Timisoara, Impreuna! ( 133) de revelion

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Mai mult nu pot spune pe moment ...

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

LA MULTI ANI, LACI!
doris, bey, ma lasi masca cu astea, pe bune! bravos mei, super productie

drum bun fetele ce pleaca pe la munte, prin munti frumos trebuie sa fie la Praid acum!! drum bun Katik, Geta!

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doris-Alina

Ahooo, Ahoooo, va spun din nou,

Aho, aho, prin departari,
Pentru Claudia urari.
Pentru banatzanca noastra,
Fudula si dragastoasa.
Aho, aho, copii si frati
De pe unde va aflati,
Din orase, de la sate,
Si din tari indepartate.
Migratori trudind afara,
Pentru-o viata mai usoara.
Unde dorul va apasa,
De cei dragi ramasi acasa,
De casuta cu pridvor,
Si de tot ce-nseamna dor.
Si la anu care vine,
Ia fa dumneatale bine,
Si vino vara... macar,
Sa mergem la Termal!

NUMAI TU POTI SA FACI ASA CEVA CU SUFLETELE NOASTRE CE SA MAI PUN OARE, esti teribila CIUFULEASCO,sa ne traiesti o mie de ani,hai noroc si la mai mare.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

cu dedicatie

sa va distrati fain la noapte toate, sa va puneti dorinte fierbinti si sa ciocniti sampanie si musai sa mancati peste! sa va mearga bine in noul an!

cugetarile maine, pe mahmureala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Daca v-a placut plugusorul meu, nu pot decat sa ma bucur...

Acum serios, va urez:

In anul ce vine, sa aveti un drum al vostru, propriu, pe care sa mergeti cu pasi linistiti, dar nu scartaiti, cu fruntea ridicata, cu umerii drepti, sa nu va lasati ispitite de carari ce va ratacesc, iar faptele savarsite cu pricepere, cu cinste, cu demnitate, sa va dea macar o crenguta pentru incununarea vietii voastre!

Sa va distrati super tare, in Noaptea dintre ani, pentru ca meritati, cu desavarsire...
Sa tineti cu o mana banii, si cu alta sufletul pereche...
Sa va pupati sub vasc...si musai tanga rosii...

Va doresc un revel excelent, si cat mai lina trecerea intre ani!

Luv iu, pana la infinit si-napoi!

La multi ani, fericiti! voua tuturor, si fiecareia in parte!
La multi ani, 2009!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Dorisake, multam de urari si dedicatii! Iti doresc sa folosesti 2009 la maxim, sa iti aduni puterile si intelighentza si sa faci ceva bun si frumos. Stim ca poti!

Ano, draga, esti o dulce si te pup

Sincer, in acest moment nu imi vine sa fac un bilant pe 2008, pentru ca mi s-ar acri sa ma gandesc din nou cate au fost prin el ... Asa ca imi doresc si va doresc:

Cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune!

Si va iubesc pe toate mult, sunteti prietene adevarate si ceea ce avem noi aici este ceva pretios! Sa valorizati cu adevarat ceea ce ne leaga si sa fiti mereu alaturi una de alta, cum ati fost si pana acum!

Este ceva rar si deosebit ca un grup de femei atat de diferite sa isi ofere in acest mod prietenia neconditionat si cu atata daruire. Nu e doar un mod de a petrece timpul liber, nu e doar un hobby, nu e doar un forum, nu e doar un blog. E mult mai mult decat atat! E o comunitate. Si in ziua de azi, cand toti se concentreaza pe propria lor viata, cariera, nevoi, pretentii, dorinte si pofte, nu e putin lucru.

O dedicatie speciala pentru intreaga noastra comunitate, cu mult drag:

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Io am o problema,numai am chef de lucru si mai am inca multe de facut, abia acu am mancat si eu ptr azi prima data pranzul,am facut niste gratare bagate apoi la cuptor cu cascaval ,un pilaf si castraveti,ciorba e gata,checul de carne,checul aperitiv si numai am chef de nimic,m-am dusuit sa plece sconxul din mine de la atatea prajeli si acuma cica ma asteapta sotul in pat , azi toata ziua mi-a ascultat ordinele,a fost la cumparaturi,a aspirat,a schimbat paturile,m-a ajutat cu egal ce i-am cerut,dar nu ma mai bag in pat la ora asta ca pe la 6 tre sa plecam,merg sa imi gat treaba totusi si apoi asa incet sa imi caut haine (problema mare) si ptr toti sa ma pun sa ii aranjez,deci tanga rosii,nu stiez daca posed,vasc nu am,m-oi tine de mana cu omu de langa sufletul meu,sa ne fie mai bine,ca a fost un an tare zbuciumat,nici nu vreau sa ma gandesc.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Suntem comunitate Gabi esti special ma bucur ca ai revenit alaturi de noi,ai gatat pregatelile ptr diseara?Restul fetelor cum stati la cap. bucatarie,bai Laurel mai iesi fata de acolo ca te-ai copt si tu cred ,io m-am racorit o tura dar acusi merg iara .

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Doris, bestial! Am ras cu lacrimi!

Laci, La multi ani! Sunt sigura de ceea ce iti doresti si sper din tot sufletul sa se indeplineasca .

LA MULTI ANI! tuturor. Sper ca 2009 va fi un an mai bun pentru fiecare din noi si ne va aduce bucurii, dragoste, sanatate, fericire si succesuri .
Sa aveti o seara minunata!

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

io-l numesc un an al extremelor si un an de cotitura! cel putin pentru noi asa a fost. cum bine zice gabi, aproape ca nu-mi vine sa ma uit in urma. ce vad parca e din alt film. extraordinar de greu an insa zic multumesc DD ca am trecut prin el. un an in care am invatat ca parintii pot trai si dupa ce nu mai sunt aievea si chiar te pot ocroti si de acolo de unde sunt! sunt fericita ca mama mea a fost mama mea si nu a altcuiva! sunt fericita ca am intalnit oameni exceptionali si ca am aflat iubirea lor neconditionata care-mi tine tare cald la suflet cand mi-e greu si dor.
imi doresc din tot sufletul, dar din tot sufletul sa fim sanatosi si la anul si mereu!

brb
fug sa mai calc ceva

Mergi la inceput