FIV sau inseminare cu donatoare/donator(14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Buna,
V-am scris si eu fiind inca debusolata,dar se pare ca celor noi pe sit nu le dati importanta.Poate imi cititi mailul si imi dati niste lamuriri.va multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

cip-cirip sincer imi pare tare rau, asa a fost sa fie, sa iti dea d-zeu putere sa te refaci si sa mergi mai departe, sincer imi pare tare tare rau.te pupic si ai grija de tine.
va pup dulce pe toate si aveti grija de voi, va citesc mereu si sunt alaturi de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Ilary esti moderata pana la 10 mesaje de aceea iti apar mai tarziu. Fetele probabil nu ti-au vazut mesajul si de aceea nu ti-au raspuns. Eu am facut inseminare cu dr Mutuliga Greti, cred ca orice dr de la Polisano e bun atat pt IA cat si pt FIV. Succes!!

Fetelor imi pare rau ca v-a intristat mesajul meu, tocmai de aceea nu v-am scris at cand s-a intamplat sa nu va stric sarbatorile. Incet incet mi-am revenit, nu sunt f optimista dar tb sa incerc pana reusesc.
Vreau sa va spun ca tb sa aveti grija la alimentele care dau alergii: arahide, capsuni..... pt ca exista posibilitatea ca bb ca fie alergic la ceva.

Cirip viitoare mami de Ciripel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Ilary - nu fi suparici, iti dai seama ca vestea cea proasta de la cipcirip ne-a marcat si...

Daca vei face FIV, evident ca vei lua hormoni (ca sa produci mai multe ovocite), iar HSG e necesara si in cazul FIV si IA. Dar pana la FIV, nu mai incercati cateva IA?

Fetele care au fost la Sibiu iti pot da mai multe amanunte despre medici, dar cred ca toti sunt profesionisti, ca atare, au si cele mai multe reusite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Am avut niste treburi de rezolvat si nu am putut intra deloc pe net, dar de cand l-am deschis plang incontinuu si nu inteleg de ce puiutul lui cipciripnu a vrut sa stea in burtik la mami, dupa atatea incercari si sperante. Atat de mult m-am bucurat pentru reusita ta, te-am apreciat pentru cat te-ai zbatut sa afli cat mai multe si mai ales ca ni le-ai destainuit si noua.Ma rog sa ai multa putere si sa te ajute Dumnezeu sa poti merge mai departe. Chiar daca nu am trecut prin asa ceva imi inchipui ca este cuplit. Te imbratisez si sper sa ni te alaturi cat mai repede spre o noua incercare.
simonete, imi pare rau ca nu ai raspuns la tratament. Sigur ar trebui sa incerci sa faci stimulare cu alt medicament. Sau daca vrei sa incerci FIV, atunci vei face diphirilin pt inhibare si apoi faci stimularea. Cu siguranta vei raspunde altfel la tratament. Doctorul ce a zis? Te pup.
Eu continui tratamentul pt ureaplasma, din pacate vad ca nu pot scapa de ea, iar apoi sa fac HSG -ul.
Va pup si va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

ilary, nu cred ca trebuie sa te gandesti deja la FIV, probabil si dr Ispasoiu ti-a zis sa incerci sa faci cateva inseminari. De asta ti-a si dat sa faci HSG, pt ca daca faceai direct FIV nu-ti folosea la nimic HSG-ul. Nu este foarte dureros, depinde de la o persoana la alta, dar nu te panica degeaba.
Sotului tau i-a spus sa refaca spermograma pt ca sa stie daca poti face IA cu sperma lui sau de la donator.
In cazul in care nu cresc nr spermatozoizilor si nu vreti sa faceti IAD atunci nu aveti alta posibilitate decat FIV cu ICSI.
Eu iti doresc multa bafta, sa reusiti din prima si nu fi suparata pe noi pt ca , dupa cum ti-a spus si cipcirip, primele 10 mesaje sunt monitorizate si apar mai tarziu. Daca mai ai nelamuriri noi te ajutam cu ceea ce stim.
Cat despre doctorii de la Sibiu, si eu merg tot la dl dr Ispasoiu si sunt foarte multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

ilary,probabil dr v-a zis sa mai faceti o spermograma intr-o luna sa vada daca mai creste nr spermatozoizilor sau mobilitatea sa incercati o inseminare de aceea ti-a zis si tie sa faci o HSG sa vada cum stai cu trompele....
pt o inseminare nu e obligatoriu sa faci stimulare depinde cum stai tu cu ovulatia,dar totusi am observat ca atunci cand faci stimulare foliculul creaste mai repede sau se formeaza mai multi si sansele sant mai mari....

cat despre dr mie mi se pare OK si eu sant pacienta lui am facut o inseminare si va urma a doua ,e comunicativ si de cate ori am avut nevoie l-am sunat si tot timpul mi-a dat explicatiile necesare,cat despe FIV cu d-lui, cred ca e in regula si eu daca ajung la FIV voi face tot cu el
mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Bytzi , incepi luna asta stimularea ? Sa ne spui si noua ce iti va da pt. stimulare ......... Dodo , sa scapi cat mai repede de infectia aia nenorocita , te-ai mai gandit , faci IAD sau treci tot la Fiv ? Eu trebuie sa fac iar hormonii de z 3-a si cum rezultatul se ia a 2-a sau a 3-a zi , e pierduta si luna februarie........tie dupa FIV ti-a dat imediat sa iei utrogestan ? Cip (sigur , viitoare mamica de Ciripel sau Ciripica ) ce mai faci ? Cine se inscrie luna asta cu o inseminare reusita ? Cosicel , Raluca , la voi , nimic ? Rodicuta , pe unde mai esti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Dodo nu mnai plange ca ma intristez si eu. Pana la urma tb sa reushim .
Simonete eu ma inscriu la sesiunea mart-aprilie pt o inseminare cu rezultat dublu. Pana at repet analizele de infectioase si mi s-a dat sa mai fac anticorpii antifosfolipidici shi investigatzii de trombofilie la Fundeni. Tu nu cred ca potzi face anal prea curand, tb sa asteptzi sa elimini gonalul din organism. Dc nu, itzi va ieshi FSH-ul f mare pt ca, gonalul contzine FSH. Pt a vedea cum stai cu rezerva ovariana ai putea sa faci analiza inhibina B , cu cat e mai mare cu atat rezerva e mai buna . Shi mai era o analiza , nu mai shtiu exact , parca anticorpi antimulerieni, ceva de genul asta.

Cirip viitoare mami de Ciripel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

VA MULTUMESC MULT!
E bine sa stii ca ai la cine apela fara jena.Din pctul de vedere al ovulatiei dr.zice ca sunt bine.Se poate face IA daca are mobilitate 23 si 5 milioane spermatozoizi? Precizez,el a facut analiza dupa 9 zile de la ultimul contact.Cat e 1 IA?Dar 1FIV?Mersi

Mergi la inceput