Timisoara, Impreuna! ( 133) de revelion
Raspunsuri - Pagina 7
gabirus spune:
Clau, am gatat de ajutat socrela. Am facut rapid si un tort de frisca la rece, cu diverse fructe.
Silvana, daca vrei iti scriu reteta, ca asta chiar nu e greu de facut, nu contine faina deloc E doar stresant ca il bagi in forma lichida in oala si de fiecare data am stresul ca o sa-l manc cu lingurita. Dar gelatina isi face ea treaba si iasa un tort chiar frumos si usor.
Fetele dragi, si eu ma bucur ca m-am reintors. Stiam ca o voi face intr-o buna zi si ma bucur ca a fost acum, nu mai tarziu.
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
silvana75 spune:
La multi ani, Laci
Doris, misto plugusoru sa dea Doamne Doamne sa fie asa cum zici tu.
Dana,
Gabi, unde pleci?
Maria, unde pleaca Gabi?
Intru mai tarziu sa va urez, acu ma pregatesc de lucru
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
adi_adi spune:
Salutare!
Vreau sa stiti ca sunt foarte impresionata de aceasta "Timisoara virtuala", ati reusit sa faceti un lucru extraordinar.
Va doresc ca anull 2009 sa va gaseasca la fel de apropiate si sa aveti parte doar de lucruri frumoase, de tot ce este mai bun...
"LA MULTI ANI!"
alaturi de voi
aidaciolac spune:
Multumim dragelor de uraturi , vin si eu sa va cinstesc macar virtual daca nu altfel
Noi nesperat de bine , fara nici o maraitura pe ziua de azi venim cu o uratura in prag de an nou:
.....Buchet de artifici eu va trimit in dar. Sampanie rece si clinchet de pahar. Petrecere frumoasa si La Multi Ani!!!Sa aveti parte de multa iubire si un ocean de fericire. Toate visele sa vi se implineasca si mult noroc ingerii sa va daruiasca!!! ...din pacate este doar o preluare
La multi ani dragelor cu sanatate!
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
gonghy spune:
Saluti la fetele!
Io mis inca printre oale si olitze mai am de terminat salata de ciumperci si tiramisu si GATA.
M-am saturat de stat in bucatarie ca mi-o iesit pe ochi da na tre' sa bagam ceva la foale nu sa stam flamanzi
Norocul meu ca am primit de la o matusa 1 kil de covrigei dinaia ca si ai tai Claudelu' am cautat ca disperata mascarpone da o disparut complet de pe rafturi,zici ca o-r trecut lacustele....si ma plangeam eu asa la matusa acasa ca am cautat ca zapacita mascarpone si nu am gasit la care ea imi spune ca imi da ea 2 cutii ca nu mai face tiramisu,ca o facut tort diplomat si io IIIUUUUHUUUUUU de fericire ca,capatai juma de kil exact cat imi era mie necesar.
Cafa ii facuta numa sa merg sa mestec la crema si in juma de ora mis gata cu toatele.
Dorisake esti beeetoanaaaaa cu plugusorul,m-ai dat gata....
Va doresc un An Nou mai bun,frumos,plin de realizari si impliniri,fara necazuri si suparari,LA MULTI ANI!!!
Distractie placuta si va cu ,uuuult drag pe toate!!!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
gabriella1 spune:
Pentru toate doamnele si pentru Claudia 74 in special
LA MULTI ANI ! SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE,LINISTE SI BUCURII !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabirus spune:
Foarte frumos ne scrii, Aida! Daca rugaciunile noastre au fost bine-vazute de Domnul, sa ne rugam tuturor ingerilor sa va fie alaturi si sa roage pe Domnul pentru vindecare. Rugaciunea lor cu siguranta va ajunge la sufletul Domnului.
Silva, anul viitor ma voi reloca in alta localitate din Romania cu jobul. Probabil spre toamna, abia. De asta ziceam ca va fi un an greu, ma streseaza mutarea asta mare cu tot familionul si sper sa fie bine.
Ma duc sa ma aranjez putin, sa nu ma prinda 2009 ca muma padurii ....
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
deya spune:
Doris mama cum l-ai nimerit asa?
Pfuuu va multumesc la sfarsit de an ca ati fost alaturi de mine.De fapt daca va spun un simplu MULTUMESC cititi voi printre randuri.
Sa ne intalnim sanatoase si sa ramaneti la fel.
[flo-pentru tot anu.
anda spune:
bueei dorisee ti-o zburat vintu tziglele...esti mortala.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13