Bilet de avion
Raspunsuri - Pagina 3
maurice spune:
Ayumi, dar nici macar o parte din taxele de aeroport nu le recuperezi? Nu poti sa recitesti conditiile de vanzare de pe site-ul Finnair? Acolo trebuie sa specifice ce se intampla in caz de renuntare la bilet, daca ai sau nu dreptul la recuperarea taxelor de aeroport (pentru Japonia sunt destul de mari taxele, 200 eur cel putin).
Sunt companii aeriene care returneaza o parte din aceste taxe.
AYUMI spune:
Maurice,iti multumesc pentru raspuns atat tie,cat si celorlalte fete care au fost dragute si mi-au raspuns.
Am reusit sa rezolv problema.Le-am spus ca nu stiu cine a facut cancel la bilet si de ce si mi l-au inapoiat.Nici nu stiti ce bucuroasa sunt ca va veni sora mea la mine.
A_Iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AYUMI Maurice,iti multumesc pentru raspuns atat tie,cat si celorlalte fete care au fost dragute si mi-au raspuns. Am reusit sa rezolv problema.Le-am spus ca nu stiu cine a facut cancel la bilet si de ce si mi l-au inapoiat.Nici nu stiti ce bucuroasa sunt ca va veni sora mea la mine. http://naokisiryuji.blogspot.com |
Super! Bravo! Ce bine ca s-a rezolvat!
Lolilo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AYUMI Maurice,iti multumesc pentru raspuns atat tie,cat si celorlalte fete care au fost dragute si mi-au raspuns. Am reusit sa rezolv problema.Le-am spus ca nu stiu cine a facut cancel la bilet si de ce si mi l-au inapoiat.Nici nu stiti ce bucuroasa sunt ca va veni sora mea la mine. http://naokisiryuji.blogspot.com |
ayumi, ma bucur ca ai rezolvat-o cumva; pt viitor tine cont de faptul ca marea majoritate a biletelor de avion permit un grad de flexibilitate anume sunt anumite conditii, chiar daca pe website sunt prezentate drept "non ref/non chngble". intotdeuna cauta sa vorbesti cu cineva de la compania respectiva despre conditiile biletului pe care tocmai doresti sa-l cumperi.
altceva de care trebuie sa tii cont este faptul ca in ziua de azi nu mai exista decat biete electronice, deci nu fizice; ai dat cancel, a disparut din system (bine este mult mai complicat procesul, dar asta ca sa intelegi in mare)deci n-ai avea ce sa ceri inapoi decat daca intri la regula de 24 h cum ti-a mai spus cineva sus (se numeste void si reinstate).
alt sfat, intotudena cumpara-ti asigurare, si n-o cumpara oricum, ci cauta sa cunosti sigur si cat mai bine despre ce asigura si-n ce conditii.
ps; bending the rules se practica foarte mult, totul este sa ajungi la persoana care este imputernicita cu asa ceva, deci cere sa vorbesti cu un supervizor/manager eventual.
AYUMI spune:
Lolilo,multumesc pentru sfaturi.
Asigurarea asta chiar nu stiu de unde o pot cumpara.Ma intereseaza pentru viitor.
bb_alinus spune:
Ei Ayumi, ai vazut ca daca o dai cu impreionatu' merge?
Ma bucur ca ai reusit!
Pe viitor, sa citesti conditiile biletului, adica change, cancel and refund. In general la companiile mari poti sa anulezi cu penalizare dar in cazul companiilor mai mici nu, si atunci merita sa faci asigurare....Eu recunosc ca nu imi fac, decat cand plec in vacante organizate unde am si hotel si toate cele!
Intalnire placuta cu sora ta,
XO, XO ( Gossip girl)
Alina si Amalia 17.11.2005
Amalia la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Adela P spune:
Ma bucur ca s-a rezolvat totul cu bine si vezi si tu ca enfleza ta e mai folositoare decat credeai.