Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Musette, bine ca sunteti bine ca sa intrati cu dreptul in anul nou!

Va uram si noi de pe acum La multi ani si sa fim cu totii sanatosi, ca restul se rezolva.Sa fie un an frumos si plin cu de toate si sa vedem numai bebei sanatosi si cuminti

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Dragele mele am intrat sa va urez:

LA MULTI ANI!!!

SANATATE SI MULTE BUCURII ALATURI DE PUIUTZI SI DE CEI DRAGIIN NOUL AN 2009!!!!

Musette si ma bucur ca sunteti mai bine.

Luminita ai doi copii minunati ,iar tu esti o curajoasa imi dai mie cel putin ,putere sa trec mai usor peste toate.

tzitziici speciali tie si lu Davidutz,sa ne vedem cu bine la anu'..n-am uitat ca ai zis ca s-ar putea sa ajungi prin zona

Cuscra mii de ici lu Robertino din partea Alexiei,iar voua An Nou Fericit!!!

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

tzitziri si un buchet de pt tine si Davidutzu.

va urez si eu un An Nou plin de fericire si sanatate!!!!!!!!Sa ne "citim" cu bine la anul!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Pretty clipul nu iti poti vedea decat pe net. Nu il poti salva in niciun fel. CA sa il vezi mai bine lasa-l sa se incarce complet cateva minute (2 sau 3) si apoi da-i play. Eu asa fac, altfel se tot intrerupe...

Musette ma bucur pentru Luca Sper sa nu mai aveti deloc febra si sa faceti kki asa cum trebuie

Printesa mea a sosit aseara la 11. Imi era un dor de ea.... S-a distrat super acolo si a invatat niste expresii beton Norocul ei ca nu stie toata lumea ce inseamna , ca o scalpa mami Problema este ca si-a uitat gentuta la tati acasa si avea in ea PSP-ul si cheita de la geamantan. Nu reusim sa il spargem neam. Vreo idee ?????

Kristin superb cadou ai primit tu de la mos.... Anthony e minunat acolo sub brad....sa imi trimiti totusi poza, ca va pun si pe voi in clip

Giulianna e superba jucaria, vreau si eu sa ii iau la fel. E foarte practica. Dar te rog din suflet zi-mi ca inca nu il pui in ea Nu ii face deloc bine la coloana, e prea micut. Eu tocmai din motivul asta nu o cumpar inca , sa nu fiu tentata sa il pun pe David acolo Sa nu te superi pe mine

Piolica ce frumos l-ai anuntat pe tati de bebe Super !!!

Ma bag sa continui clpiul cu ultimele poze sosite

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Am intrat sa va uram si noi Un An Nou Mai Bun si Mai Frumos si Mai Bogat decat cel care tocmai se sfarseste Sa ne traiasca boboceii, sa se faca mari si frumosi, iar Monica Dicut sa ne anunte in curand ca are II pe testul de sarcina

Gaia noi am luat, din pacate Augmentin Bis, cate 1.5 ml la 12 ore, 5 zile. Nu avea muci colorati, dar erau f f f multi, practic nu putea respira deloc, nu o puteam aspira (erau pe piept) si era in pericol de a face otita. Am incercat intai fara antibiotic (antitermic Nurofen) timp de 3 zile, dar imi facea febra (38 cu 2) chiar sub Nurofen, asa ca dupa 3 zile dr a decis sa nu mai amanam inceperea tratamentului cu antibiotic ca se poate complica nasol si aiurea boala ei. Am facut bine, sper eu, chiar din a doua zi si-a revenit simtitor cu respiratia, iar dupa 5 zile era ca noua! Pe langa Augmentin am facut la greu aerosoli cu adrenalina si ser fiziologic pentru a-i destinde caile respiratorii (se sufoca saracutza).

Mergi la inceput

Nausica tu cum faci sa bagi pe forum clipul ? Ca mi-am prins urechile incercand....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Nausica tu cum faci sa bagi pe forum clipul ? Ca mi-am prins urechile incercand....

asa. [ tube] [/ tube] si bagi intre ele linkul. sau apesi pe butonul rosu tube de sub format, unde scrie videos
am intrat sa va urez un an nou cu bine, sanatate, putere si rabdare, ca de astea tare o sa avem nevoie. va pup!

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Nu ma lasa....Am vrut sa bag direct aici ultima varianta a clipului cu toti boboceii. L-am editat si apar acum toti puiutii cu care am avut poze. Mai astept si de la restul

Le: Muuh am vrut sa iti spun si am uitat sa scriu Sunteti superbi Ai o familie tare frumoasa Inca o data sa iti traiasca micutul crestin

Biberoanele le spal cu detergentul meu de vase (nu am o firma anume, depinde cine il cumpara... ) le clatesc bine , apoi le pun la sterilizat ( la rece sau la cald )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Nu ma lasa....Am vrut sa bag direct aici ultima varianta a clipului cu toti boboceii. L-am editat si apar acum toti puiutii cu care am avut poze. Mai astept si de la restul

da, vad. tre sa fie pe youtube sau pe unul din cele de langa. incerc eu o chestioara sa vedem ce iese

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

N-am mai intrat de mult, ca noi nu mai dormim ziua si avem nevoie de muuuulta atentie si nu o mai lasam pe mami sa faca mai nimic, dar nu vroiam sa trecem in noul an fara sa nu va urez multe clipe deosebite alaturi de puiutii vostri, sa fie cuminti, sanatosi si jucausi si sa va aduca numai zambete de fericire pe buze.
La multi ani!

Printesa Eliza

Mergi la inceput