Timisoara, Impreuna! ( 133) de revelion

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Na io va urez deja toate cele bune ,distractie maxima, alunecare usoara in noul an (asa se spune la nemti),un an nou fericit,plin de bucurii si impliniri alaturi de familiile voastre,am gatat in sfarsit toate de facut,acu sa caut tzoale si sa ne gatim de plecare,nu inainte sa va arat bucatareala mea (o parte din ea):

www.onetruemedia.com/shared?p=7bde2f2486201abf41ff0d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Papici de revelion

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Gabriella iubito si tie la fel cu drag.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

ce-mi vine sa dau cu basca de pamant UIHAAAA!!!

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Acu am iesit din jurnal, is cam varza de oboseala si cu un cef de Revelion de n-ati vazut asa ceva
oricum, va doresc din tot sufeltelul meu un an nou de miliarde de ori mai bun decat cel trecut, sanatate, fericire si belsug in casa.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

ceau

eu sunt ines

am citit plugusorul scris de mama si rad de nu mai pot

si tata rade

bucuri si sanatate pentru noul an

si la emma sanatate

opup pe luana, pe loriana, pe cristina, pe lorand si arpi, pe edi
pe maia,

si pe cutu oscar a lui maria

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Dragele mele timisorence..

Va dorim ca in anul ce se intrezareste sa aveti timp pentru a va bucura de frumusetea vietii, sa aveti timp pentru clipe de bucurie alaturi de familie , sa aveti aproape prieteni si oameni care va iubesc, si sa fiti sanatosi. Noul an sa va aduca dragostea, armonia, stralucirea si lumina pe care le meritati din plin.

...si sa ne vedem cu totii sanatosi anul care vine.
LA MULTI ANI!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si [ SELINE 07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dingesind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Mira, si voua un an nou frumos! Ce minunatii de puiutzi dulci ai! Sa-ti creasca mari si cuminti!

Mariaa, poza aia e de unde sad io acuma, de la Cluj! Sa vezi ce frumos au iluminat de Craciun. Mi-e naspa sa zic, dar mult mai fain decat la Timisoara. Se vede de departe mana lui Boc.

Io facut frumoasa la mine si astept musafirurile. Nu am nici o tresarire cu Revelionul asta, asa ca Dani, draga, nu esti singura. Noi sa fim sanatoase si sa fim mai pline de verva la anul!

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Eeeeeeee si eu pentru 2009 eu imi doresc sa ma mai coc la mintem-am gandit eu la asta azi

ps:Ines si noi ne-am bucurat de plugusorul mamei taleam auzit ca esti tare cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Aho,aho...de Anul Nou
Cand gaina n-are ou...
Si cand este belsug in casa
Veselie,voiosie...
Vin si eu sa va urez
Un An Nou cu bucurie,
Sanatate pe vecie,
Dragoste pe saturate,
Noroc cat puteti duce-n spate,
Bani la greu
Tot ce doriti,
La Multi Ani! si
Sa traiti!

Bay draga comunitate de nebunatice...ce sa va doresc io la voi?Sa dea Dumnezeu tot ce va doriti pe 2009...sa am parte numai de vesti la superlativ de la voi,sa imi curga lacrimi de fericire pentru voi si sa ramanem asa cum suntem acum si la 80 de ani...chiar de-ar fi sa fim calare pe vaca,care da lapte ,branza,oua...

Simonelule...sper sa fi halit un big sheet si sa fie asa cum iti doresti!

Dorisescule...bay femeie,m-ai lasat cu gura cascata,am ras cu lacrimi...si chiar daca nu se potriveste tandi pe mandi si facand o referire la ce-o scris Anda...imi vine imi minte sa zic:"In seara lui Vasile Sfantul,Io furat lu' Dorisake mintea ,vantul...."Extraordinar plugusor!Bravo femeie!M-ai dat gata,sincer!Sa ai parte de tot ce iti doresti...

Gabi...sa fi iubita!La multi ani!

Si pe toate-toate,va pup cu mare drag si va doresc petrecere la maxim!

Cat priveste chalange-ul propus de Ciufuleasca...bat pasul pe loc,ma tot gandesc si ma tot rasucesc si nu vine nika la tartacuta...doar ca a fost bine,da...pot spune ca a fost bine...mi-e deja si frica sa fac o retrospectiva a lui 2008,ca mi-e teama sa nu cumva sa ma lovesc cu mana de noptiera si sa ma trezesc dintr-un vis frumos...si zic asta pentru ca anul asta,2008...pe plan familiar a fost minunat,s-a consolidat si mai mult totul,financiar a fost bine...ca evenimente importante am iesit cu bine dintr-o suparare...trist este ca a trebuit sa plang dupa si impreuna cu fiinte dragi...copilasii imi sunt isteti...si cel mai important este ca am atatea prietene,oameni cu care am ajuns la acel nivel de prietenie in care deja ne intuim gandurile si actiunile...si asta e un fel de Nirvana prieteniei...Va pup si va iubesc!
Ce am invatat anul asta?!Sa iau viata asa cum este,sa traiesc momentul si clipa....atat cat pot si cand pot...sa ma bucur de copiii mei si sa inteleg ca a sta cu gura pe ei nu inseamna ca sunt mai destepti si mai educati ca altii si am invatat sa investesc mai mult in a deveni prietena lor si apoi mama lor.Am invatat sa las multe sa treaca pe langa mine si sa aleg din toate esenta...si pentru asta ii multumesc lui Mariusache mustaciosul...si am mai invatat sa iau pe fiecare in parte asa cum este,cu bune si cu rele si sa-l inteleg asa cum si altii incearca sa ma inteleaga pe mine....Iaca ce inseamna sa imbatranesti si sa acumulezi puncte la experienta vietii...he he he...

Pusici....si la multi ani!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Laci ,sot de Aida...LA MULTI ANI! cu sanatate si anul care vine sa iti aduca ceea ce doresti ,alaturi de fetele tale dragi!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput