* * Aspirante optimiste,peste 35 de ani * *(15)
Raspunsuri - Pagina 2
mirimir spune:
Draga Simonia, imi pare rau ca macar acel folicul nu este mai mare.Nici eu nu stau prea bine, am un chist de 5 cm si foliculi pauza.Si eu tot ieri am fost, z10.Mult succes data viitoare.
aurel_cris spune:
Ce liniste pe aici.....
Fac asa o strigare:COPILUTZU,ANDRABIRNI,IOANATUGS,PITICUL,FELICIA si celelate aspirante,ce mai faceti?
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
copilutzu spune:
Crisuletul meu drag!!
Mereu ma faci sa zambesc cu pozele Biencutzei!!
PUP Biencutza !!!
Nu prea am intrat pe la sub. acesta ca mi-a cam pierit optimismul si nu mai eram in actualitate...
Aaaa .. o sa iti scriu un PM.
Pup fetele !!!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
Ioanatugs spune:
Aurel_cris raspund la apel iubita!
Eu sunt in vacanta de tot ce tine de planuri pentru bebe...asa ca doar citesc ce mai scrieti voi. Prin martie intentionez sa-mi fac toate analizele de hematologie, sa vad poate depistez vreo cauza a celor doua sarcini oprite din evolutie ale mele. Tu ce mai faci?? Bianca Maria in curand face un anisor...
...sa creasca mare si sanatoasa!
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
aurel_cris spune:
IOANA gata am rezolvat,este bine asa?Si daca mai sti ca ar trebui modificat ceva te rog sa imi spui,cred ca din gravidute au mai nascut dar nu au mai intrat sa ne spuna.Sper ca vei gasi un raspuns la sarcinile oprite in evolutie sau a fost pur si simplu nesansa,am patit-o si eu sti odata.E adevarat daca se intampla si a doua oara incepi sa iti pui intrebari,eu am stat intr-un stres teribil pana a miscat fetita de frica.
COPILUTZU te inteleg ca iti pierzi optimismul,este greu intr-adevar chiar daca am reusit nu am uitat ca am fost si eu aici.Singura chestie este ca prinzi drag de toate fetele care se lupta ca tine si uneori vrei sa mai sti ce mai fac.
MIKI tu ce mai faci??
GEORGIA nici tu nu ai mai intrat deloc pe la noi.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
Ioanatugs spune:
Aurel_cris multumesc frumos pentru modificari in listuta si tot tu sa ma treci si la gravidute, cand va fi cazul!![]()
Si tu ai pierdut o sarcina, ca nu-mi mai amintesc bine?? In ce ma priveste, nu stiu ce a fost...mi-am facut anticorpii cardiolipinici si Lupus anticoagulant si mi-au iesit ambele negative. Insa mai am inca o tona de facut, desi dr. mea mi le-a recomandat doar pe acestea doua, dar eu mi-am facut deja o lista de vreo cateva pagini.
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
simonia spune:
maine voi incepe iar numaratoarea, ce ciudat sa numeri pana la 29 si sa o iei de la inceput!
miki-miki spune:
Aurica
, Mikisorul e pe tusa. Mi-a venit primul CM de dupa chiuretaj si acum astept sa mai treaca cateva zile sa-mi pot face anal de secretie si urocultura. Cam atat despre mine.
Pupici pt Biencuta
care e frumusica foc. Tu ce faci? Te gandesti cumva la bb nr 2 sau mi se pare mie?
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi