33 praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Madiiii, Felicitari, Casa de Piatra, s-o stapaniti sanatosi si fericiti!!! Ce ma bucur pt voi! Stiu ca era visul vostru sa aveti o casuta a voastra si iata cu visul s-a implinit. Ce veste minunata!!!
Iar pt scumpa de Domninique, ii doresc insanatosire grabnica. Of, afurisitii astia de virusi! Sunt tare parsivi. Lasa ca o sa se intareasca ea curand daca o s-o tratezi cu catina.
Oanaaaaa, sa sti ca m-am gandit azi la tine si ma tot intrebam; te-oi trage din Ioana.... sau nu.... asa ca n-am zis nimic. Totusi, in ambele cazuri eu tot iti doresc sa traiesti cu numele, sa fi sanatoasa, la fel de frumoasa pe dinafara dar si pe dinauntru asa cum te stiu si sa dea Domnu ca anul asta sa-ti vezi dorinta cea mare implinita. Pupici mii.
Fetelor, azi am facut o ciorba de fasole. Mai si ce buna eeeeee!!! Care poftiti la fasolea mea e bine venita.
Pupici la toata suflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

La multi ani Ionilor si Ioanelor!!!! Sanatate, fericire si implinire!!!

Madi felicitari!!! Sa stapaniti sanatosi casutza si sa traiti ani si ani minunati de-a randul in si pe langa ea!!! Imi pare rau sa aud ca Domi este din nou bolnavioara! Tare rau cu sistemul lor imunitar, si noi ne cam luptam cu asta! Sanatate si sa iesiti cu bine cat mai repede!!

Sper sa ajung si eu sambata la kara daca se bate palma... Fac tot posibilul

Oseara frumoasa va doresc!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Mady eu m-am luat cu vorba despre Domimique si am uitat sa va urez sa stapaniti sanatosi casa, sa fie intr-un ceas bun si va dea Domnul sa reusiti sa o terminati cat mai repede ; super realizare, ma bucur tare mult pentru voi ca s-a finalizat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

La multi ani cu fericire pentru 2009, la toate pralinutele si familiile lor.

Vreau sa multumesc fetelor care mi-au trimis mesaje de felicitare si sa le doresc celeasi lucruri insutite si numai bine in anul ce vine.

Noi am venit de 2 zile din tara si inca sunt bramburita. Ieri am zacut toata ziua (cred ca de la mancarea multa de sarbatori se trage) si azi am incercat sa pun putin casa la punct ca tare mai era zapaceala. A fost asa bine la mami si nu imi mai venea sa ma dau dusa dar ce sa-i faci, obligatiile de aici ne cheama.

Mady, felicitari pt casa, sa o stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti in ea. Imi pare rau ca Domi este iar bolnavioara dar sper sa se refaca repede si sa fie iar vesela.

Tania, felicitari si tie pt cadoul primit, asa sot mai zic si eu. se vede treaba ca te iubeste mult.

Rorutz, sunt sigura ca anul acesta iti va aduce cadoul la care visati amandoi

Carmenuta, asa vacanta cu soare si caldura vreau si eu.

Restul pralinelor va pup pe toate si va doresc un an cat mai bun, mai imbelsugat, sa va bucurati alaturi de cei dragi si sa fiti sanatosi.

Pupici

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Miri, LA MULTI ANI PT SACHA
Sa va traiasca mezinul, sa creasca mare, voinic, frumos si destept. Sa va bucure in orice moment si sa fiti mandrii de el. Il pup pe baiat pe obrajorii lui rozalii si dolofani
Danyelana, bun venit acasa . Of e grele sa plecam de la mama de acasa, dar lasa ca si aici langa noua ta familie si langa praline e bine! Te asteptam la karaoke sambata!
Sper ca o sa fie, nu?
Hai ziceti aci cum e treaba ca sa stiu sa-mi fac program.
Va pup si va doresc o zi excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Sacha Mirimik sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va bucurati de amandoua comorile. Pupici pe obrajori

Danyelana, bine ai revenit pe meleaguri BE si iti doresc reacomodare rapida .

Ziua buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

LA MULTI ANI, SACHA! sa cresti mare maaare, sanatos si sa ai noroc cu carul!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

La multi ani, Sacha, sa cresti mare, sanatos si sa ai noroc cu carul.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Hai ca nu sunt sanatoasa la cap Am scris aceasi urare ca si Ana.

Tania si Miha si multumesc pt urari.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

LA MULTI ANI SACHA! Sa cresti mare, sanatos, voios, norocos si sa-i faci pe mami si pe tati mandri de tine!

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput