Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(22)
Raspunsuri - Pagina 7
maria_bunica spune:
Eu n-am somn...se vede ca am dormit dupa-amiaza vreo 2 ore...si mai ales ca sunt odihnita dupa atatea zile de sarbatoare!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
18+
http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png
philip spune:
maria, sarmalele au iesit excelente, i-am dat gata pana si pe prietenii nostri americani :)
acu-s incurcata ca in seara asta mergem la cina cu sefii mei si sotiile asa ca n-am mult timp de facut mancare, maine lucrez si maine seara suntem invitati la niste prieteni si iar nu-mi ramane prea mult timp si planuisem si eu niste racituri de curcan si o mancare cu fructe de mare. a, plus tortul pe care am zis ca-l iau cu mine. uffff.
philip
18weeksbaby
mommyandreea
maria_bunica spune:
Philip....ti-am zis eu sa nu iti faci probleme in legatura cu sarmalele facute de soacra,ca doar are experienta!!
Ufff..ce program incarcat ai...Dar poate te ajuta si soacra si faci ce ti-ai propus!!Succes sa iasa totul cum vrei tu si distractie placuta in seara asta la restaurant!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
18+
http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png
aqua80 spune:
multumesc mult fetelor pt sfaturi...sunt foarte utile...de ieri am inceput sa iau sirop STODAL si parca tusea a m-ai scazut in intensitate.am baut si ceai cu miere si lamaie,am scobit si ridichii negre si am pus zahar sau miere in ele si apoi am baut siropul rezultat.seara am pus pe gat o batista cu spirt si un saculet de sare cald...sper ca pana luni cand merg la serv sa nu m-ai tusesc.va doresc un an nou plin de bucurii,sanatate si impliniri alaturi de cei dragi precum si un calduros <<LA MULTI ANI!>>.
15+
ana_micu83 spune:
Dragele mele, va rog sa pastrati o parte din lumina artificiilor aprinse din noaptea ANULUI NOU sa va lumineze sufletul.
Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
"La Multi Ani"
Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate .
"La Multi Ani"
Cu mult drag, Ana-Maria & Valentin &"perluta" de 15 saptamani!
annkkaa spune:
fetele... la mine a miscat in dreapta si e fetita(dupa spusele de la eco),...
, doar ca de la inceput sarcina mi-a fost pozitionata pe partea dreapta... asa ca... pana la urma e relativ...![]()
"babele" mi au spus ca e fata ptr ca mi-a fost rau in primele luni si cica asa sunt fetele , mofturoase...
pupici. LA MULTI ANI!!!!!
18+ 
happymum spune:
buna dimineata.
ankaaa, felicitari 

anca micu LA MULTI ANI SI SARCINA USOARA.
maria bunica, clody, bebe beca, si tot plutonul de burtiiiiiiiici, va pup dulce, poate se lipeste iar si la mine. sa fiti cumintele la noapte si sa nu va invartati prea tare la dans ca ametiti bebeii ![]()
![]()
.
va multumesc ca existati, mi-ati fost alaturi si la bine si la rau.
singurul lucru bun la 2008 a fost sa va cunosc pe voi. acum ma rog ca in 2009, voi sa va tineti minunea in bratik si eu sa ma laud cu o burtica mareeeeeee si sanatoasa.
va urez LA MULTI ANI tuturor si ne vedem la anul...........

si
placuta la fete.
sa aveti o zi cu mult "bun bun" ![]()
aho aho de anul nou... 2oo9... LA MUUULTI ANI sanatosi si cu un
la fiecare... va
si va
... 

viitoare
, te
DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie...
? repede sa vie...
Flobaby spune:
red]LA MULTI ANI TUTUROR BURTICULTELOR( SI NU NUMAI)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.
Sa auzim ( citim) numai de bine in anul care vine, sa avem parte de sarcini usoare in continuare si de
sanatosi si frumosi!!!!!!!!!!!!
Si mult noroc pentru aspirantele la titlul de [ gravi] - fetelor va tinem pumnii, la anul sa vedem si poze cu burticutele voastre!

[/red]
14+
voicu_bebi spune:
salut burtici 2 in 1 
am trecut sa va uram eu si bebe mic sa aveti un an nou fericit plin de multe bucurii,fericire,sanatate ,sa aveti in continuare sarcini usoare si bebelusi sanatosi!
LA MULTI ANI! va dorim distractie placuta de Revelion ,aveti grija de voi ,pupici pe burtici si la bebici! sa ne revedem cu bine in 2009 cu multe vesti bune!

Anca..

19+
album poze
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa Carla, multumesc.Tu inca mai ai laptic pt Saby? Caci cumatra mea e insarcinata in 8 saptamani si are fetita de 9 luni - finuta mea - si i-a zis dr sa o intarce ca oricum o sa scada lactatia dar ea nu vrea. |
Eu zic sa nu o intarce, ca oricum o sa scada lactatia
"La carte" scrie ca maxim pana in luna a 5-a se poate alapta in timpul sarcinii, deci in primele 4 luni. Eu oricum nu mai alaptam intensiv, ca atunci cand fata avea 9 luni, deci laptele nu era la capacitate maxima. De vreo 10 zile nu prea mai iese nimic, dar fata nu vrea cu nici un chip sa doarma fara sa simta sanul in gurita, oricat de franta ar fi. Azi-noapte m-a tinut asa pana la 1 jumate, si apoi in 5 minute dormea lemn.
Femeile sunt diferite, cumatra ta probabil ca inca alapteaza mai mult decat dimineata si seara, deci inca are mult lapte, si e pacat sa renunte brusc la ceva atat de hranitor si util pentru bebe. Si pentru cel mic ar fi traumatizant sa fie intarcat brusc, daca o sa vada ca, treptat, scade productia de lapte, probabil se va obisnui cu ideea mai usor.
Carla,
s.16 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"