LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (166)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzilici
Sper sa mai pot intra si maine, ca sa va pot ura toate cele bune.
Miercuri dimineata plecam la Delutu, la o pensiune pe langa Vatra Dornei (la Fundu' Moldovei, pt cele familiarizate cu zona). AM facut de azi o parte din bagajul Theei pe care, din pacate, o lasam la soacra mea O ducem de maine seara ca sa ma pot odihni peste noapte (ca tare mi-e ca are cateva nopti de scandal de la maselute) Deja ma doare sufletul, dar mi-ar fi foarte greu sa o iau cu mine, e mai degraba o casa de la tzara (cu oameni fff primitori- am mai facut 2 rev-uri acolo) si mi-ar fi peste mana sa o supraveghez peste tot, la felul cum mishuna....am 2 prietene care merg cu copilasii, sunt mai mici decat Thea si inca mai pot fi "mani****ti"
SI ne intoarcem pe 3 ianuarie, exact de ziua Theutei
Of, Doamne, sper sa se descurce soacra (ea a tot avut grija de Thea si cu alte ocazii, dar niciodata nu am fost dusi toata noaptea si Thea dormea la noi acasa, acum o ducem la ea, ca sta la casa si-i mai usor)....Se vede ca am emotii, asa-i? Ufff!
Am uitat sa va spun ca iubitica mea are de vreo saptamana, pe langa cei 8 dintisori, o maseluta in partea dreapta jos. De la ea mi-a plnas de m-a zapacit si e umflata si-n partea stanga deci plange in continuare!
Va pup, noapte bunaaa

Luca Gabriel pt ieri! Sa fii sanatos, frumos si iubit de toti de care vei dori!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Laurici sa aveti vacanta placuta si petrecere frumoasa!
Theutz cred ca va petrece bine cu bunicii si nu iti va simti lipsa pe cat i'o vei simti tu. Te si felicitari de maseluta!

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui rlc_sandor

Buna clopotei si mamici!am ajuns si noi aseara acasa ,am reusit sa citim din urma dar nu am mai apucat sa scriem ca am zis ca avem timp si azi

craciunei si craciunite superbe poze

despre noi numai vesti rele,azi in urma unui control orl am fost internate in spital si ma tem ca pana vineri nu avem sanse sa ne externam....avem o suprainfectie la otita si ceva la plamani,am incercat sa negociem cu dr sa mergem zilnic in spital la tratament dar nici nu a vrut sa audaacum am lasat-o pe sonia cu sotu acolo eu fac bagaje

LA MULTI ANI!UN AN NOU FERICIT,MAI BUN,MAI IMBELSUGAT CU MULTA SANATATE SI IMPLINIRI!

din pacate anul ce se incheie a fost groaznic,cu exceptia zilei de 18 febr cand a venit pe lume sonia,sper ca anul care vine sa fie mai bun....

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Offfffffffff
Sanatate multa !!!!
Si sa va dea Dumnezeu un an muuult mai bun din punct de vedere al sanatatii decat 2008!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

...V-a fost dor de noi?
Imi pare sincer rau sa va dezamagesc si eu (mai ales pe fetele care au facut atatea eforturi sa ne ajute)...dar pe 16 decembrie ne-am intors si noi acasa...e o zi mai speciala(s-a implinit un an de la operatia Biencutei) si a reusit sa ma faca sa-i mai acord o sansa.Pot sa zic ca e mult mai bine comunicam foarte mult cu parintii mei si ai lui...el e altfel...nu stiu daca am gresit...
Acum daca am suparat pe cineva imi cer iertare
UREZ SI EU LA MULTI ANI TUTUROR CLOPOTEILOR CARE AU IMPLINIT UN ANISOR SI MAMICILOR CARE SI AU SERBAT ZIUA DE NASTERE!
UN SPECIAL PT ELLE cu scuzele de rigoare ca nu am raspuns mesajului de Craciun
P.S.:Sper din suflet sa nu fiti suparate pe noi....
Am admirat pozele cu fiecare clopotel in parte...cei mai scumpi copiii s-au adunat aici...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)[red]
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Lala draga bine ca ai intrat sa ne dai vesti despre tine!!
Nu avem dreptul sa ti judecam deciziile deci nu ar trebui sa ne simtim dezamagite in niciun fel!
Imi imaginez cat de greu ti-a fost sa iei decizia asta! Imi imaginez cat de greu ti-a fost inainte sa o iei dar si cat de speriata poti fi acum... Ma rog la Dumnezeu sa iasa bine de data aceasta!!!! Iar el sa fi invatat ceva din experienta asta!
Tu stii cel mai bine ce fel de om este iar eu cred in puterea oricarui om de a se schimba in bine! Incearca sa fii fericita si sa faci si tu tot posibilul sa-l ajuti sa devina ceea ce-ti doresti de la el!!! El are un viciu pe care eu il consider o boala ca oricare alta boala...

Sunt langa tine cu gandul si inima!
la mamica si biencutza frumoasa!!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Eu am reusit sa vad pozele cu Octi, uite aici http://good-times.webshots.com/photo/2562135100102943558yvDgot

Ce de cadouri frumoase a primit si el frumosu.
Cum stati cu pregatirile pt ziua lui?
Ne dai si noua doua trei idei de meniu?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Abia acum am reusit sa vad fotografiile cu octi
Nu-l mai vazusem demult... Ce mare s-a facut ! Si a facut si falcute! Super cadourile de la mosi
un octi frumos foc si pe frumusica miruna !

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Of, imi pare tare rau de modul cum incheiati anul RLCsandor cu Sonia, sanatate multa si sa va faceti bine repede! Cu siguranta anul 2009 si toti anii de acum inainte vor fi fericiti si neumbriti de probleme, ca tare mult ati avut de tras cu probl. de sanatate, mami si fetita scumpa! Va imbratisez!

Pupicei bufleicutei Iulia de Shose, ce a facut buf si lui Tudoras de Grati sanatate multa, ca si pt mami dealtfel!

Mari(irlandeza) ma bucur ca Patty este mai bine, sper sa fi trecut total problema ce a deranjat-o! sanatate si pofta mare Patty!

Fetelor spor la pregatiri!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Ce mai faci ???? Cum te simti ? Mai ai greturi ? Ai fost la medic ?
Mie mi-e tare dor de postarile tale zilnice alta data...
Ce face frumuselul de milan? Arata-ne poze cu el! Arata-ne poze cu burtica ta !! Doamne ce curioasa sunt ce samburel/samburica ascunzi tu acolo...!
cu muuuult drag !!!!

mama cate intrebari ti-am pus...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky_mamica

Multumim frumos pentru urarile primite de ziua noastra si le intoarcem inzecit catre copilasii vostri si catre familiile voastre.

Multumiri speciale si cate un mamicilor Darene,Ellenuta, Cynthia,Miri, Roxana (ginette), Stancutza,Ceska, Laura dimitris, Ramonab, Gratiela, Miutza, Ioana ct, Irlandeza, Ema si foarte special lui Mary si Dariei care ne-au vizitat azi si ne-au facut o bucurie imensa fiind alaturi de noi.

A fost foarte frumos azi dar si foarte obositor ... Luca a dormit doar vreo ora juma si la tort deja era obosit si cam miorlait dar totusi a fost incantat ca era in centrul atentiei si cand i-am cantat a fost un moment deosebit. La 19 fix (ora nasterii puiului meu) am aprins lumanarica si o stare ciudata m-a apucat de am inceput sa plang ... vreo 12 persoane cantau la multi ani si eu plangeam cu puiul in brate ... oricu mm-am simtit speciala pt ca am avut o minune in brate si era doar a mea ... doar a mea ...

Nu pot sa mai scriu pt ca deja m-a apucat melancolia si vreau sa ma mai uit o data pe pozele lui de cand era mic si pe urma vreau sa ma odihnesc pt ca maine vom pleca la munte si iar va fi obositor ...

Miky de LUCA GABRIEL
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
La 8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel

Cea mai fericita zi din viata noastra a fost 29 Decembrie 2007 !!! si de atunci traim un vis ...

m-am emotionat si eu citind ce ai scris... Si iar ma mir cat de repede a putut sa treaca acest an...
LA MULTI ANI si DISTRACTIE PLACUTA la munte !!!
Il luati si pe luca cu voi, nu?!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristacoman

Buna seara, dragelor.

Sper ca ati avut un Craciun linistit si fericit, alaturi de cei dragi voua.

Imi pare nespus de rau cand aud de puiuti bolnavi. Le doresc insanatosire grabnica si piticilor si mamicilor bolnavioare.

De asemeni, va doresc un An Nou bun si frumos, cu multe impliniri si realizari si mai ales multa sanatate.

Noi suntem bine acum.
In ziua de Craciun Antonia a facut pojar. Asta dupa ce de duminica avea rosu in gat, cu febra si ii curgea nasul.
Deocamdata suntem inca blocati in casa si de abia asteptam sa treaca cele 7 zile sa putem iesi la plimbare.

Sincer va spun, nu stiu de unde a luat pojarul...de fapt l-a luat din ...aer....asa ca aveti grija cand mergeti la cumparaturi si luati copilul cu voi. La noi asta este singura explicatie.
In rest este foarte bine, merge bine in picioare, singura de la 10 luni, toata ziua ne "povesteste" tot felul de chestii pe care nu le intelegem...inca. De brad este super incantata, ca si de ornamente, pe care le mangaie si le admira. Cel mai mult ii place sa se bage sub pom si sa se joace acolo. Eu am zis ca ea este cadoul nostru de Craciun.

Va pupam pe toate.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 9 lunitze.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

A facut pojar ???

Mititica de ea ! Offf! Mi-amintesc ca si dimitris a facut anul trecut in februarie si tare ce-l mancau bubitele alea nenorocite...
Sanatate multa si sa-i treaca cat mai repede !!!!
Si,... cum sa nu mearga bine la 10 luni cand ne-a uimit pe toate cum se dadea singura jos din pat inca de acum cateva luni...!
!!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Fetelor multumesc de incurajari. Aseara imi venea sa plang de mila ei, azi dimineata m'am trezit mai optimista. E vanata la obrajor dar a uitat buful.
Mirikule, uffff si bulgaru' meu frumos face d'astea???
Iti dai seama daca'i intalnim si'i lasam in lumea lor ca'i gasim ca pe ursuletii panda?
pupa Shose sa treaca mai repede.

Mada si Sofiuc face din astea?
Doamne, la mine e prima lovitura serioasa si as prefera sa ma invietesc io de 10 ori decat sa se invineteasca ei...dar din pacate o sa mai avem incidente.

Ema si de la noi. O sa'i fac poza sa vezi bufli invinetita. Ce face burtica noastra frumoasa? A crescut? Cu greata cum mai e? Si de Milan ce ne mai spui. Imi e dor de o poza cu mutritza lui poznasha si frumoasa.
La multi ani pt Milan's father! Cum a fost tortuletul?

Am apucat sa vad pozici cu Octi, Stefan, Buburuza Adela si Stefania si ce mi'au placut!
Octi am vazut ca are 3 Mos Craciuni...ehe...boierie. Inseamna ca a fost cumintel. dragalashul si m'am bucurat ca am vazut poze cu el, nu mai vazusem de ceva vreme.
Stefanutz e delicios, s'a facut un bb mare-mare. Mortala poza in care papa globul.
Am vazut Buburuza Adela grasunic si jucaush sub bradut. Ginette...a fost cuminte Adela, ca a primit muuulte cadoutze, asa e?
Si nu in ultimul rand am vazut domisoara Stefania, frumusica foc si parca, parca s'a schimbat in ultima vreme.
Ioana......io am ratat momentul in care probabil ai zis ca itentionei sa mai faci un bb!!! Felicitari pt hotararea luata, si sper sa vina bb cat mai rpd. Tzin'ne la curent.
Raluca, sanatate multa Soniei! E greu de sarbatori in spital, dar vezi partea buna a lucuruilor, acolo e cel mai safe si o sa intre in noul an sanatoasa

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Larisuca, m-am chinuit ieri toata ziua sa-ti trimit mesaj... Am citit tarziu de cazatura pipetzicii noastre frumoase... Nu te invinovati ca nu ai ce face! Se intampla! Bine ca nu s-a intamplat mai rau, ca nu si-a spart capul, ca nu s-a lovit la ochisor....
Cred ca poti sa-i dai cu lioton gel pe vanataie sa-i treaca mai repede. Mie asta mi-a recomandat medicul cand a cazut dimitrakis al meu si si-a spart capul...
Nu am reusit sa ajung ieri la posta pentru ca tot nu gasisem o cutie potivita dar uite ca ma voi duce astazi la stia de la administrativ de la mine si poate fac rost de cutiuta si-ti trimit astazi sau maine pachetelul!
cu mult, mult drag !!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Salutare, zuzilici
Sper sa mai pot intra si maine, ca sa va pot ura toate cele bune.
Miercuri dimineata plecam la Delutu, la o pensiune pe langa Vatra Dornei (la Fundu' Moldovei, pt cele familiarizate cu zona). AM facut de azi o parte din bagajul Theei pe care, din pacate, o lasam la soacra mea O ducem de maine seara ca sa ma pot odihni peste noapte (ca tare mi-e ca are cateva nopti de scandal de la maselute) Deja ma doare sufletul, dar mi-ar fi foarte greu sa o iau cu mine, e mai degraba o casa de la tzara (cu oameni fff primitori- am mai facut 2 rev-uri acolo) si mi-ar fi peste mana sa o supraveghez peste tot, la felul cum mishuna....am 2 prietene care merg cu copilasii, sunt mai mici decat Thea si inca mai pot fi "mani****ti"
SI ne intoarcem pe 3 ianuarie, exact de ziua Theutei
Of, Doamne, sper sa se descurce soacra (ea a tot avut grija de Thea si cu alte ocazii, dar niciodata nu am fost dusi toata noaptea si Thea dormea la noi acasa, acum o ducem la ea, ca sta la casa si-i mai usor)....Se vede ca am emotii, asa-i? Ufff!
Am uitat sa va spun ca iubitica mea are de vreo saptamana, pe langa cei 8 dintisori, o maseluta in partea dreapta jos. De la ea mi-a plnas de m-a zapacit si e umflata si-n partea stanga deci plange in continuare!
Va pup, noapte bunaaa

Luca Gabriel pt ieri! Sa fii sanatos, frumos si iubit de toti de care vei dori!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Vacanta placuta sidin toata inima: LA MULTI ANI ! Sa-ti aduca noul an numai sanatate si multa liniste si pace in familie! Sa va bucurati de minunea pe nume Theea Maria !!!
Stai linistita ca Theuta se va simti bine cu bunica iar voi aveti nevoie de cateva zile numai ale voastre !!!
1000x

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput