Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica
Mai nou,ma imita,eu ii mai zic"manca-l-ar tusica pe el de baiat mare"si daca vede ca nu i-am zis dupa o perioada,se uita asa zambaret la mine si smecheros..si zice el"macal-ar cusica pe el de baiat male"...si m-am topit toata!!!

Poate ai mai spus, iarta-ma daca nu am retinut, ce varsta are? Ca Saby n-a ajuns inca la propozitii atat de elaborate.

Carla, s.16 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona.P
Dar am o mare INTREBARE: este posibil ca la 16 saptamani de sarcina (e si prima sarcina) sa il simt cumva pe bebe ??? Eu asa am simtit azi... ca un "fal" si parca era total diferit de gaze sau mai stiu eu ce!

Daaaa, felicitari!!!!
Eu la prima sarcina am simtit la 15 saptamani, acum toata lumea zice ca sunt nebuna, dar simt de la 11.

Carla, s.16 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

BebeBeca multumesc pt gandurile bune.

Carla, multumesc de explicatii, i-am si zis deja ca sa stea linitita ca va mai avea laptic pana in luna a 5 a si s-a bucurat caci nu vrea nici ea s-o intarce.

maria, eu astazi ma simt foarte bine; ori morcovul fiert, ori orezul, banana, ceaiul, smecta nu stiu care dintre ele dar m-a facut bine si iti doresc si tie la fel

18 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

LA MULTI ANI FERICITI FETILI DRAGI!

SA VA DEA DZEU SANATATE SA LE FACETI PE TOATE SI SA NE BUCURAM IMPREUNA DE ACEST AN CE VINE CU BEBELUSI SANATOSI SI VOIOSI IAR PENTRU ASPIRANTE CU BURTICI FRUMOASE SI SANATOASE.

UN 2009 PLIN DE ZAMBETE SI IMPLINIRI!

18 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ce faceti fetelor? va pregatiti de bairam?
sa aveti un an nou minunat si linistit alaturi de bebelini si de familile voastre!
bafta prietenelor care isi doresc sa ramana insarcinate.
eu mai intru si mai traziu, sa vad daca e cineva pe aici la miezul noptii :)
din ce am citit eu, il poti simti pe bebe intre sapt 16 si 22, dar variaza, evident, apoi fetelor slabute (carla) simt mai devreme.
aseara am cazut franta, am ajuns acasa, am facut tortul, raciturile la fiert, pregatit cina si la 7 am plecat la restaurant. mi se inchideau ochii. nu mai fac mancarea cu sea food azi, o las pe maine si azi ma duc acasa si nu fac nimic pana la 8 cand plecam la petrecere. sac.

philip
18weeksbaby
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Un An Nou fericit!
Sa fim sanatosi cu totii, sa avem nasteri usoare si bebei frumosi!

Andreea 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Noul An sa va aduca o gramada de bucurii, impliniri, sanatate si cei mai frumosi si sanatosi bebelasi!!!
La multi ani!!!

18+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Saru-mana Carla si Philip!
Pai eu la 1.60 metri si 43 de kg (atat aveam cand am ramas insarcinata)...normal ca il simt pe bebe ... acum cand stiu sigur ca este el... imi da mana sa ma incurajez

Ramona 16+

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Buchet de artifici eu va trimit in dar. Sampanie rece si clinchet de pahar. Petrecere frumoasa si La Multi Ani!!!Sa aveti parte de multa iubire si un ocean de fericire. Toate visele sa vi se implineasca si mult noroc ingerii sa va daruiasca!!!

Eu va pup si va urez distractir placuta si La multi ani!!!
Si acum... la dans (dar nu prea zbuciumat)
Mai vb la anu!!!!!!!

Ramona 16+

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani, colege dragi de bucurii si suferinte! Fie ca 2009 sa ne aduca sanatate, copilasi sanatosi si restul vine de la sine! Gandul meu se indreapta acum si spre mamicile greu incercate de soarta carora le doresc ganduri bune si putere sa o i-a de la capat!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 19+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput