33 praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

La Multi Ani Nina ! sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii ! te pupam si distractie placuta in RO !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Salut pralinitze !

Va urez si eu ca anul cel nou sa va aduca numai bucurii si tot ce va doriti voi!

Ma bucur ca a venit mosul pe la toate, desi eram......convinsa ca ati fost cuminti .

Bepii asta da cadou, o masina... oaaau....sa o folosesti sanatoasa !!!

Noi am hotarat sa facem sarbatorile acasa, doar cu iesiri prin imprejurimi, cumintei....si cand colo....sambata seara, noi fiind pe drumul de intoarcere de la Amsterdam, cine ne suna ca sunt in fata casei.....prietenii nostrii cei mai buni din RO, cu baiatul si prietena...am ramas masca, caci ei au avut niste necazuri recent si eram convinsi ca nu vor veni...nici nu ne trecea prin minte...
Au spus ca ei nu concep sarbatorile fara noi...asa ca acum avem casa plina; intre timp am mai si fost pe la Brugge si Dusseldorf iar maine mergem la Paris; asa ca de unde ne asteptam la o mini-vacanta noi trei si calma (ceea ce ar fi fost pentru prima oara dupa multi multi ani )....s-a dovedit a fi la fel de agitata ca de obicei...

Dar este frumos, sa fii incorjurat de prieteni la cumpana dintre ani, asa ca nu ma plang, oricum nu am fi rezistat noi singuri mai mult de 3 zile...

Acum va pupicesc pe toate si va doresc zile de neuitat in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ninaaaaa, azi dupa ce am scris mesajul de pe prima pagina stiam ca am uitat ceva dar nu-mi dadeam seama ce anume!!!! Mai ales ca pe yahoo primisem deja instiintarea ca e ziua ta dar eu cu atatea pe cap in ultimele zile..... In fine, niciodata nu-i prea tarziu asa ca-ti urez din toata inima un calduros LA MULTI ANI, sa fi sanatoasa, sa fi fericita, dorintele sa-ti devina realitate si sa ramai la fel de plina de energie, vesela, frumoasa si buna cum te stiu. De asemenea, iti doresc ca sa te bucuri de cei doi minunati copii ai tai si de super sotul tau pana la adanci batraneti.
Gata, ne-am gasit locul pt revelion. Nici ca se putea altfel, nu? Se pare ca va fi rost de dans asa ca o sa-mi pun pantofii fermecati sa ma tina picioarele toata noaptea.
Miha, vezi, Cel de sus le aranjeaza pe toate dupa inima si sufletul fiecaruia. Asa ca nici voi (ca si noi) nu ve-ti petrece revelionul acasa in trei ci in compania celor dragi. Ma bucur mult pt voi.
Si desigur cum s-o uit pe scumpa noastra Ror: Draga mea, sper ca rezultatul nu v-a dezamagit sau descurajat. Fruntea sus, gandeste pozitiv si ceva imi spune ca anul ce vine va fi unul asa cum va doriti. Bafta cat cuprinde si pupici.
Nah, ca m-am grabit cu incheierea si n-am terminat ce aveam de zis:
Ana, imi pare rau s-aud ca Mariuca e bolnavioara... sper sa se vindece repede, repede ca pana la revelion sa fiti in forma. Insanatosire grabnica si pupici pe obrajorii printesei.
Pupici si celorlalte praline si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ninaaaaaaaaaaaaaa, pana nu da roata ceasul si se schimba ziua: LA MULTI ANI! multi, fericiti, impliniti, plini de vise si realizari, de tot ce-ti doresti si de suprize suprinzatoare de surpinzator de placute:)

si-acu, merg la somn.

o vorba pt oana: ai promis un sms...

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Ninaaaaaaa LA MULTI ANI iubitica sa dea Domnu` numai lucruri bune in noul an din viata ta! Sper ca te-ai distrat si ti-ai facut de cap, exact ca anul trecut

Mikule, nu te ingrijora, iote ca am ajuns cu bine in Miami, si apoi daca Diana Ross a supravietuit unui zbor al carui pilot era cumnata-miu, cred ca voi supravietui si eu.

Tania, ieri am ajuns ajuns in Miami Beach, e cald, frumos si va fac in ciuda sac, pentru ca si voi in faceti in ciuda cu piftie, sarmale, familie... prieteni.. Tot nu mi-ai spus ce masinuta ai primit cadou

Miha, ma bucur mult pentru voi, stiu cat de mult va doreati sa-i aveti pe cei dragi langa voi si iata ca s-a intamplat, distractie placuta!

Ana, Sanda, imi pare rau sa aud ca va sunt copilasii bolnaviori, fi-r-ar sa fie... insanatosire grabnica!

Va pup pe toate pralinutele dragi m

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

ror, las' ca anul ce vine am visat io ca vi se implineste dorinta!
tania, carmen, n-am zis ca i-a trecut febra instant? e bine, slava domnului. nici mucii nu mai curg...i-a iesit maseluta nr 6; e posibil de la asta sa fi facut.

ATENTIUNE!!!! M-AM TUNS! m-a tuns un gay blond, cret si rimelat, mai mai sa cred ca m-a tuns adonis!!!!!!!o sa va pove alta data cat am alergat si cum mi s-a pus pata!!! ideea e urmatoarea: am vrut o tunsoare anume dar nenicu' facu tot ce stiu el; nu pot zice ca nu e dragut dar nu-i ce voiam. vio zice ca nu prea se vede las' ca creste el si tund iar. poate nimeresc un meserias de data asta!

noraaaaaa, ai vinit???? da un semn! de nicoleta n-am reusit sa dau.

pupeeeeeeeeeeeeeeeeee

p.s. tania, ti-am vazt pozele si mai ales filmuletele cu topaiala de fericire ca ai primit machineta.

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Bubulinele mele dragi, ne-am intors din Germanica unde fu absolut superb, tot ce ne-am dorit si mai mult decat atat: odihna, hotel frumos, camera mare si confortabila, piscina, sauna, zapada, scoala de ski (copiii invatat sa schieze binisor in 3-4 zile!!), oameni amabili cu toata bariera lingvistica, ce mai, super!

O singura chestie a lipsit, o usa intre partea de salon si partea de dormitor a camerei, adicatelea intre cele 2 paturi duble mari in care dormiram...

Va iubitesc pe toate si trebuie sa fug ca am piftia pe foc si sarmalele in cuptor, casa e undezastru total, maine lucrez si seara vin niste prieteni din Luxemburg la noi!!! Credeti ca ies eu vie din toate astea?

Hai ca mai urez eu de An Nou si maine, di la birou!

Miiii de pupici si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Fetelor, La multi ani si un an Nou 2009 absolut minunat, cu multa sanatate, fericire si prieteni aproape!

Petrecere frumoasa diseara si aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Fete dragi va doresc ca Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru voi si familiile voastre. Tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va umbreasca cerul senin al vietii!

La Multi Ani 2009!

Vb. si ne vedem la anu'(ui ce-mi place sa zic asta )

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Fete dragi!

Sa dea bunul Dumnezeu sa vina pentru fiecare din voi un an minunat,un an in care voi si familiile voastre sa aveti parte de sanatate deplina,de milioane de momente fericite, de impliniri si de noroc! Fiecareia in parte ii doresc implinirea celor mai mari dorinte in anul care incepe peste cateva ore!
Sa petreceti frumos diseara si la noapte,sa fiti iubite si sa va fie bine ,oriunde v-ati afla !

Va imbratisez cu dragoste pe toate,LA MULTI ANI 2009!

Mergi la inceput