FIV sau inseminare cu donatoare/donator(14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Cip , inhibina asta in ce zi a cm se face ? Stii si valori normale sau mi le da de la laborator ? L-am intrebat pe dr. daca pot sa-mi fac hormonii luna urmatoare stimularii si a zis ca sa le fac , ca gonalul se elimina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

cipcirip, ma bucur ca ti-ai revenit, numai tu stii ce e in sufletelul tau, imi era dor de tine, de toate informatiile care, cu atata promptitudine ni le pui la dispozitie.
simonete, iti multumesc, sper sa scap cat mai repede, sa-mi pot continua drumul spre indeplinirea visului.
Ne-am hotarat. Poate si influentati de criza asta. Din pacate nu dispunem de banii pt FIV, asa ca vom face un nou IAD.
Dupa FIV mi-a dat utrogestan pana am facut bHCG. Eu te-as sfatui, daca dispui de banii necesari, sa treci direct la FIV, ai mult mai multe sanse de reusita. Faci o mica pauza, mai pui niste bani deoparte, iti refaci toate analizele si cu siguranta vei reusi.
Hai, fetelor care faceti luna aceasta inseminare, nu ne dati nici o veste? Asteptam prima reusita in 2009!!!!!
Ilary, sper ca nu te-ai suparat asa tare incat sa nu mai vrei sa vorbesti cu noi, nu?
bytzi, te pup si insanatosire grabnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Am gasit , poate mai intereseaza pe cineva : inhibina B si atc.antimulerieni se fac in z 2-a a cm , doar ca sunt cam scumpi , 300 Ron fiecare . Dodo , sa fac analizele sa vad cum stau si apoi sa vedem ce zice si dr. ,fac insem .sau FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Simonete nu shtiu in ce zi se face dar shtiu ca e mai relevanta decat anal hormonale de zi 3. Intreaba-l pe dr tau sau pe fetele de la FIV pt ca ele sigur shtiu. Inhibina B nu o face orice laborator, dc eshti din Buc o poti face la Bios.
Shtiu ca dc are loc o inhibare a ovarelor inainte de stimulare ai un rezultat mai bun, intreaba dr dc nu ar tb sa iei AC in luna premergatoare inseminarii sau sa faci diferelin.
Dodo mi-a fost tare greu dar incet mi-am revenit. La odisee nu m-am inscris dar citeam sub zmeuricilor. Acum nu vreau sa mai intru pt ca-mi face rau, citesc ce scriu fetele care erau cu sarcina in urma mea , ca bb se misca, face tumbe la ecograf , ca are manute si picioruse.... Azi am vazut o semnatura a unei fete care era in urma mea cu 2 sapt si mi-am dat seama ca tb sa am 15 sapt de sarcina. Dar gata.... a trecut . Ma gandesc ca in mart-apr voi incerca din nou si voi reusi iar si de data aceasta bb la sta in burtica 9 luni.

Cirip viitoare mami de Ciripel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Ilary-cel mai bine ar fi sa-l intrebi pe dr tau cat costa la el o IA.Preturile variaza intre 300-600 RON din ce stiu eu,iar FIV cam 3000 euro.

Abia astept sa-mi vina CM(nu credeam sa doresc vreodata sa-mi vina mai repede) sa ma duc la dr pt monitorizare,cred ca daca totul e ok ma risc sa fac o IAD in februarie,dar sa vad ce folicul(i)voi avea mai intai...recunosc ca am ajuns obsedata de acest subiect,numai la foliculi si tratamente ma gandesc,iar sotul meu se gandeste ca am luat-o din loc cu ideea asta si-mi face calcule cat am cheltuit pana acum...oh well,asa sunt barbatii!
Cine e urmatoarea la inseminare?
Va pup pe toate!

"Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Sunteti niste Dulci!Imi pare rau ca treceti prin asa ceva,dar D-zeu e cu noi,trebuie sa fim optimiste,chiar daca simtim uneori ca nu se mai poate.Cat e inseminarea la Sibiu Bytzi?si ce implica ,pt ca scuze nu stiu!Multumesc Cip,Cosicel,Dodo,Bytzi,Simonete si tuturor celor care imi citesc mesajul si imi scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Multumesc si Raluca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

simonete,mie mi-a dat trat de stimulare 2gonal/zi si mi l-am si cumparat,acum fac trat pt ureaplasma si trebuie apoi sa o repet ,daca e totul in regula voi incepe la sf lui februarie stimulareavad ca imi intarzie si CM sant in z31 si ?si eu inainte aveam CM la 25-26 zile,probabil din cauza la vitex...
ilari, la Polisano
IA costa 1050 ron
Fiv 7662 ron
FIV + ICSI 8942 ron

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Ilary inseminarea artificiala (IA) cu sperma de la sotz este 1050 ron (nu 105 ron cum a scris Bytzi). Dar avand doar 5 mil de gigei shi f multzi imobili nu vei putea face ac inseminare, tb sa imbunatatzitzi sperma ca sa o putetzzi face. Va incadrati la FIV+ICSI . Inseminarea cu sperma de la donator(IAD) e 1920 ron.
Simonete ai vb cu dr? Ce zis de anal inhibina B? Eu cred ca e bine sa o faci pt ca itzi arata rezerva ovariana, macar asa shtii dc tb sa te orientezi catre FIV sau mai ashteptzi.

Cirip viitoare mami de Ciripel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

corect,cip gresisem fara sa-mi dau seama IA -1050ron

fetelor va doresc un weekend placut!

Mergi la inceput