LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (166)
Raspunsuri - Pagina 8
nemary spune:
Tudor
Razvan
Antonia
Daria
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
emabucuresti spune:
buna fetelor,
intru si eu pe fuga sa urez
La multi ani clopoteilor serbati ieri si azi la implinirea unui anisoooooor!
MIHAI-VIKTOR-PUPI
LUCA GABRIEL
si celor care mai au un pic
RAZVAN,
TUDOR,
ANTONIA,
DARIA
sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
emabucuresti spune:
Of, imi pare tare rau de modul cum incheiati anul RLCsandor cu Sonia, sanatate multa si sa va faceti bine repede! Cu siguranta anul 2009 si toti anii de acum inainte vor fi fericiti si neumbriti de probleme, ca tare mult ati avut de tras cu probl. de sanatate, mami si fetita scumpa! Va imbratisez!
Pupicei bufleicutei Iulia de Shose, ce a facut buf si lui Tudoras de Grati sanatate multa, ca si pt mami dealtfel!
Mari(irlandeza) ma bucur ca Patty este mai bine, sper sa fi trecut total problema ce a deranjat-o! sanatate si pofta mare Patty!
Fetelor spor la pregatiri!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
miky_mamica spune:
Multumim frumos pentru urarile primite de ziua noastra si le intoarcem inzecit catre copilasii vostri si catre familiile voastre.
Multumiri speciale si cate un mamicilor Darene,Ellenuta, Cynthia,Miri, Roxana (ginette), Stancutza,Ceska, Laura dimitris, Ramonab, Gratiela, Miutza, Ioana ct, Irlandeza, Ema si foarte special lui Mary si Dariei care ne-au vizitat azi si ne-au facut o bucurie imensa fiind alaturi de noi.
A fost foarte frumos azi dar si foarte obositor ... Luca a dormit doar vreo ora juma si la tort deja era obosit si cam miorlait dar totusi a fost incantat ca era in centrul atentiei si cand i-am cantat a fost un moment deosebit. La 19 fix (ora nasterii puiului meu) am aprins lumanarica si o stare ciudata m-a apucat de am inceput sa plang ... vreo 12 persoane cantau la multi ani si eu plangeam cu puiul in brate ... oricu mm-am simtit speciala pt ca am avut o minune in brate si era doar a mea ... doar a mea ...
Nu pot sa mai scriu pt ca deja m-a apucat melancolia si vreau sa ma mai uit o data pe pozele lui de cand era mic si pe urma vreau sa ma odihnesc pt ca maine vom pleca la munte si iar va fi obositor ...
jelimoni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky_mamica Multumim frumos pentru urarile primite de ziua noastra si le intoarcem inzecit catre copilasii vostri si catre familiile voastre. Multumiri speciale si cate un mamicilor Darene,Ellenuta, Cynthia,Miri, Roxana (ginette), Stancutza,Ceska, Laura dimitris, Ramonab, Gratiela, Miutza, Ioana ct, Irlandeza, Ema si foarte special lui Mary si Dariei care ne-au vizitat azi si ne-au facut o bucurie imensa fiind alaturi de noi. A fost foarte frumos azi dar si foarte obositor ... Luca a dormit doar vreo ora juma si la tort deja era obosit si cam miorlait dar totusi a fost incantat ca era in centrul atentiei si cand i-am cantat a fost un moment deosebit. La 19 fix (ora nasterii puiului meu) am aprins lumanarica si o stare ciudata m-a apucat de am inceput sa plang ... vreo 12 persoane cantau la multi ani si eu plangeam cu puiul in brate ... oricu mm-am simtit speciala pt ca am avut o minune in brate si era doar a mea ... doar a mea ... Nu pot sa mai scriu pt ca deja m-a apucat melancolia si vreau sa ma mai uit o data pe pozele lui de cand era mic si pe urma vreau sa ma odihnesc pt ca maine vom pleca la munte si iar va fi obositor ... Miky de LUCA GABRIEL Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi La 8 luni - la mare Poze cu Luca Gabriel Cea mai fericita zi din viata noastra a fost 29 Decembrie 2007 !!! si de atunci traim un vis ... |
LA MULTI ANI LUCA GABRIEL!SA AI PARTE DE TOT CE ITI DORESTI IN VIATA,MULTA SANATATE SI NOROC!
nemary spune:
offf, Miky. si noi va pupam inca o data cu mare drag si a fost o placere sa-i vad pe cei 2 puiuti cum se jucau impreuna.
mai are rost sa-ti spun ca mi-au dat lacrimile de emotie cand am citit mesajul tau?
iti trimitem virtual un mare buchet de flori
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
cristacoman spune:
La Multi Ani!!!!! LUCA, sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos. Felicitari pentru primul anishor.
Felicitari si puiutilor de 11 lunite,
Tudor,
Razvan,
Daria
si minunea mea Antonia
La Multe Lunitze si La Multi Ani!!!
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 9 lunitze.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
Buna seara, dragelor.
Sper ca ati avut un Craciun linistit si fericit, alaturi de cei dragi voua.
Imi pare nespus de rau cand aud de puiuti bolnavi. Le doresc insanatosire grabnica si piticilor si mamicilor bolnavioare.
De asemeni, va doresc un An Nou bun si frumos, cu multe impliniri si realizari si mai ales multa sanatate.
Noi suntem bine acum.
In ziua de Craciun Antonia a facut pojar. Asta dupa ce de duminica avea rosu in gat, cu febra si ii curgea nasul.
Deocamdata suntem inca blocati in casa si de abia asteptam sa treaca cele 7 zile sa putem iesi la plimbare.
Sincer va spun, nu stiu de unde a luat pojarul...de fapt l-a luat din ...aer....asa ca aveti grija cand mergeti la cumparaturi si luati copilul cu voi. La noi asta este singura explicatie.
In rest este foarte bine, merge bine in picioare, singura de la 10 luni, toata ziua ne "povesteste" tot felul de chestii pe care nu le intelegem...inca. De brad este super incantata, ca si de ornamente, pe care le mangaie si le admira. Cel mai mult ii place sa se bage sub pom si sa se joace acolo. Eu am zis ca ea este cadoul nostru de Craciun.
Va pupam pe toate.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 9 lunitze.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
Shose spune:
Nu vreau sa treaca ziua fara sa urez
La multi ani Luca, sa ai parte de o viata frumoasa, asa cum ti'o doresc parintii tai.
Mi'au dat lacrimile si mie la mesajul lui Miky
Felicitari mamico pt baietelul tau frumos si pt aniversarea pe care ati avut'o azi
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Fetelor multumesc de incurajari. Aseara imi venea sa plang de mila ei, azi dimineata m'am trezit mai optimista. E vanata la obrajor dar a uitat buful.
Mirikule, uffff si bulgaru' meu frumos face d'astea???
Iti dai seama daca'i intalnim si'i lasam in lumea lor ca'i gasim ca pe ursuletii panda?
pupa Shose sa treaca mai repede.
Mada si Sofiuc face din astea?
Doamne, la mine e prima lovitura serioasa si as prefera sa ma invietesc io de 10 ori decat sa se invineteasca ei...dar din pacate o sa mai avem incidente.
Ema si de la noi. O sa'i fac poza sa vezi bufli invinetita. Ce face burtica noastra frumoasa? A crescut? Cu greata cum mai e? Si de Milan ce ne mai spui. Imi e dor de o poza cu mutritza lui poznasha si frumoasa.
La multi ani pt Milan's father! Cum a fost tortuletul?
Am apucat sa vad pozici cu Octi, Stefan, Buburuza Adela si Stefania si ce mi'au placut!
Octi am vazut ca are 3 Mos Craciuni...ehe...boierie. Inseamna ca a fost cumintel. dragalashul si m'am bucurat ca am vazut poze cu el, nu mai vazusem de ceva vreme.
Stefanutz e delicios, s'a facut un bb mare-mare. Mortala poza in care papa globul.
Am vazut Buburuza Adela grasunic si jucaush sub bradut. Ginette...a fost cuminte Adela, ca a primit muuulte cadoutze, asa e?
Si nu in ultimul rand am vazut domisoara Stefania, frumusica foc si parca, parca s'a schimbat in ultima vreme.
Ioana......io am ratat momentul in care probabil ai zis ca itentionei sa mai faci un bb!!! Felicitari pt hotararea luata, si sper sa vina bb cat mai rpd. Tzin'ne la curent.
Raluca, sanatate multa Soniei! E greu de sarbatori in spital, dar vezi partea buna a lucuruilor, acolo e cel mai safe si o sa intre in noul an sanatoasa
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii