Curiozitate perversa
Raspunsuri - Pagina 7

Tzuni spune:
Marius, ai cumva vreun frate necasatorit?
...si tot nu ne-ai spus tu ce chiote tragi in momentul "O"?
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

marius spune:
Da, am un frate necasatorit. Defapt am doi dar cel mic este grav bolnav deci nu se pune.
Nu trag chiote insa se simte precis...
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

ladyJ spune:
Marius, bravo pentru sinceritate si pentru curaj.
Fetelor,noi ne tot hizilim pe aici(eu din tribune) si ne-a dat Marius o clasa..de exceptie(scuzati exprimarea dar asa mi-a venit).

Deus spune:
Foarte frumos si elegant Marius.
"Discuta sotul si sotia :
- Draga mea, ai putea sa ma anunti si pe mine cānd ai tu orgasm ?
- Dar, dragul meu, doar n-am sa te deranjez de fiecare data sunandu-te la birou doar pentru atata lucru"
o sa fiu atenta in seara asta si maine va spun cum ma manifest la 34 de ani :)pana acuma in toate felurile posibile
poze familia mea
quod me nutrit me destruit

MadameBovary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Nu imi plac femeile care mint. Nici macar cu "gemetele prefacute". Este falsa ideea ca nu mi-as da seama. Stiti care e treaba? O femeie care se simte bine arata intrun fel inconfundabil. Cel putin pentru mine. Nu gemetele spun totul. Linia corpului, respiratia, bataile inimii, muschii, ochii.... ahh da un element important ochii adica privirea. Ochii mint greu pentru mine. Cum se zice "te citesc". ![]() |
Da, da, da, DA! De foarte multe ori DA!! Eu am avut ocazia sa ma privesc in oglinda in timp ce ... si jur ca exact asa cum zice Marius e. Imi citeam eu pe fata cat de mult imi placea, cat de bine ma simteam si cat de mult imi placea de el si de noi doi impreuna. Pana atunci nu puteam sa imi imaginez cum arat eu, care e mimica fetei mele.. dar atunci cand m-am vazut am vazut pasiune, dorinta, extaz... am vazut tot ceea ce manifestam si prin alte mijloace. Si am inteles si de ce ii place lui asa de mult cand e cu mine... pentru ca nicio celula din corpul meu nu poate sa minta in momentele alea si nu exprim decat tot ceea ce am incercat sa enumar mai sus.
Si, la drept vorbind, daca toate femeile arata asa in momentele din dormitor, cum sa le rezisti, tu ca barbat?? N-ai cum!! Pur si simplu n-ai cum.

I never fake ... sarcasm

misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius In final trebuie sa recunosc ca unele raspunsuri m-au amuzat (sunteti mortale ![]() |
Doar de atit? Se vede treaba ca am scapat ca prin urechile acului de la alte subiecte (asta e doar un mic exemplu)

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

LoraG76 spune:
Pfiuuu...stiam eu de ce-am intrat la prima ora pe net...Marius, tot respectul pentru sinceritate!
Tzuni, sa nu zici ca mai astepti pe cineva sa declare ce si cum face, ca... Zi, bre, odata!
Gata, plec la serviciu, chiar daca-i ultima zi din an...
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Tisina spune:
Marius, jos palaria!
Foarte frumos ai scris!
(si eu care credeam ca doar fetele citesc prostioarele noastre )

Tzuni spune:
Mah, da' v-am zis: is dusa la biserica . Oooooo, Doamne!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

LoraG76 spune:
Tzuni, acum am inteles! Greu in ultima zi a anului...
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)