33 praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 4
Nora spune:
Dragutelor, La multi ani si multa, multa sanatate in 2009! Sa fiti fericite , sa iubiti si sa fiti iubite!
Noi am petrecut frumos de Anul Nou (doar ca eu am lucrat si pe 31dec si pe 2ian), cu prietenii din Luxembourg si cei doi copii ai lor, a fost vesel, zgomotos si plin de viata. Masa plina, fireste, cu sarmale, piftie, salata boeuf, samd.
Acum au plecat si noi ne refacem! Aseara am vazut un film tare frumos, "The bucket list" cu Jack Nicholson si Morgan Freeman, ati auzit de el?
Altfel, parintii ne sunt tristi acasa in Ro pentru ca erau obisnuiti sa venim acolo in perioada asta si presupun ca s-au simit cam singuri. Asta e, de data asta, dupa mult timp, am decis sa ne punem pe noi pe primul plan...De inteles au inteles ei, dar...
Muuuuulti pupici!
ninaM spune:
LA MULTI ANI,dragele mele!Sa fiti iubite si pretuite,sa va aduca noul an numai impliniri si sa aveti parte de tot ce va doriti!
Am ajuns si noi acasa si se pare ca am venit cu zapada...e asa frumos afara!In Romania nu am avut zapada deloc.
Vreau sa va multumesc muuult pt urarile de ziua mea si pt telefoane.Am fost o rasfatata si va iubesc mult,mult,mult....
In Romania nu am avut net deloc si nu am putut nici macar sa va citesc...mi-a fost dor de voi!Abia astept sa ne vedem(ca trebuie musai sa ne vedem cit de curind)si sa stam la povesti!
Trebuie sa o intind acum ca am casa vraiste...va pup pe toate si revin mai pe seara.Paaaaa
melinav spune:
Dragele mele praline,
va doresc si eu ca Anul cel Nou sa vina la voi incarcat cu cele mai de pret daruri, sanatate, fericire si noroc, dar si bani - ca doar ei intretin fericirea!
Noi ne-am intors aseara, am gasit fireste o casa goala si rece! asa ca am dat apa la soricei ....
Timpul a trecut prea repede in Ro, in Bucuresti am fost numai pe drumuri, pe 24 bagam actele pentru refacerea buletinului, iar pe 31 dimineata cautam un notar! Doar cat am stat pe la socrii am huzurit - somn, mancare, somn!
Melina
Bepii spune:
Asa, una cate una se intorc pralinele acasa
Bine ati revenit Nina si Melina!!!
Cand se intorc si celelalte pralinute?
Miri, vazut pozele si admirat baietii frumosi foc. Sa va traiasca si sa va bucurati de ei ca tare scumpi mai sunt. E ceva timp de cand nu i-am vazut si deja s-au schimbat. Abia astept sa-i vad.
Melina, acum am vazut ca pe 2 ianuarie a fost ziua lui Andrei.
La multi ani, sa va traiasca baitul, sa creasca mare, frumos si destept si sa va bucurati de el pana la adanci batraneti.
Anaaa, vreau sa te vad cu noul look pana nu creste parul la loc! Si eu m-am vopsit de anul nou si-mi place. Ce mai face Mariuca?
Pupici la fata frumoasa.
Fete, desi e cam devreme, ma gandeam ca poate incercam sa mergem la lady's movie night la inceputul lui februarie. Ce ziceti? Sau poate ne vedem la un dans sau pur si simplu la o cafea.... Dar sa mai lasam sa treaca ceva timp sa se linisteasca si fetele care au fost plecate, sa ne intram in normal apoi vedem. Dar sa nu treaca prea mult.
In alta ordiene de idei: au inceput soldurileeeeeee!!!
Citeam in ziar despre 10 reguli ce ar trebui urmate cand mergem la cumparaturi de solduri si unul dintre ele era "sa nu mergi singura la cumparaturi". Eu cu cine merg? Pot sa vin la Brussel sau la Antwerp. Ce naspa ca nu-i nici o pralina din Mechelen!
Si am mai citit in ziar ca s-au ieftinit rau biletele la avion. Cand facem un Zurich sau alta destinatie de weekend?
Mda... cam multe intrebari. Asta sunt eu, trebuie mereu sa fac ceva si mi-e drag s-o fac cu voi.
Si inca ceva: Bai ce iarna s-a pus in Belgiaaaaaaa . E frig da-mi place!
Va pup
Mihaela1171 spune:
La Multi Ani dragi pralinutze, sa aveti parte in 2009 numai de clipe frumoase alaturi de familie si prieteni, sanatate si multe impliniri!
Nina si Melina bine ati revenit !
Bepii subscriu si eu propunerilor tale: de dansat tare as mai dansa, la shopping as merge desi am fost cam dezamagita, caci nici sambata nici duminica nu am gasit mai nimic; se pare ca recesiunea i-a afectat si pe ei, caci nu mi s-au mai parut reducerile ca cele de anul trecut sau din Iulie: putine produse, aceleasi din Dec 07 si nu foarte "reduse"; poate nu am incercat unde trebuia, asa ca sunt "open" la idee;
La zbor nu prea ma bag, caci sunt satula de aeroporturi si de zboruri, mai ales ca din Ian le incep din nou....
Deci, ecouri?
Pupici si o zi buna tuturor !
simonette spune:
La multi ani dragele mele!!! Sa aveti un 2009 pe placul inimii voastre, sa fiti sanatoase si iubite si orice ati intreprinde sa fie cu izbanda! Succes si liniste sufleteasca!
Daca se pune de vreo distractie pe la Bruxelles va rog sa ma anuntati si pe mine si daca pot vin neaparat
Pt fiecare in parte un mare si apasat...pe obraz
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Mihaela1171 spune:
Si mai am:
Melina lui Andrei, sa va traiasca si sa aiba parte numai de bucurii!
Bepii iti spun eu: Anamana arata absolut bestial cu noua tunsoare, mie imi place tare mult; asa ca Anooo, scoate-ti tunsoarea la plimbare ;
De frig intradevar este tare frig....dimineata masina mea arata -10 grade.....brrrrrr; am inteles ca si in RO este frig, au spus la stiri ca au fost si -31 de grade.
Dar aici este zapada si este tare mumos, asa ca pentru week-end o sa caut un loc sa mergem sa ne dam la sanius , undeva mai aproape.
Acum chiar ca va las, pupici
simonette spune:
Miha, sper sa iasa ceva ceva... Sa nu uite Doru sa sune acolo... de fapt nu cred ca uita
simonette spune:
Mirikule, ti-am vazut boboceii ce frumosi sunt!!!!!!
Bruno e bucatica rrrupta din tine, iar Sasha cred ca are mai mult de la tati! Asa da echilibru.......parerea mea
Stie cineva cum se descarca programul acela de sunat in ro moca?
VOIP? Ca l-am avut de la Carmenyta dar cum am vandut ordinatorul...l-am vandut cu tot cu voip si tare imi lipseste
Aaaaa! Mi-a adus mosul alt ordinator ca am fost cumintica
anamana123 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonette Mirikule, ti-am vazut boboceii ce frumosi sunt!!!!!! Bruno e bucatica rrrupta din tine, iar Sasha cred ca are mai mult de la tati! Asa da echilibru.......parerea mea Stie cineva cum se descarca programul acela de sunat in ro moca? VOIP? Ca l-am avut de la Carmenyta dar cum am vandut ordinatorul...l-am vandut cu tot cu voip si tare imi lipseste Aaaaa! Mi-a adus mosul alt ordinator ca am fost cumintica mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008) www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
www.12Voip.com
miha, esti tare draguta dar io stiu f bine ca mare schimbare ca look nu e! doar ca parul lasat prin casa e mai scurt!hihi! si ca ma spal mai usor si deci..... mai des!hahaha!
miri, mah, de la frig ati avut palpitatii, nu de la cafea!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica