33 praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Ypieeeeeeeeeee mergem la fiiiiiiiiiiiiiiilm... Nina
Tania si tu esti o dulce ca ne pui casuta ta la dispozitie si nu e pentru prima oara ca o faci
Sanda

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Salutare natiune!Am luat biletele la film,7 bucati...deci,Miercuri 4.02.2009,ora 19 punct ne vedem in fata la kinepolis!Lista are 5 motzate care au confirmat si musai tre sa fie la locul stabilit(ana,carmen,miri,tania si subsemnata) si inca 2 motzate (madi si daniela)care vor reusi sa ajunga sau nu.Asaaa....deci am zis!
Gata,ma duc sa mananc ceva ca lesin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Vin si io la film! Chit ca vin cu Sebastian
Nina multumesc muuuult fata !

Ana sa fie intr-un ceas bun pt. surioara ta , ii doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos tun! Sunt curioasa ce va fi .

Ce draguta esti tu Sanda ca vrei sa ne rasfeti dulce! Eu inca nu pot confirma ca nu stiu cum sa fac cu bubulince, dar tare mi-ar placea.

Si Tania esti o scumpa ca vrei sa pui casuta ta la dispozitie

Miri nu stiu daca pot ajunge la ziua lui Brunotje, dar ii doresc o zi ca-n povesti !

La kara cred ca vin si io!

Azi am implinit si noi 6 luni, nu-mi vine sa cred, e baiat mare! O sa pun poze pe webshots!

Va pup dulce de tot

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Citat:
citat din mesajul lui ninaM
!Ce ziceti daca ne intilnim mai devreme,pe la 10:30-11:00???Pina ne adunam,pina ne hotaram unde mergem,mai bem o cafea si se face de prinz...mancam ceva si apoi in functie de timpul disponibil o mai lalaim p-acolo.Ce ziceti???Aaaa....si eu vreau neaparat sa intru la magazinul ala de genti de acolo din grand place...poate se mai lipeste ceva

io zic da, mai ales daca vin si ana cu mariuca si nina.. tania tu esti de acord? cine mai vine ? miha?
la 10.30 e ok . ramane asa?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe
1.....dubla cetatenie, romana+canadiana, in conditiile astea, daca ma mut fara oferta de job, exista rezidenta permanenta/green card, o forma de obtinere a unei rezidente belgiene, un program de emigrare?

Citat:
nu te baza prea mult programele astea. belgia e super aglomerata de emigranti.

2) Ma descurc numai cu franceza+engleza sa gasesc un job in zona Bruxelles?

Citat:
destul de greu,, dar poti aplica de la distanta ..

3) in conditiile de mai sus, ca eventual mama singura (pentru o perioada pina va veni si sotul meu eventual) cu un baiat de noua ani ma pot descurca cu scoala lui+job, exista serviciu de garda la scoala pentru el?
Citat:
depinde de scoala, in general exista pana la 6 seara

4)eu am terminat ASE in Romania si un certificat universitar aici in contabilitate (HEC Montreal), exista sanse sa mi se echivaleze diplomele/una din diplome si sa gasesc ceva de lucru in domeniu, cu trei ani de experienta canadiana+ 15 romaneasca in domeniu contabil/finante?
Citat:
da, exista si se cauta .. contabilitatea e e lista critica

in plus in be e putin greu de venit acum , e in plina criza ... dar fiecare e cu norocul lui.. ideeaa generala e ca ai sanse cu contabilitatea. insa se cauta mult trilingv in domeniul asta

multa bafta ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Stiam eu ca am uitat ceva: din pacate, luni nu pot veni la Brussel.

Am pus poze cu Sebastian.

Pupici, o zi frumoasa tuturor

http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png

Mergi la inceput

oops. si eu..

Scumpioara: sa creasca bb seby ca-n povesti ! La multi multi ani fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Am uitat sa pomenesc in ultimul meu mesaj de intalnirea de la Brussel. Pt mine ora 11 sau 12 e totuna, deci vin cand ziceti voi.
Iau trenul de la gara centrala e f aproape de centru. Sa ziceti si unde ne vedem, tot acolo unde a fost ultima oara, pe langa primarie, ce ziceti?
Miri, astept un semn de la tine daca mergem impreuna sau nu. Eu sper sa poti veni ca sa scapi de ideea aia a ta fixa cum ca n-as vrea sa....... sti tu.
Simonette, eu stau in Mechelen sud si foarte aproape de autostrada Brussel - Antwerpen. E f usor de ajuns mai ales ca punctul de reper este turnul de apa care este cea mai inalta cladire din Mechelen si se vede de f departe. Sper sa-l convingi pe sotul tau sa te aduca ca altfel...avem o problema. Iar cu copii, desigur ca nu-i problema, care-i obosit il cazam sus in dormitor, care nu, sa zburde pe-afara sau prin casa ca dintre atatea fete s-or gasi baby-sittere sa se uite de ei.
Scumpi, tocmai m-am uitat pe pozele lui Sebastian si constat ca baiatul asta creste pe zi ce trece, mereu e altfel adica din ce in ce mai frumos de-mi vine sa-l rontzai. Sa va traiasca, iata a trecut juma de an, sa fie sanatos si sa va bucure fiecare clipa petrecuta alaturi de el.
Nina, deci ai reusit pana la urma sa iei bilete!!! Yupyyyy, mergem la film!!! Pupici mii la fata buna si frumoasa.
Ardeiash, abia astept sa ne vedem luni, cred ca ai multe sa ne spui despre vacanta din tara.
De fapt astept sa le vad pe toate motatele cate or fi ele.
Gata, ma duc la treaba ca-s in birou.
Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara dulcetilor,

Vreau si eu la film, se poate sau e prea tarziu?

Iar am ramas in urma cu evenimentele, deci care e succesiunea?

Hai ca incerc sa deslusesc din urma, pupicesc fetele,

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe
1.....dubla cetatenie, romana+canadiana, in conditiile astea, daca ma mut fara oferta de job, exista rezidenta permanenta/green card, o forma de obtinere a unei rezidente belgiene, un program de emigrare?

Citat:
nu te baza prea mult programele astea. belgia e super aglomerata de emigranti.

2) Ma descurc numai cu franceza+engleza sa gasesc un job in zona Bruxelles?

Citat:
destul de greu,, dar poti aplica de la distanta ..

3) in conditiile de mai sus, ca eventual mama singura (pentru o perioada pina va veni si sotul meu eventual) cu un baiat de noua ani ma pot descurca cu scoala lui+job, exista serviciu de garda la scoala pentru el?
Citat:
depinde de scoala, in general exista pana la 6 seara

4)eu am terminat ASE in Romania si un certificat universitar aici in contabilitate (HEC Montreal), exista sanse sa mi se echivaleze diplomele/una din diplome si sa gasesc ceva de lucru in domeniu, cu trei ani de experienta canadiana+ 15 romaneasca in domeniu contabil/finante?
Citat:
da, exista si se cauta .. contabilitatea e e lista critica

in plus in be e putin greu de venit acum , e in plina criza ... dar fiecare e cu norocul lui.. ideeaa generala e ca ai sanse cu contabilitatea. insa se cauta mult trilingv in domeniul asta

multa bafta ..

Ardeiash, multumesc pentru raspunsuri deocamdata; revin io

Mergi la inceput