Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (11)
Raspunsuri - Pagina 3
Rallu spune:
Neata burtici...vorba vine...m-am trezit mai demult dar pana am ajuns sa scriu s-a facut pranzul.
Noi suntem bine veseli si cu destula energie.
Nu ma mai doare nici capul. Oricum am observat ca durerile de cap apar cand nu ma odihnesc bine.
Sunt tare fericita ca mi-am adus aminte de o fosta colega care acum e medic ginecolog. Nici nu stiu cum am putut sa uit.
Ei...acu are fata pe cine sa bata non-stop la cap .
Daca la doctorita mea nu-mi permiteam chiar asa, pe colega va dati seama ca pot s-o descos de cate ori ma apuca.
Am sunat-o si am intrebat-o daca fac bine sa beau cafea, ceai verde...etc din cauza tensiunii mici.
Ma rog, eu asa stiam...dar nefiind de specialitate am zis sa mai intreb daca tot am pe cine.
Heheee...si faceam bine....ba chiar cica sa mai bag nitica daca tot nu trece tensiunea de 10. Ma rog, aici n-o ascult si ma opresc la o cana. Zic eu ca e suficient.
Ce mai, sunt suuuper incantata ca mi-am adus aminte de ea
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica13+
Asa arat eu acum
Rallu spune:
Adriana, din pacate la faza cu piscina si eu am aceeasi problema....am o leneeeeee...de ma doare (ca sa zic asa).
Practic am o sarcina ok, nu ma doare nimic, n-am nimic dar lenea ma impedica sa ajung acolo.
Si e pacat pt. ca am dat o gramada de bani pe abonamentul ala.
Inainte ma duceam de 3-4 ori pe saptamana la piscina...o adoram.
Acum....daca reusesc sa ma bag in apa...imi aduc aminte vechea pasiune...insa e tare greu sa ma urnesc pana acolo.
Norocul meu e sotul care trage de mine ca de un sac de cartofi .
Mi-a citit cartile, a stat de vorba cu un antrenor si acum ma zapaceste de cap cu teoria ca "asa e bine si asa trebuie sa fac".
Asta stiu si eu dar usor de zis si greu de facut.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Asa arat eu acum
Nix spune:
Rallu la ce piscina te duci si cat este abonamentul?
Eu pana pe la inceputul lui martie am abonament la aerobic, dar din martie incolo o sa vreau sa trec in apa.. ca e mai confortabil.
11+
Rallu spune:
Ma duc la IDM Club (sper sa nu se considere reclama ca scriu aici).
Asta cu costul...e mai complicat...pt. ca pretul initial e cam piperat (se plateste la 6 luni) si apoi scade valoarea abonamentului cu cat consumi tu mai mult acolo.
Practic tu platesti dreptul de a intra in zona exclusiva si apoi, tot ce folosesti, se taxeaza la minut. Cu cat cheltuiesti mai mult in zona exclusiva, cu atat pretul "intrarii" scade.
Mie mi-a convenit pt. ca e ok, curat si pot sa ma duc oricand (se inchide la 1 noaptea).
Oricum, detalii despre preturi gasesti pe pagina lor de net.
M-ar interesa si AquaGym dar aici inca nu exista (desi au zis ca o sa faca) si nici nu stiu unde se face.
Asa arat eu acum
alynakiss spune:
buna ziua burtici
si eu am fost plecat in brasov sambata si tot drumul de pe cheia am crezut ca imi dau sufletul
mie-imi este rau mai tot timpul, si am slabit 1 kg desi burtica tot creste
voi cum va mai simititi
ps: imi pare rau ca eu inca nu sunt in listuta voastra , nu ma poate trece si pe mine nimeni?
11+
monica2008 spune:
fetelor eu abia am venit de la eco.ce bebeic mare am a crescut.dadea din manute si din piciorute nu vroia sa stea la masurat se intorcea cand pe o parte cand pe altala ghiontit doctorita si sa suparat sa intors pe burtica.l-am vazut cum isi sugea degetelul.sunt super bucuroasa 12+apropo a spus doctorita ca 70 la suta e baietel dar sa astept pana in februarie cand am eco urmatoare si imi spune sigur12+
Nix spune:
Merci.. am intrat si eu pe site-ul lor, dar au un sistem de taxare&abonament atat de abracadabrant incat m-am lasat pagubasa.
11+
lakrima378 spune:
bravo MONI
ma bucur tate pt tine!
la Bacau ai facut echo sau la BUC?
4D?
EU SUNT ASA NERABDATOARE PANA PE 8 IANUARIE CAND MERG LA BUC.,ATUNCI AVEM 12 SAPT
VA POOP
Citat: |
citat din mesajul lui monica2008 fetelor eu abia am venit de la eco.ce bebeic mare am a crescut.dadea din manute si din piciorute nu vroia sa stea la masurat se intorcea cand pe o parte cand pe altala ghiontit doctorita si sa suparat sa intors pe burtica.l-am vazut cum isi sugea degetelul.sunt super bucuroasa 12+apropo a spus doctorita ca 70 la suta e baietel dar sa astept pana in februarie cand am eco urmatoare si imi spune sigur12+ |
Here is my baby....
Rallu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nix Merci.. am intrat si eu pe site-ul lor, dar au un sistem de taxare&abonament atat de abracadabrant incat m-am lasat pagubasa. |
Ti-am zis eu ca asta cu costul e mai complicata si greu de explicat.
Ca sa-ti dau exemplul meu, am platit 4,5 mil la inceput (m-am inscris impreuna cu sotul si era o reducere pt. 2 persoane) si dupa 6 luni am mai platit aprox 2,5 mil (de persoana, vreau sa zic).
In plus, ti-am zis, taxare la minut.
De exemplu ieri am cheltuit aprox 5 lei la piscina pt. ca atat am putut sa stau.
Inainte as fi inotat peste o ora dar trebuia sa plec pt. ca sotul oboseste repede si se plictiseste apoi asteptandu-ma.
De data asta eu am afost cea care a obosit neasteptat de repede.
Asa arat eu acum
monica2008 spune:
lakrima eu sunt din bacau dar locuiesc in italia am fost aici la eco.multumesc pt urari si sper sa vii si tu la fel de bucuroasa ca si mine de la eco 12+