Mladite si mugurasi de mai-iunie2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Eric Sebasitan ptr cele 7 luni!
Acina!

tuturor si un 2009 minunat!

Noi avem 3 dinti...a mai aparut unu` sus lateral stanga!

Andrada am pus mai multe poze! Iti promisesem!
In Ungaria nu erau decat salopete cum o are Eli pe aia cu ho, ho ,ho...daca as fi gasit spiridusi as fi luat...macar ptr la anu`
Cristi a primit un costum de Mos...dar e mare...nu a vrut sa-l ia!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Miss ma doare sufletul cand citesc mesaje de la tine. Acum vad ca si Violet Eyes are probleme.
DIn ciclul "mai tineti minte ca" ma plangeam si eu de nopti nedormite, sculat din ora in ora, supt, plans etc. Eu m-am agitat atunci sa gasesc solutia, plangeam pe la colturi de oboseala. Pana la urma am inspirat adanc si am indesat toate cartile in cel mai adanc sertar si am facut exact cum am crezut eu. Ce-i drept copilul meu de la nastere avea niste probleme de personalitate. El nu dormea mai mult de 15 minute legat.Pana cand ne-am lamurit cu ajutorul medicului ca copilului ii e foame. Nimic din ce credeam eu ca ii ajunge sau cat credeam ca ii ajunge nu era de ajuns. Manca mult. Avea nevoi mari. Dupa ce l-am hranit suficient dormea ca un ingeras, macar o ora, sa nu exageram .
Asa ca, am aplicat aceeasi tactica si cand era mai mare: copilul stie cand si de cat are nevoie. Orice incercare de a-i impune ceva s-a lasat cu nopti nedormite. Eu am invatat lectia. Fac cum vrea el si totul e ok. Nu e by the book dar dormim. Deci, daca el se scula noaptea si vroia sa suga de 5 ori ii dadeam. Daca nu se scula nu ii dadeam. Ziua manca de cate ori si cat vroia. Cand incepea sa maraie ii dadeam lapte. Cateodata era vorba doar de 30 de ml, dar lipseau din ghiozdan. Asa am fost mult mai linistiti.
Si sincer cat m-am gandit cum sa ii scot masa/mesele de noapte fara nici un sens oricum s-a intamplat cand a vrut el.
Deci eu zic ca e important sa ii hraniti bine ziua, pompati in ei, lapte praf sau san si mancarica acum ca sunt mai mari. Miss nu stiu cate mese solide ii dai dar poti trece la 2-3 fara probleme, ajuta mult. Eu am mai zis dupa masa solida la 30 de minute o ora ii dau si lapte. Si bea de la 100-120 de ml. Stiu ca e greu sa il desparti de san dar incearca sa ii dai si biberon ziua. Eu ii pastrez suptul pentru dimineata. Adica dimineata cand ne sculam incepem cu tzitzi si continuam cu biberon. Cateodata ii mai dau si dupa masa cand cere sau seara daca nu poate sa adoarma.
In fine faceti cum credeti dar eu zic sa va ascultati instinctul lasati totul deoparte, alintati-i , hraniti-i cat cer ei si va vor rasplati.
Tot din descoperirile mele, am vazut ca daca il obosesc bine doarme mai bine. ADica ziua il tin ocupat cand e treaz. Ne jucam ii arat diverse.CAnd era mic il puneam pe burta, cand a crescut mai mare il puneam in fundulet si incercam sa il stimulez sa stea asa mai mult, sau daca nu vroia ne antrenam, il ridicam de manute il lasam jos si tot asa.
Avem un cantecel pe care ii cant mereu cand plange si e agitat. Il linisteste mult asta. Ii citesc povesti, ii pun Mozart (asta il calmeaza mult). Ii cam caut in coarne dar e un copil cu foarte multa energie si tb sa il consume cumva.
Acum il pun in tarc cat am treaba dar de obicei il las sa se tarasca pe plapuma, pilota, paturi puse pe jos. In bucatarie il tin in scaunul de masa, ii dau muuuulte jucarii pe care evident le arunca pe jos dar cand sunt multe ii ia mai mult timp, dupa care le culeg din nou si tot asa.
Sper ca povestirile mele sa va fie de ceva folos.
Legat de REvelion noi vom petrece acasa in doi. Nu stiu cat si ce am timp sa gatesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CamiM

'neata fetelor in ultima zi din an..
Abia acu' respir si eu asa un pic pe forum. pana nu uit sa va urez si eu cateva:

La multi ani! Anul nou sa va gaseasca fericiti si iubiti si sanatosi si sa ne citim si scriem cu bine in 2009!!

Sper sa aveti un an nou bun, sa fiti sanatosi si voi si toti ai vostri, sa va bucurati de copii si de iubire multa si dorintele sa vi se implineasca!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

niatsa niatsa!! primim uratori! da inca covrigi nu am facut.

edit: la guleshtele mele, pun un strop de ulei. O linguritsa . nu stiu catr sa zic...f. putin oricum. merge sifara, ca s-a mai intamplat sa uit, si a ieshit bun.

deci fetelor, ce fel de tsarc aveti? la:

http://www. pro bebe . ro/detalii/Gardut-tarc-pentru-locul-de-joaca/1301/

http://www. pro bebe . ro/detalii/Centru-mobil-de-joaca-pentru-copii---PLAY-CENTER/1677/

scoateti voi spatiile

voiam sa va zic ca fiica mii ii place tare in bucatarie, o pun in scaunelu ei, si ii dau jucarii, eventual cutia cu shervetele si orice alte cutii. Asha am reusit sa dezghetz carnea pt pate (am microundeeee...bune mai sunt), acu is vinetele la dezghetzat, am si taiat tortu sa il umplu- tare incantata a mai fo fata de treaba asta!!

fug. tipa dupa mine.

a, voiam sa zic ca si la mine se duce laptele. Adica noaptea vrea din ce in ce mai des sa pape la san si se enevreaza. Cred ca nu mai am mult. O sa iimai bag seara un bibe.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Am intrat si noi sa va uram La Multi Ani!
Un An Nou plin de bucurii alaturi de cei dragi, copii sanatosi si cuminti!

Pentru mine 2008 a fost cel mai frumos an din viata mea pentru ca am 'cunoscut-o" pe Dariuta mea si ea m-a invatat sa fiu rabdatoare si iubitoare. Multumesc, dragostea mea, ca m-ai ales pe mine sa fiu mamica ta!

Multa putere, intelegere si intelepciune pentru noi, toate mamicile, in noul an!

Va pupam si sa ne 'vedem' cu bine,
Dariuta si mami ei

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, mamicutze-harnicutze.

Asta este tarcul nostru :
http://good-times.webshots.com/album/569442245HgovcP

Fundul este cel cu girafe insa eu ii pun acum o paturica. E foarte spatios, ii place lui gaga sa stea in el. Are plasa ceea ce-i da posibilitatea sa vada tot ce misca. Noua ne place.

Va doresc un an nou cu copii sanatosi, norocosi si bucurosi, un an nou cu fericire si visuri implinite. La multi ani.

MamiDani si Ducu-Vladucu (23.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

io vreau sa va fac o uratura, mai siropoasa, asha, nu in dulcele stil cleo:

sa va doresc un an si mai bun, cu sanatate, la mamici si la cupii, prieteni adevarati alaturi si tot ce visati sa vi se implineasca (calatorii, concedii, greutate ) si fie ca in 2009 sa ne videm aici, virtual, si nu numai- si in viatsa reala (parrcuri, sala de aerrobic, shopping-arind )!!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

ERIC SEBASTIAN

ACINA

Acum, la vremea colindelor, cand un an nou se pregateste sa coboare din cerurile instelate in alai vesel de sarbatoare, va uram din adancul inimii ca in noul an norocul sa va sprijine fiecare pas, iar fericirea, speranta si bucuria implinirii sa va lumineze fiecare zi!

Micaela asa mi-a zis doctora ca de la 8 luni dar stii cum e ca fiecare doctor zice altceva acum tu faci cum stii tu ca e bine, oricum Tiberiu e si mai puturos abia sta in fund dar nu mult ca isi pierde echilibrul la tine insa e altceva. Deja e fetita mare, auzi sta si in pioare, bravoooo! Legat de cereale eu ii dau si seara si dimineata!
Mihaser i-am aratat si sotului pozele. Aici parca e o papusa langa brad http://s191.photobucket.com/albums/z292/mihaser/?action=view¤t=PRF_0071.jpg. Ai niste copii superbi. E de vis in rochita alba iar baiatul cred ca va frange multe inimi.Ce sa tit zic mai facut sa nu mai stau pe ganduri daca sa mai avem un bebe sau nu. Gata il fac si pe al doilea dar nu acum, mai incolo putin. Aaaa si binenetes ca mi-as dori sa fie printesa ca print are deja mama! E o frumoasa!

Avem niste mladite si mugurasi superbi, cei mai frumosi sau stans aici la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

LA MULTI ANI, Acina, sa fii sanatoasa, fericita si iubita o viata intreaga!!

LA MULTI ANI, Eric Sebastian, sa fii sanatos si sa ai noroc mult in viata!!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

DA, DOAMNE, SA FIE DINTII !!!!!!!!!!!

Se poate si mai rau ca in noptile precedente? Daaaa, sigur ca se poate. M-am bagat in pat la 20:30 ca sa nu-l mai deranjez/trezesc la ora 21:30 cand ma bagam de obicei. N-a durat decat 15’ si a inceput sa se foiasca, sa se dea cu capul in toate partile, sa dea din picioare, sa-si bage pumnii in gura, sa geama si sa jeleasca La un moment dat a inceput chiar sa planga de-a binelea, moment in care am realizat ca era si putin infundat... L-am dus la baita, l-am desfundat putin cu apa de mare, apoi l-am luat iar in pat, l-am pus la san... si de aici s-a rupt filmul, nu va mai pot spune de cate ori am fost treaza, de cate ori am atipit, caci de la miezul noptii am incetat sa ma mai uit la ceas. Stiu doar ca ma mutam de pe o parte pe cealalta, l-am pus cand pe burta mea, cand lipit de mine si cu capul pe bratul meu, cand langa mine si eu intr-o râna langa el, tot asa ne-am petrecut toata noaptea...

Cred ca am dormit adunate vreo 3 ore... iar dimineata n-am putut sa mai dorm, caci la ora 7:30 l-am chemat pe Bogdan sa-i dea el biberon, iar dupa ce David atipise putin Bogdan s-a carat rapid la cumparaturi, asa ca o ora mai tarziu (apucasem sa atipesc si eu max. o juma’ de ora) il si aud pe David plangand rau de tot din dormitor (ceea ce el nu face deloc dimineata cand se trezeste!!), l-am gasit intors pe burta (cu sac de dormit cu tot ), plangea amarnic... Of, saracutul de el. SPER sa fie dintii.

Ah, iar la noi au fost ieri cumplite -8° (n-am mai avut demult asa o iarna apriga), iar Bogdan aerisise ieri in disperare si ne-am culcat cu 18° in dormitor si caloriferul la jumatate, pentru ca la ora 2 sa vad ca ajunsesem la 15,4° si imi era mie frig sub patura mea, daramite lui David doar in sacul de dormit, saracutul de el, avea mainile reci... Cum l-am luat azi-noapte sub patura mea, in 5 minute era adormit beton...

fecian, eu nu sunt inca pregatita sa-l pun pe David in patutul lui, o spun cu mana pe inima si imi fac mea culpa ca uite, continui sa ma plang (adica sa relatez cum mi-au fost noptile ), dar chestia cu dormitul impreuna nu vreau s-o schimb. Pe tine te inteleg, dar David doarme ca un ingeras de indata ce ma simte langa el, el sta oricum in sacul de dormit si doarme efectiv nemiscat, eu il deranjez mai degraba pe el cand ma mai intorc... Am observat ca doarme excelent in apropierea mea, mi se pare si normal, in fond are abia 6 luni... Ah, cand i-am dat san azi noapte n-a mai supt mult, el de fapt voia sa adoarma la loc si nu putea, la ora 4 ii dadeam biberon, a supt doar max. 50ml si apoi l-a scuipat cat colo, suzeta la fel, n-o mai vrea de 2 luni bune, insa cum il iau in brate adoarme imediat... Deci m-am lamurit ca nu de foame face el ce face... pentru ca si dupa ce a scuipat biberonul el tot isi baga pumnisorii in gurita si cauta si degetul meu, pe care l-a tot strans intre gingii cateva minute bune... Azi am observat ca a inceput sa si baleasca, de aceea SPER din toata inima sa fie dintii (pe de o parte) si pe de alta parte sa fie ceea ce ai spus tu, criza de la 6 luni. Doamne-ajuta! Hahaha, si eu i-am propus lui Bogdan ca de revelion sa incercam din nou , sa vedem ce si cum, daca ne reuseste...

Cleo, noi doua suntem ultimele pe baricade care nu prestam inca cum se cuvine? Ah, despre deranjat am ajuns la aceeasi concluzie, ca David se trezeste si incepe circul la 15’ dupa ce ma bag eu in pat si fosnesc nenorocita aia de patura Daca n-ar fi asa frig, mi-as pune alta patura, de lana, care nu fosneste, dar pe gerul asta nu am incotro... Pe bune, invitatii vostri s-au despartit? Of, uite ca de sarbatori par sa se acutizeze ranile... Ce nasol... Noi n-am invitat pe nimeni, desi vasele le-ar fi spalat masina...

Laurita, acu’ vad ca si tu tot pentru la vara preconizezi partidele de . Si noi de revelion tot la pensiunea „Pijamaluta in doi“ ne-am rezervat locuri

Alysh, ce scump e Vladutul in cada, mor dupa el!!! Asa ceva ii vom lua si noi lui Daviducul. Of, saru’mana de urari, esti o scumpa ca intotdeauna!! Am avut, mai frate, cateva (3) nopti bune in care a dormit 6 ore fara plansete, oare de ce nu se poate sa fie mereu asa? Numai 6 ore, sau macar 5... hai, nici 4 nu refuz, dar acum nici pe alea nu le mai am. De-aia sper sa fie dintii, sa vad si eu luminita aia firava de la capatul acestui lung tunel!!

Daria Ioana, va uram si noi voua numai nopti bune, somn gramada, iar pentru anul nou multa sanatate, fericire si reintregirea familiei cat mai repede

Iulia, stai ca ai inteles gresit, David nu doarme cu NOI in pat, ci doar cu MINE in pat, pe Bogdan l-am exilat demult in camera lui David Mama, cata mancare ati facut, fratioare... Eu am mai facut o dubla de salata de boeuf, iar sarmalele le fac pe 2, ca nu mai am loc in frigider... Trebuie sa ne luam unul nou... La galuste depinde foarte mult de gris, mie imi ieseau bestiale, moi si in acelasi timp nu se desfaceau, dar odata am incercat cu alt gris si mi-au iesit pietroaie...

Gabitzam, pe tine te intrebasem daca voi si acum dormiti separat si cum se simte Costi in constelatia asta? Ca Bogdan sufera mult si ii simt rasuflarea in ceafa referitor la mutarea lui David in camera lui... Of, numai mie mi-e tare greu, nici nu-mi pot imagina cum as adormi fara sa sa-l am pe puiuc in fata ochilor... Recitesc pagina lui Gordon despre co-sleeping si despre faptul ca nu e bine sa incercam sa le schimbam sau sa le impunem un program pana la un an si asta ma mai intareste, mai rezist pana face el aproape de un an si apoi incerc metoda recomandata de dr. Gordon...

Simonix, mai, ce povesti de groaza spui tu acolo... Pai atunci eu il las in pace pe David, nu-l mai pun in fund, nu-l mai rezem de nimic, el oricum nici nu are unde sa se ridice, fiindca nu sta decat in patul nostru, pe paturica de activitati, la noi in brate sau in bouncer... Asa ca retrag ce am spus ieri, acum sper sa nu progreseze prea mult, ca altfel – si nedormita noaptea si alergand ziua dupa el – chiar ca veniti sa-mi aduceti portocale la nebuni

Micaela, am ras (amar) si citind cat de activa e Dariuta, mama Doamne, asta ma asteapta si pe mine oare?? Sa stii ca si noi la David vom proceda la fel ca Alysh si il va imbaia tati de indata ce va putea sa stea in fundulet, mami va sta imbracata langa cada... Vai, ce urare frumoasa ne-ai mai facut!! Si eu ma bucur ca sufletelul inocent si curat care este David m-a ales pe mine sa fiu mamica lui, scumpul de el! Eu am rabdare cu el pana la infinit si inapoi!!

CamiM, stres mare la tine, nu? Of, iti dorim si noi tie, voua, toate bune pentru un an nou plin de noroc si bucurii!

mihaser, e o dulcica Eli, parca e o papusica, e ireal de scumpa si frumoasa! Poza unde e in alb, cu suzica, langa pomulet, mi-a placut la nebunie!

socrate, am scris mai sus ca la David nu e foamea, el e mofturos si nu papa nici ce-i dam noi, daramite sa mai vrea... Numai la pranz papa cam 240ml de piureias de legume, ala ii place, dar in rest seara la gris face nazuri, iar laptele din bibe nu-l bea niciodata tot si mai si varsa... Voi cum v-ati dat seama concret ca ii era foame lui Sebi? Termina biberoanele de fiecare data? In rest, si eu ma lupt cu Bogdan sa-l lasam in pace pe David, sa nu ne mai propunem permanent sa schimbam ceva la programul lui, uneori chiar am senzatia ca bietul copil s-a dat complet peste cap de 2-3 saptamani, de cand a ramas Bogdan acasa, parca e mai rau ca inainte cu programul lui... Eu am invatat sa-l iau asa cum e, ii dau noaptea sa suga la cerere (de 3 nopti nici asta nu-l mai linisteste, de aceea SPER ca sunt dintii, am mai spus-o nu? ), iar in rest, Dumnezeu cu mila, ca si eu am incetat sa vreau sa-i impun copilului ceva... Eu ii dau lui David cam la 3 ore si san si biberon (exceptie doar la masa de pranz, cand mananca foarte bine si doarme dupa aia beton, nu-i mai trebuie nimic) si masa de seara, unde ii dam grisulet si apoi bibe cu lapte in patut... deci in nici un caz lui nu ii este foame, am incercat si varianta asta si rezultatele au fost nule. Dar ma bucur din suflet ca a functionat la voi.

Andrada, ce mult mi-a placut si urarea ta!

Sa va fac si eu o urare, ca nu stiu daca mai apuc sa intru dupa-amiaza, ca sunt atat de franta incat am sa incerc sa profit de somnul lui David ca sa ma intind si eu vreo 2 ore... Deja mi-e groaza de ce ne asteapta la noapte cu artificiile si balamucul de revelion... bine ca macar nu suntem in centru, unde ar fi fost galagie si mai mare...

Dragele mele prietene virtuale,

Sa aveti toate un revelion frumos/odihnitor/sprintar/linistit, fiecare dupa cum pofteste, in orice caz sa fie de neuitat, iar in anul 2009 sa ne regasim cu toate pe acest forum, bebeii nostri sa fie toti sanatosi, veseli, bucurosi de viata, iar noi sa fim sanatoase, bine dispuse, bine dormite, relaxate, fericite, echilibrate, dornice de comunicare, cu noi si noi peripetii ale bebeilor nostri care sa ne incante ochiul si sa ne umple sufletele de fericirea deplina de a fi mamica!
LA MULTI ANI FERICITI!!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Poate ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie ca mi s-a pus pata rau! As vrea sa cumpar o rama ca asta http://afaceri.anuncioo.ro/afaceri/vanzari/articole-pentru-copii/bihor/oradea/cadou-craciun-rama-foto-cu-mulaj-amprenta-bebe-1838214
A vazut cineva la vreun magazin in Bucuresti? Ca nu am gasit-o decat pe net si as fi vrut una dar de la magazin!

Mergi la inceput