33 praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Gata, cred ca am pricipit.

Miri, ti-am scris PM cu adresa, mersi mult pt invitatie, s-a notat in calendarul de evenimente.

Deci:
- Luni, 2 febr, nu pot veni, lucrez si nu am cum sa ajung. Distractie placuta.

- La film as vrea sa vin, o sa incerc sa iau bilete on-line sau poate mai gasesc in weekend, o sa va zic ce si cum.

- La Kara, in principiu vin, e o idee super- buna sa-l sarbatorim asa pe 8 martie.

- La masaj si alte alea, mi-ar placea fff mult dar depinde de ziua aleasa, am inteles ca inca nu s-a fixat. Eu nu ma bag sa propun o data, alegeti cum e mai bine pt voi si daca pot ma lipesc si eu.

Scumpi, felicitari pt botez, sa va traiasca micutul crestin, sa fie sanatos si fericit. Felicitari si pt aniversarea de 6 luni, e baiat mare Sebastian, maine-poimaine iti cere bani de film.

Ardeiash , bine ai revenit, ma bucur pt tine ca ai avut o vacanta frumoasa in Romania. Pacat ca s-a intamplat sa cu plantele tale, cam neserios nenea acela.

Miha, vad ca ai reluat calatoriile, sa-ti fie de bine shopinguiala din Londra si sa porti cu placere tot ce ti-ai luat.

Simonette, ce frumos il vei sarbatori pe Luca. Sunt sigura ca la varsta asta el apreciaza mai mult ca vei sta cu el decat o petrecere cu multa agitatie care l-ar obosi si l-ar stresa.

Bepii, ce draguta esti ca te oferi sa gazduiesti sesiunea de masaje. Sa va fie de bine plimbarea in tarile vecine.

Nina, Ana, ma bucur ca v-am intalnit la mall, poate ne mai vedem pe acolo la o cafea.
Ana, felicitari pt sora ta. Ii doresc sarcina usoara, bebe sanatos si nastere usoara. Maria ta e o dulceata de copil, sa va traiasca.

Oana, sa stii ca m-am gandit la tine, tin minte ca aveai o interventie programata, sper ca s-a petrecut totul cu bine. Bafta la invatat.

Despre noi nu am noutati de raportat, de sarbatori am stat pe langa casa, am avut copiii bolnavi, au facut amandoi varicela urmata de bronsita, dar nu in acelasi timp ci la 2 sapt diferenta, deci a durat cam o luna toata "distractia" asta.
Nu sunt nici acum complet restabiliti, sunt bine in general dar nu scapam de muci si tuse si au ramas destul de sensibili. Dar e bine ca macar am scapat de varicela, am taiat-o de pe lista.

Va pupicesc pe toate, fara exceptiii,

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Yupee, am luat biletele, Nina am luat pe randul 2, locurile 5 si 6, sper sa fim langa voi.
pupi

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Antoanela23

Yupee, am luat biletele, Nina am luat pe randul 2, locurile 5 si 6, sper sa fim langa voi.
pupi

Anto, mamica de Sonia Gabriela ( 22iunie 2007) si Victor Andrei (8 octombrie 2005)

Heiiii....o sa ne stati in cap!Sunteti chiar in spatele nostru...ma bucur ca ai reusit sa iei bilete si tu.Deci vom fi gasca mare...pe doo rinduri!
Madi,ai vb cu George?Cum e?Poate reuseste sa vina mai devreme miercurea viitoare....dau o bere
ciao!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

merci Antoanela

Madi:: daca n-are cine sa stea cu Domi .. las-o la mine.. stii ca ne cunoastem deja.. imi pregatesc toate cd-urile cu muzica si toate jucariile.. corzile vocale ..si sa te tii .

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna!Ce liniste....ia uitati ceva dragut,sa va binedispuna:
http://uk.youtube.com/watch?v=3uXXNPltcKw
Va rog sa apreciati coregrafia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

vai cat de tare eeeeeeeeeeeee

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Super!!! M-a amuzat tare, si pe colega mea la fel.....!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Nino tare de tot...

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

he he . .ce misto .. im ivine si mie sa dansez

cica maine seara e seara intalnirilor de amor
http://www.rombel.com/modules.php?name=News&file=article&sid=2021&mode=&order=0&thold=0 ia sa ies si eu ...

merge cineva la anvers/ e kindie mare! numai ror?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dragelor!!!
Cam liniste...... Ce se mai aude cu propunerea aia legata de masaj, impachetare^...........etc? Eu am uitat sa zic prezent la kara Sper sa nu intervina nimic pana atunci

Va si va doresc un WE super!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput