33 praline belgiene
Raspunsuri - Pagina 19
ardeiash spune:
neatza! cum a ramas luni la 10.30 in grand place?
daca doriti sa vedeti o piesa de teatru in limba romana .. puteit solicita asta .. a aparut pe rombel anuntul "
Īn luna februarie,teatrul "ARIEL" din Rāmnicu-Vālcea va veni la Bruxelles ...
Vor fi doua spectacole la Teatrul" Poeme"- 30 , rue d'Ecosse ,1060(saint-gilles) ,Bruxelles (metrou 2- hōtel des monnaies)
- "Scena īn patru " de Eugen Ionesco , vineri 13 februarie 2009 ora 19:00 si sāmbata 14 ferbr.ora 19:00
- "Textul īnainte de toate" de Doru Motoc , vineri 13 febr. ora 20:00 si sambata 14 febr.ora 20:00
Spectacolele vor fi īn limba franceza,dar daca sunt suficienti doritori de un spectacol īn limba romāna,se poate face o reprezentatie "separata"
aici http://www.rombel.com/forums/viewtopic.php?f=14&t=4772&st=0&sk=t&sd=a&sid=1651405664f179d44af4702ed68b746e&start=15
s-auzim numai de bine! si
ninaM spune:
Sara buna!
Ardeiash,pt luni asa ramane...10 jumate,poate 11,in functie de cum vor ajunge si celelalte fete.Eu am sa plec pe la 10 de acasa...vrei sa trec sa te iau si pe tine???
Sanda,eu de data asta zic pas la impachetari...e dificil pt mine pt ca tre sa ajung sa-mi iau copii de la scola,iar in luna martie ,in fiecare joi trebuie sa-l duc pe Alex la dentist.Asta e...ramane pe data viitoare!
pup fetele motate si o duminica frumoasa va doresc!
miri_mik spune:
traiesc!
revin
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
simonette spune:
Haideti mai fetelor........alegeti voi o zi din saptamana respectiva dintre marti, miercuri si joi! Oricare va convine voua dintre astea 3 zile eu mi-o pot rezerva ptr voi de dimineatza pana seara! Deci daca una dintre voi nu poate veni dimineatza atunci sa vina cand poate ea daca bineinteles este si gazda de acord!
Cine mai doreste, cine mai pofteste?
Nina, chiar vrei sa ma superi? Vezi cum faci si cum rezolvi ca sa putem colabora
Miku nu-i asa ca ma pot baza pe tine?
Haideti fetelor, indrazniti; nu va fie frica, veti fi pe maini bune!!!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
ardeiash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ninaM Sara buna! Ardeiash,pt luni asa ramane...10 jumate,poate 11,in functie de cum vor ajunge si celelalte fete.Eu am sa plec pe la 10 de acasa...vrei sa trec sa te iau si pe tine??? |
ar fi super nina daca ai putea ajunge si pe la mine! pi astept sa-mi dai bip... si cobor.. sarut-manushitele!...
carmita_baby spune:
Sanda, problema este ca am decis deja ziua de joi, deoarece atunci ne poate fi gazda Tania, desi imi pare tare rau ca Nina nu ne poate fi alturi Nina nu poti veni mai pe tarziu, dupa ce il iei pe Alex de la karate?
Miha, nu sunt eu cea care a planuit ziua in care sa fim rasfatate, ci Sanda Vreau ciucalata, cum facem sa o pescuiesc de la tine?
Mikule, ma bucur ca vei veni si tu la rasfatate.
Fetelor maine eu zic pas, ne vedem la film. Va pupicesc pe toate
Mello motanelul iubit
danyelana spune:
Salutare fete dragi,
Nu am mai scris de mult dar am intrat sa va citesc cat de des am putut.
Am tot fost la dentist sa repar niste cariutze, vineri la un control la gine de unde am iesit cu un pachet de analize de facut in ziua 21 si multe altele.
..
Si inca ceva, marti am fost la tribunal ca sa divortez . A ramas sa ne dea hotararea pe 10 februarie dar judecatoarea ne-a zis ca nu vor fi surprize. Asa ca sunt divortata sau aproape.
Eu luni nu pot veni ca am curs de neerlandeza dar ma voi gandi la voi pt ca tare mi-ar fi placut sa va vad.
Simonette, merci pt faptul ca te oferi atat de draguta sa ne rasfeti pt ziua femeii si eu zic prezent in oricare din zile. Si merci si pt Tanica pt ca ne pune casuta ei la dispozitie. Puteti decide de o zi si eu vin.
Pupici si celorlalte praline si pe cat de curand.
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
ardeiash spune:
Draga mea Simonette,
sa-ti traiasca scumpul de Luca .. sa fie sanatos .. sa ai parte numai de bucurii din partea lui ... si maine sa aveti o petrecere superba ,,, superba!
Multi, multi an isanatosi si fericiti!
Bepii spune:
Sara buna fete,
Gata, s-a terminat weekend-ul si cu el programul meu destul de incarcat, acu am ajuns acasa, v-am citit si cred ca trebuie sa fac niste completari:
Simonette, pt mine zilele de marti, miercuri sau joi sunt la fel, deci daca fetele vor alta zi decat joi (pe care o alesesem deoarece Swa e plecat la tenis dupa servici, deci aveam intimitatea noastra a fetelor) dar nu conteaza, el vine acasa oricum dupa ora 18 si cred ca pana atunci noi vom fi gata cu toate masajele si mastile cosmetice. Avem o zi intreaga la dispozitie, deci fetele care nu pot dimineata pot veni dupa-amiaza sau invers. Important e ca si tu sa ai la dispozitie atata timp. Pt mine e ok, eu voi fi acasa toata ziua, n-o sa am nimic in program in acea perioada. Deci repet, din punctul meu de vedere, sunt disponibila oricand. Acum ramane sa se hotarasca fetele cand vor. Dar ar fi bine s-o faceti cat de repede astefel incat Simontte sa-si faca si ea programarea pt ziua libera.
Danielana, ma bucur pt tine ca in curand vei fi o "femeie libera", cred ca deja ti s-a luat o mare piatra de pe inima, felicitari !!!
Te asteptam la karaoke pt ca trebuie sa sarbatorim cum se cuvine evenimentul, nu? Te astept cu mare drag la mine acasa.
Fete, maine vin si eu la Brussel impreuna cu Miri. Deci ne vedem in piata mare, ok?
Care mai veniti?
Carmen, pacat ca nu vi si tu dar e bine ca ne vedem imediat dupa aceea miercuri la film.
Morgane, it datorez scuze miiiii (sti tu de ce), nici macar n-am apucat sa-ti scriu asa de ocupata am fost. Sper sa ne vedem cat de curand si imi doresc din toata inima sa poti veni la karaoke. Pupici multi tie si Biancai.
Simonette, mai e inca putin si veti sarbatori ziua lui Luca. Wow, face baiatu' 3 anisori!!! Sa va traiasca , sa fie sanatos, voinic, frumos si destept, sa va aduca numai bucurii si sa va bucure pana la adanci batraneti. La multi ani !!! Pupici pe orbajori.
Va pup, ma duc la somn. Va doresc o saptamana ce vine super.
ninaM spune:
Fete,vine iarnaaaa.....ninnnnggggeeeee!E asa de frumos afara...
Simonette,sa-ti traiasca baiatu,sa creasca mare si voinic,sa fie sanatos si va aduca numai bucurii! La Multi Ani,Luka!
Cit despre impachetri si alte alea...ok...vin si eu,mai de dimineata ca sa am timp sa ajung la 3 la scoala sa iau copii!E bine asa Sanda???Ca nu vreau sa te supar,mah...
Gata,va las...merg sa strang putin p-aici si sa ma pregatesc de intalneala...va pup pe toate!