper sa scap cat mai repede, sa-mi pot continua drumul spre indeplinirea visului.
Ne-am hotarat. Poate si influentati de criza asta. Din pacate nu dispunem de banii pt FIV, asa ca vom face un nou IAD.
Dupa FIV mi-a dat utrogestan pana am facut bHCG. Eu te-as sfatui, daca dispui de banii necesari, sa treci direct la FIV, ai mult mai multe sanse de reusita. Faci o mica pauza, mai pui niste bani deoparte, iti refaci toate analizele si cu siguranta vei reusi. 

Hai, fetelor care faceti luna aceasta inseminare, nu ne dati nici o veste? Asteptam prima reusita in 2009!!!!!
Ilary, sper ca nu te-ai suparat asa tare incat sa nu mai vrei sa vorbesti cu noi, nu?
bytzi, te pup si insanatosire grabnica.
simonete spune:
Am gasit , poate mai intereseaza pe cineva : inhibina B si atc.antimulerieni se fac in z 2-a a cm , doar ca sunt cam scumpi , 300 Ron fiecare . Dodo , sa fac analizele sa vad cum stau si apoi sa vedem ce zice si dr. ,fac insem .sau FIV.
cipcirip spune:
Simonete nu shtiu in ce zi se face dar shtiu ca e mai relevanta decat anal hormonale de zi 3. Intreaba-l pe dr tau sau pe fetele de la FIV pt ca ele sigur shtiu. Inhibina B nu o face orice laborator, dc eshti din Buc o poti face la Bios.
Shtiu ca dc are loc o inhibare a ovarelor inainte de stimulare ai un rezultat mai bun, intreaba dr dc nu ar tb sa iei AC in luna premergatoare inseminarii sau sa faci diferelin.
Dodo mi-a fost tare greu dar incet mi-am revenit. La odisee nu m-am inscris dar citeam sub zmeuricilor. Acum nu vreau sa mai intru pt ca-mi face rau, citesc ce scriu fetele care erau cu sarcina in urma mea , ca bb se misca, face tumbe la ecograf , ca are manute si picioruse.... Azi am vazut o semnatura a unei fete care era in urma mea cu 2 sapt si mi-am dat seama ca tb sa am 15 sapt de sarcina. Dar gata.... a trecut . Ma gandesc ca in mart-apr voi incerca din nou si voi reusi iar si de data aceasta bb la sta in burtica 9 luni. 
Cirip viitoare mami de Ciripel
raluca30 spune:
Ilary-cel mai bine ar fi sa-l intrebi pe dr tau cat costa la el o IA.Preturile variaza intre 300-600 RON din ce stiu eu,iar FIV cam 3000 euro.
Abia astept sa-mi vina CM(nu credeam sa doresc vreodata sa-mi vina mai repede) sa ma duc la dr pt monitorizare,cred ca daca totul e ok ma risc sa fac o IAD in februarie,dar sa vad ce folicul(i)voi avea mai intai...recunosc ca am ajuns obsedata de acest subiect,numai la foliculi si tratamente ma gandesc,iar sotul meu se gandeste ca am luat-o din loc cu ideea asta si-mi face calcule cat am cheltuit pana acum...oh well,asa sunt barbatii!
Cine e urmatoarea la inseminare?
Va pup pe toate!
"Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti!"
llary spune:
Sunteti niste Dulci!
Imi pare rau ca treceti prin asa ceva,dar D-zeu e cu noi,trebuie sa fim optimiste,chiar daca simtim uneori ca nu se mai poate.Cat e inseminarea la Sibiu Bytzi?si ce implica ,pt ca scuze nu stiu!Multumesc Cip,Cosicel,Dodo,Bytzi,Simonete si tuturor celor care imi citesc mesajul si imi scriu.
bytzi spune:
simonete,mie mi-a dat trat de stimulare 2gonal/zi si mi l-am si cumparat,acum fac trat pt ureaplasma si trebuie apoi sa o repet ,daca e totul in regula voi incepe la sf lui februarie stimulareavad ca imi intarzie si CM sant in z31 si ?si eu inainte aveam CM la 25-26 zile,probabil din cauza la vitex...
ilari, la Polisano
IA costa 1050 ron
Fiv 7662 ron
FIV + ICSI 8942 ron
toate fetele
cipcirip spune:
Ilary
inseminarea artificiala (IA) cu sperma de la sotz este 1050 ron (nu 105 ron cum a scris Bytzi
). Dar avand doar 5 mil de gigei shi f multzi imobili nu vei putea face ac inseminare, tb sa imbunatatzitzi sperma ca sa o putetzzi face. Va incadrati la FIV+ICSI . Inseminarea cu sperma de la donator(IAD) e 1920 ron.
Simonete
ai vb cu dr? Ce zis de anal inhibina B? Eu cred ca e bine sa o faci pt ca itzi arata rezerva ovariana, macar asa shtii dc tb sa te orientezi catre FIV sau mai ashteptzi.
Cirip viitoare mami de Ciripel
bytzi spune:
corect,cip gresisem fara sa-mi dau seama
IA -1050ron
fetelor va doresc un weekend placut!