33 praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

onucule mama sa traiesti sa.nfloresti..
ca merii
ca perii
la multi ani plini de dragoste si sanatate!

la multi ani tuturor ionilor si ioanelor !

fete .. va pup si eu pe anul 2009.. ca tot nu.mi vine sa cred ca am depasit atatia ani dupa 2000... va doresc iubire... fericire si noroc.. si mai ales implinirea tuturor dorintelor alaturi de cei dragi...realizari cu carul si succese imense... sanatate berechet si bani nenumarati!

multam de intrebari la toate.. inca sunt in romania.. plec pe 13 si marti.. of.. dar va trebui sa plec cu optimism avand in vedere ca nu.mi place data asta. cineva chiar m.a intrabat : dar de ce vii asa de tarziu in belgia, numai pe 13 mai era ubilete.. ha ha.. a zis.o bine .. cred ca d.aaia am gasit atunci bilete eftine

salutari tuturor si sa ne vedem cu bine !

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

La multi ani Ioni si Ioane!!!
Avem si noi pe-aci vreun sarbatorit(a)?
Se vede treaba ca pralinele se intorc acasa ca pagina noastra s-a animat.
Carmen, bun venit acasa de pe meleaguri americane!!! Trebuie sa ne povestesti asa mai pe amanunt cum fu si pt asta trebuie musai sa ne vedem in grup mai mare sau chiar mai mic.
Mihaela, eu in principiu zic "da" pt sambata asta adica 10 ian pt ca in urmatorul weekend nu-s in zona, plecam in Austria la un targ de profil. Acum sa vedem ce zic si fetele.
Miri, multa bafta la ce ti-ai propus pe 2009. La cata ambitie ai, sigur vei obtine ce-ti doresti. Si inca ceva: Distractie placuta la Spa. Sper ca odata cu acest charmeweekend sa-ti treaca ultimele ganduri de suparare fata de Silvian. Neaparat sa zici dupa aceea cum a fost pt ca si noi avem un cadou Bongo cu charmweekend si inca nu ne-am decis unde sa mergem. Eu voiam la Berlin sau undeva in Olanda...
Fete, eu inca n-am iesit in oras la solduri si nu stiu ce sa va zic.... chiar asa, nu sunt lucruri frumoase? Poate mai pe la sfarsitul perioadei.... in fine, n-are importanta.
Nora, eu am telefonul tau si cred ca si tu il ai pe-al meu. Si am si adresa ta. Dar nu stiu daca tu o ai pe-a mea. Vorbim la prima intalnire. Sper ca poate de data asta vi si tu sa la o seara de dans cu noi, da?
Gata, plec la curatenie ca e miercuri.
Va pup si va doresc o zi excelenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Oana la multi ani! presupun ca e si ziua ta de nume azi

Ma cred ca au fost 30 de grade pe 30 decembrie, dar cand am plecat se stricase vremea, am fost chiar norocosi in privinta asta, pentru ca a fost o vreme iesit din comun de calda pentru perioada asta a anului, chiar si pentru acolo.
Nora nu fi geloasa, ca pana la urma m-am intors aici in cutie, unde-i frig pentru toate si sa stii ca e tare bine sa fiu acasa! Cum se mai simte mama ta?

Sanda, Miha, bine v-am gasit! si eu abia astept sa te vad ca de altfel si pe celalate pralinute, sunteti niste dulci
M-am gandit la voi, sa stii ca daca am organiza un revelion impreuna, toata gasca de pralinute nu as zice nu. Ba cred ca ne-am distra de minune. Ala chiar ar fi un revelion pe gustul meu, sa ma zbantui cu voi pana nu mai pot

Fetelor ideea Mihaelei e foarte buna, o punem de un kara sambata asta? Ce ziceti?

Va pup pe toate pralinutele din cutie

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ardeiash, ce bine ca mai auzim si de tine!!!
Cred ca ai o gramada sa ne povestesti cand te vei intoarce. Si nu baga in seama zilele de marti sau de 13 ca nu-s adevarate. Sunt zile ca oricare. Problema e in capul nostru.
Hai te pup si abia astept sa ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

La Multi Ani Ionilor si Ioanelor! La Multi Ani Oana, daca este si ziua ta de nume!

Nina bine ai revenit !

Carmen bine ai revenit printre pralinute ! O fi frig afara, dar printre noi e mereu cald

Miha multumim , io tot nu-mi dau seama cu cine seamana, cateodata parca cu mine, alta data e bubulina leit.

Miri iti doresc sa reusesti ce ti-ai propus pe 2009 ! Distractie placuta si relaxare maxima la Spa!

Tania eu de la solduri mi-am luat doar un sutien, nu prea mi-a sarit nik in ochi, dar mai merg. Dar ma bucur ca i-am gasit hainute lui Sebastian

Sanda ai reusit pana la urma sa te auzi pe voip?

Ardeiash si io am avut un fix cu ziua de 13, dar acum nu mai dau importanta si nu se mai intampla nik. Cum a zis si Tania e doar in capul nostru.

De karaoke nu stiu inca, dar poate va fac o surpriza

Gata acu fug la bubulici, va pup pe toate, o sapt. minunata

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

La multi ani,Oana,sa fii sanatoasa si fericita ,fata scumpa,te pup si te imbratisez cu drag!

Fete dragi,vreau sa va spun acum pt ca nu am apucat inca, suntem
in sfarsit proprietarii casei despre care v-am tot spus din luna mai incoace , am semnat actele chiar inainte de Craciun.Nu mai credeam ca obtinem creditul,dupa ce 7 luni am trecut prin toate fazele posibile,accept,refuz,iar accept,apoi mai -mai sa trebuiasca sa platim vreo 12 mii de euro despagubiri pt intarziere ,in fine,cred ca Dumnezeu a hotarat ca pana la urma ne-o da,ce sa zic.
Acum nu prea avem ce sa va aratam,trebuie renovata de la zero,dar pt George e implinirea unui vis,sa o faca el cu mana lui si asa cum vrea.Ma rog,dupa posibilitati.
In rest,copila e iar bolnava, suntem la a treia tura de anitibiotic din 15 decembrie incoace,imi vine sa dau faliment,nu pot sa imi explic de ce e asa de putin rezistenta ,ii spuneam medicului ieri ca nu mi-am inchipuit ca dupa ce termin cu alaptatul vom incepe cu bolile ,la care el imi zice,"da,ideal ar fi sa-i alaptam pana la 21 de ani."Suntem uzati ca dupa un razboi,nu ne-am odihnit deloc ,somn vai s-amar,toata perioada sarbatorilor,si cand ma gandesc ca nu am plecat niciunde tocmai de frica sa nu mi se imbolnaveasca ...

O sa-i dau ulei de catina pt intarirea imunitatii,,dupa cum mi-a spus Ana,mersi ,fata pt sfaturi,
Apropo,dupa o discutie cu Ana si dupa ce am cautat si eu pe net, eu i-am schimbat biberoanele din plastic cu unele din sticla.Fetele cu bebei care mai beau din bibe ,cautati si voi,sau intrebati,eu deja peste tot pe unde am intrebat lumea stia,se pare ca biberoanele din plastic sunt toxice pt copii.

PS:Ana e beton cu tunsoarea noua.

Taniuca ,nu am apucat sa te felicit pt cadoul minunat de Craciun,sa-ti stapanesti sanatoasa masinuta cea frumoasa-din intamplare cunosc si eu modelul si e intr-adevar tare misto.
Iti doresc la multe ,multe drumuri cu noroc si fericire in compania ei!

Carmenuta ,bine-ai revenit,fata,Doamne-ajuta ca a fost cu bine sosirea pana la urma!
Ma,scuza-ma ca nu ti-am zis pana acum,masina lui frate-miu merge struna,aia a fost problema,a schimbat "bombina" si i-a disparut eroarea din bord,plus ca nu mai are nici o problema ,deci iti dai seama ce inseamna sa vorbesti cu un professionnel ,stie exact despre ce e vorba fara sa vada.

Nina dulce,welcome back,ne auzim la telefon zilele astea.

Rorut,eu sunt sigura ca 2009 va fi anul vostru,si ca pana la Craciunul viitor veti fi trei;ma bucur ca esti optimista pt ca ai toate motivele sa fii asa.

Scumpilici,vorbim la telefon,pupici la minunatul tau!

Anto,ce iti fac ingerasii?sper ca sunt bine .

Miha,multumesc tare mult pt urarile la adresa noastra,esti tare scumpa .

Ardeiash,lasat offline,sper sa citesti,noi pe 13 avem rdv cu Dominique la ORL,la 15:30.E f important sa stim cand ajungi ca sa stim cum ne organizam,sa vina Georgedupa voi,sau sa gasim pe alticneva .Si ulei de catina,please,please.

treb sa plec,va pup cu drag pe fiecare in parte,toate cele bune tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

melina, la multi ani baiatului! e nascut in aceeasi zi cu sora-mea!
madi, mai nou, gasit bibe din sticla si la delhaize
si nu ma mai laudati cu tunsoarea, ca sa-mi trag una de nu-s identica si la fel, numa cu paru mai scurtutz!

si, ca sa va distrati, io am crezut ca-mi pocnesc falcile de ras, www.realitatea.net/zodiacul-defectelor--citeste-aici-ce-calitati--dar-mai-ales-ce-defecte-are-zodia-ta_393111.html" target="_blank">luati d-aici!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

si am uitat de uraript ziua de azi!
la multi ani, ionu, ioane, yannishi!
si, in special, la multi ani, oana!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Ardeiash drum bun la intoarcere si nu te mai gandi ca este 13 caci nu este nici pe departe ghinionist ; sedere placuta pana atunci, stiu ca iti este tare greu sa te desparti de ei.

Mirikut La Multi Ani tie si lui Silvian, si inca o data La Multi Ani pentru Sacha pentru maine; sa fiti fericiti si sanatosi si petrecere frumoasa la Spa;

Bepii intradevar mai asteptam ecouri; pana cum; eu, tu, Carmen, Nina (?), Simonette, Daniela (?), Ana (?).

Mady chiar ma gandeam la voi de sarbatori, erati pe lista sa ne intalniri pana sa apara subit musafiri neanuntati la usa; imi pare tare rau sa aud ca Mady este tot bolnavioara, si mai ales cu trei ture de antibiotic, te cred ca esti atre necajita; catina sa stii ca este foarte buna, intradevar; ce a mai avut efect la Monica ,in cazul nostru, a fost echinaceea; exista echinaceea cu vit C si este foarte buna, eu si acum ii mai dau Monicai cand incepe sa dea semne de raceala; succes si multa sanatate + un pupic pe obrajori

Ziua buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Mady ma gandeam la tine si .... am botezat-o pe Dominique .....scuzeeeeee.....dau mielul cand vrei tu

Eram supa caci tocmai mi-am programat prima deplasare pentru saptamana viitoare cand am scris mesajul si.....m-am grabit;

Mergi la inceput