Razboi in Orientul Mijlociu?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Ham, corecteaza-ma daca gresesc, dar un stat nu se putea forma asa pur si simplu, din neat.

Plus ca, din cunostintele mele, a existat un drept la veto al popoarelor lumii, referitor la infiintarea statului Israel.A fost votat si recunoscut, deci si-a (re)inceput existenta ca stat cu tot ceea ce inseamna asta.

Tu stii ca Israel dupa ce a fost creat a ocupat cu forta armata teritorii din Palestina? Adica dupa un razboi. Crezi ca asta e legitim?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ham pana in 1948 unde au fost???

hai sa fim seriosi .. au furat, cu ajutorul, comunitatii internationale, in special cu ajutorul SUA, pamant de la palestineni, de la siria si iote cum a aparut israelul .. frumos, nu??

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Citat:

Ham, corecteaza-ma daca gresesc, dar un stat nu se putea forma asa pur si simplu, din neat.

Plus ca, din cunostintele mele, a existat un drept la veto al popoarelor lumii, referitor la infiintarea statului Israel.A fost votat si recunoscut, deci si-a (re)inceput existenta ca stat cu tot ceea ce inseamna asta.

Tu stii ca Israel dupa ce a fost creat a ocupat cu forta armata teritorii din Palestina? Adica dupa un razboi. Crezi ca asta e legitim?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Da, stiu. Au purtat razboi de expansiune, pentru ca teritoriile initiale au fost stabilite de Anglia daca nu ma insel( managerul zonal..)
In urma razboaielor si-au insusit teritorii, pe care tot ei le-au dat inapoi.
Legitim? Mai, vorbim de OAMENI. Israelienii sunt oameni nu dumnezei, ca sa faca totul corect,legitim, sfant.
Si depinde din ce punct de vedere privesti ca sa poti sa spui ca e corect sau gresit. Si turcii considerau ca au dreptate cand au dus razboaie de expansiune. Si romanii. Si rusii...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

hai sa fim seriosi .. au furat, cu ajutorul, comunitatii internationale, in special cu ajutorul SUA, pamant de la palestineni, de la siria si iote cum a aparut israelul .. frumos, nu??

Eva creste mare
Eva

papa bun

Elena, inainte de a-l provoca pe Ham la o discutie istorica, te sfatuiesc sa citesti cate ceva..chiar si pe net daca nu ai alta sursa la indemana.
Eu te-as trimite la Biblie, asta ca sa vezi de unde a inceput.Nu la Facere...incepe de la..Iisus sa spunem, e suficient.Apoi restul ..poate iti mai explica Ham odata..
El a explicat in postarea precedenta, mai citeste-o odata si vei gasi raspunsul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Eva creste mare
Eva

papa bun

Elena, inainte de a-l provoca pe Ham la o discutie istorica, te sfatuiesc sa citesti cate ceva..chiar si pe net daca nu ai alta sursa la indemana.
Eu te-as trimite la Biblie, asta ca sa vezi de unde a inceput.Nu la Facere...incepe de la..Iisus sa spunem, e suficient.Apoi restul ..poate iti mai explica Ham odata..
El a explicat in postarea precedenta, mai citeste-o odata si vei gasi raspunsul

de la moise citire ..

sute de ani n-au fost in stare sa fondeze un stat .. au cotropit apoi si au incropit ceva ..

eu nu vreau sa provoc pe nimeni ... nu aprob pe nimeni in acest conflict si nici nu tin partea nimanui .. cert e ca intr-un fel sau altul trebuie sa gasesca o modalitate de convietuire ..

aha .. si tare imi plac bancurile cu evrei ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Offtopic:lady,ce razboaie de expansiune au dus romanii?

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Offtopic:lady,ce razboaie de expansiune au dus romanii?

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Nu romanii, adica NOI ci romaaaaniiii de la Roma

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Citat:

Si turcii considerau ca au dreptate cand au dus razboaie de expansiune. Si romanii. Si rusii...

interesanta comparatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Daca doriti stiri "la cald" verificati ynet.co.il Este si in engleza.

Mergi la inceput