* * Aspirante optimiste,peste 35 de ani * *(15)
Raspunsuri - Pagina 3
goldi spune:
Fetelor, viata e amara uneori, insa trebuie sa multumim lui Dumnezeu pentru ce avem si sa ne rugam pentru toate lucrurile bune pe care le-am putea avea.
Este f greu, e o lupta care ne macina si ne consuma fizic, psihic si material ... dar nu avem incotro, trebuie sa mergem mai departe si sa ne sustinem una pe cealalta.
Haideti sa vedem si partea plina a paharului ![]()
Femei adevarate (Reflectiile unui barbat...)
Pe masura ce inaintez in varsta, apreciez cel mai mult femeile trecute de 30 de ani. O femeie trecuta de 30 de ani nu te va trezi niciodata la miezul noptii sa te intrebe la ce te gandesti. Ei nu-i pasa la ce te gandesti. Daca o femeie trecuta de 30 nu vrea sa urmareasca un meci, nu sta prin preajma miorlaindu-se. Face ceva ce chiar isi doreste sa faca. Si de obicei e vorba de ceva mult mai interesant.
O femeie trecuta de 30 se cunoaste suficient pe ea insasi ca sa fie sigura de cine este, ce este, ce vrea si de la cine. Sunt putine femei trecute de 30 carora le pasa de ce-ai putea gandi despre ele sau despre ce fac.
Femeile trecute de 30 au o mare demnitate. Rareori se apuca sa tipe la tine la opera sau in mijlocul unui restaurant foarte scump. Desigur, daca o meriti, nu ezita sa traga in tine.
Femeile trecute de 30 de ani sunt generoase cu laudele, deseori nemeritate. Ele stiu cum e sa nu fii apreciat. O femeie peste 30 are incredere sa te prezinte prietenelor ei. Una mai tanara cuplata cu un barbat isi ignora deseori chiar si cele mai bune prietene pentru ca nu are incredere sa le aduca in preajma lui. Celor peste 30 nu le prea pasa daca esti atras de prietenele ei pentru ca stie ca ele nu o vor trada.
Femeile devin medium pe masura ce imbatranesc. Niciodata nu trebuie sa-ti martusisesti pacatele unei femei peste 30. Ele stiu intotdeauna. O femeie trecuta de 30 arata bine purtand un ruj rosu stralucitor. Asta nu e valabila si pentru una mai tanara. O data ce a trecut de un rid sau doua, o femeie peste 30 este de departe mai sexy decat omoloaga sa mai tanara.
Femeile de peste 30 de ani sunt deschise si oneste. Ele iti vor spune imediat daca esti un ticalos sau te porti ca un ticalos. Niciodata nu trebuie sa te intrebi cam pe unde te situezi in relatia cu ele.
Da, pretuim femeile trecute de 30 de ani pentru o multime de motive. Din pacate, nu e reciproc. Pentru fiecare femeie uluitoare, inteligenta si fierbinte, trecuta de 30 de ani, exista o relicva cu chelie si burta in pantaloni galbeni facandu-se de ras alaturi de o chelnerita in varsta de 22 de ani.
Doamnelor, imi cer scuze. Iar pt toti barbatii care au spus “de ce sa cumperi vaca cand poti avea laptele gratis” pt a-si justifica burlacia un update la zi: astazi 80% din femei sunt impotriva casatoriei. De ce? Au realizat ca nu merita sa cumpere tot porcul pt un carnat mic.
signora spune:
Buna fetele!
Am venit si eu sa mai anim topicul :) Hai cu vesti mai bunicele![]()
Eu nu am abandonat inca!
Am doi foliculasi maricei, cate unul pe fecare ovar si fac pregnyl-ul sambata dimineata. Doctorita zice ca ar tb sa raman, in conditiile in care sotul nu are pb.
Bi hug, pls!
aurel_cris spune:
SIGNORA sa dea DD sa fie cu ochisori de aceasta data
IOANATUGS da am am avut o sarcina oprita in evolutie cam la 10 sapt.,era IA reusita la Londra.Explicatie nu am cautat atunci caci dr mi-a spus ca se intampla la sarcini artificiale,iar a doua oara a vrut DD si am mers cu chiu cu vai la sfarsit.
MIKISOR daca lucrurile nu erau asa de complicate sigur mai faceam un bebelus caci Bianca iti face pofta
.Asa ca ma multumesc cu ce am,sa fie ea sanatoasa cu toate ca sunt obsedata de acum sa nu pateasca ceva,imi va fi tare greu cand va veni timpul sa iasa singura in lume.
GOLDIadevarat graiesti tu acolo.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
IVANOVAAMA spune:
Dragele mele,
sint si eu noua pe aici si pina acum am tot citit prin acest forum. Am si eu 38 ani (mai am putin si fac 39) si de vreo 2 ani ma chinui si eu sa fac bb. Acum as vrea sa ma apuc de tratamentul Liviei. Ati incercat careva dintre voi? Puteti sa-mi spuneti ceva?
la toate si sa ne vedem in 2009 
A, uitasem, va rog sa ma treceti si ep mine pe lista - zodia varsator.
Ioanatugs spune:
Aurel_cris i-mi pare rau pentru acea sarcina pierduta!
Aceeasi explicatie am primit-o si eu, ca deobicei o femeie care poate concepe natural o sarcina daca nu e una viabila, se elimina inainte de a-si fi dat seama ca e graviduta. Noi la FIV si IA sustinem artificial cu tratament orice sarcina, fie ea una buna, fie una cu probleme si deaceea poate ajunge la cateva spatamani, dupa care stop, se opreste. Si deaceea nu mi-a data foarte multe analize de facut, chiar daca am avut doua sarcini oprite in evolutie in stadii mici, a zis doar sa speram ca data viitoare va fi una buna! Insa eu vreau sa fiu sigura ca toate analizele mele sunt bune, inainte de a ramane din nou.
Ivanovaama bine ai venit printre noi!
Tratamentul Liviei l-am incercat si eu, insa fara rezultat, din pacate. Multa bafta i-ti doresc tie!
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
simonia spune:
eu fac test in fiecare luna, chiar daca imi vine menstruatia la timp, fara o zi de intarziere. daca ar fi o sarcina care nu s-a fixat in timp util, s-ar pozitiva testul, nu?
simonia spune:
scuze miki, acum am vazut mesajul tau. asa se pare, ca nu am ovulat, desi era a doua luna cu clomifen. fara el aveam foliculi frumosi, peste 18mm. cu stimulare, pauza. am luat si calciu+magneziu + zinc. maca nu am luat niciodata . am sa iau luna aceasta. fac tot ce tine de mine si cat imi permit pentru un BB 
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki-miki
Simonia poate luna asta nu ai ovulatie, foliculul ala e prea mic pt zi 14. Ia si tu ceva naturiste, de ex vitamina E 1/zi din zi 1 a CM pana la ovulatie, laptisor de matca tot in ac perioada. Maca simpla (fara alte componente in ea) te ajuta sa faci foliculi mai mari dc o iei tot in faza foliculara. Succes!! www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!! Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi |
mirimir spune:
Multumesc, Goldi, tocmai imi revin dupa un necaz si m-ai facut sa zambesc citind "femei adevarate".
aurel_cris spune:
Ce liniste sa asternut iarasi pe aici......
GOLDI 
![]()
IOANATUGS da este bine ca te-ai gandit sa ti face analizele amanuntite asa sti exact cum stai.Multa bafta.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08