33 praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Nina, fata dulce , iarta-ma pt intarziere , iti doresc din suflet La multi ani , sa fii sanatoasa ,fericita si iubita,sa te bucuri mereu de tot ce e mai frumos alaturi de familia ta draga!

Mirikutz Luminutz,
iti multumim tare mult pt seara superba de aseara ,datorita voua am avut si noi un pic din farmecul sarbatorilor petrecute cu familia.Sunteti niste minunati.
M-am bucurat enorm sa o vad pe Buni ,si mi-a facut placere sa ii cunosc pe prietenii tai.

Va dorim din toata inima multi ani inainte ,sa ramaneti mereu aceiasi tineri frumosi indragostiti pe care ii iubim si fie ca fericirea voastra sa sporeasca odata cu anii care trec!
La multi ani,Selena & Silvian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Nina La multi multi ani sa sanatosi si plini de iubire pentru inima ta deosebita .. cu putina intarziere.. dar din tot sufletul...

fete sunt putin in urma cu mesajele voastre. dar promit sa le citesc la anul ca anul asta nu mai am timp deja.. hi hi si va urez la fiecare-n parte sa aveti parte de multa dragoste si dragoste.. si iar dragoste. .ca rrestul vine dupa aceea
cateva versuri la moda:

Boc , boc, boc la usa ta
Vreau sa iti urez ceva
iti doresc sa fii Nastase
Sa ai minim 4 case
Iti urez sa fii Videanu
Ca sa vinzi borduri tot anul
Sa fii mai istet ca geoana
Si la bani peste Prigoana
Si sa bei tuica cu toiu
Ca nea Nicu Vacaroiu,
Ca Basescu bun barbat-
ca sa dormi cu Udrea-n- pat
Asta am avut de spus
La multi ani
Paharul sus!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Dragi pralinute,

va urez ca noul an sa va aduca numai lucruri bune, cele mai mari dorinte al voastre sa devina realitate, sa fiti sanatoase ca de altfel si cei dragi, sa fiti iubite dragele mele drage!!!

LA MULTI ANI 2009!!!

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

la multi ani de anu' nou!!!!

si un la multi ani special, pt miri si silvian! parca azi impliniti, nu???!!!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

La Multi Ani, Praline! An Nou fericit, cu sanatate, bucurii, dragoste, impliniri si surprize placute.

Nina, La Multi Ani! Numai bucurii alaturi de cei dragi.

Miri&Silvian, La Multi Ani!

Bepii, piticii mei sunt mai bine, dar mucii si tusea nu vor sa ne paraseasca, au drag de noi. Ce culoare are cadoul de Craciun?

Carmita, vacanta placuta in continuare.

Pupicesc toate bomboanele,

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

dragele mele dragi,
am lasat in prag anul cel vechi, ca pe o preche de cizme ponosite care le ascund in pivnita. nu am sa le mai "incalt" niciodata, dar din cand in cand ma scobor in strafundurile amintirilor mele sa-mi admir colectia de "incaltari":)
fu un an bun, generos cu noi, cu mine in special: un copil, un carnet, o mashina, un job, mai putin generos cu ai mei (mama in special) dar sa zic multumesc pentru toate cate le-am trait, si sa sper ca anul ce vine va fi cel putin cu "talpa goretex", ca de-o fi sa dau cu fundul de pamant sa stiu ca am amortizare buna:))) - daca intelegeti figura de stil:)

va doresc sa apreciati fiecare clipa din noul an, sa priviti partea plina a paharului, sa va spuneti ca totul e relativ pe lumea asta, ca fericirile, ca si necazurile fac parte din viata nostra, si ca tot ce nu ne oboara ne face mai puternici si mai intelepti! La multi ani, deci, cu tot dragul si pentru fiecare in parte!

ano, special pentru tine... am incheiat anul cu o mare dezamagire: silvian a uitat ca a fost aniversarea noastra. eu am fost dezamagita, mai mult surprinsa, am plans d enuma ins eara de revelion de ciuda si necaz, iar el nu pricepea de ce fac atata caz. sa zicem ca e casa plina, poate prea plina si printre scutece si servicii de taximetrie, a uitat ca mai existam si noi. a trecut, asta conteaza:)))

pusici!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

LA MULTI ANI DRAGI PRALINE!!!
LA MULTI ANI PT TOATA LUMEA CARE NE CITESTE!!!

Va doresc tuturor sa aveti un an cu sanatate, senin, fara probleme majore, sa fiti fericite, iubite si sa iubiti iar daca nu toate visele, macar parte din ele sa se implineasca.
Iar voua pralinelor, la cat mai multe si mai placute (sau traznite) intalniri, sa fiti sanatoase alaturi de familie iar prietenia dintre noi sa ramana la fel de stransa ca pana acum.
Miri, un "La multi ani" special pt tine si Silvian, sa fiti sanatosi alaturi de comorile voastre de baieti, fericiti si impliniti. Stiu ca doare atunci cand se uita o asemenea zi dar Silvian a avut circumstante atenuante, cred ca deja l-ai iertat ca doar stiu cat de mult il iubesti. Sigur isi va rascumpara greseala intr-un fel. Doar sa ramaneti doar intre voi doi dupa ce pleaca musafirii.
Feteeeee, cum ati petrecut de revelion? Hai iesiti la interval si povestiti. Noi am petrecut foarte bine. Am fost prin apropiere la un local unde am mai petrecut doua revelioane deci cunoasteam mai mult de jumate din sala, mancarea a fost foarte buna iar muzica pt toate gusturile. Asa ca am dansaaaat pana am ramas fara suflare. A fost o atmosfera super. A doua zi am zacut pe canapea dar acum sunt complet refacuta.
Cam asta e! De luni intram in program normal si of, trebuie iar sa mai astept un an ca sa vina alt Craciun si alte alea, alea. Ce mi-a placut luna decembrie!!!
Aaaa si pt ca sunt intrebari referitoare la cadoul meu: e un peugeot 206 culoare albastru inchis. E frumoasaaaa foc!
Va pup apasat pe toate in parte.
PS: in noaptea de anul nou am primit atatea sms-uri incat la un moment dat nu mai stiu daca am reusit sa raspund la toate. Casuta era plina si a trebuit sa sterg multe dintre sms-uri sa fac loc la cele noi si tare mi-e teama ca am sarit peste unele fara sa raspund. Ma iertati, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

si-au mai trecut doo zile frumoase...cu prieteni noi dar f dragi!
si vreau sa va spun iar ca va iubesc pe toate

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

ano, cafeaua aia fu beton! in adevaratul sens al cuvantului, adica in cel propriu! pe cand am ajuns acasa (dupa halta la maxitoys) am crezut ca crapa inima in noi. fu buna, delicioasa si apriga:)))

carmen, io stau s ama gandesc, am spus noi multumim frumos pt cadorui? daca da sau daca nu, o spunem acuma, ca ne place mingea roshie tuturor, si-avem campionat de "furat" mingi:))) si tu cand te intorci?

anto, multumim frumos de urare:)

bepii, l-am iertat, dar n-am uitat. ca mi-a stat in gat, vorba lmu' cumnata-mea, dar se revanseaza saptamana viitoare ca plecam in lume de ziua lui sacha, la Spa cred. si-atunci... cine stie... si io de ce nu poci vedea poze?

mady, esti tu prea draguta si prea cu bun simt:) dar daca v-ati simtit bine, si macar 5 minute, si tot a fost un moment "castigat". sa plece "dusmanii" si va calcam negresit:)

restul fetelor cand se intorc? au inceput soldurile, e de dat iama in galantare, fetelor:))

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/photo/2631485620101920732RSjOQp

simai e unul, daca aveti chef dde vazut poze

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput