Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(22)
Raspunsuri - Pagina 3
blue77 spune:
Salut fetelor
Iubita incearca sa te linistesti, stiu ca e greu, dar trebuie sa gandesti ca totul va fi bine, du te si mai fa un eco sa te linistesti.
Lui bb nu i place ca mamica lui sa se streseze.
Aquaeu stiu ca se spune ca nu trebuie sa iei medicamente in sarcina dar sa stii ca sunt medicamente care sunt facute si pt femei insarcinate, ia paracetamol fara probleme, Stodal pt tuse(e homeopatic) si mai sunt medicamente homeopatice care sunt bune cand esti asa racita.
Crezi ca daca stai asa si induri martirul ii faci bine lui bb? Stiu ca nu e bine sa tusesti rau si des...asa ca fuguta la farmacie, nu i musai sa vezi un doc pt asta , daca nu ai incredere in farmacist scrie si pe medicament daca il poti lua.
Noi suntem bine , asteptam Anul Nou, si vacanta de peste o saptamana
.
Pupici
NOI
19 + 2 si Marc
(28.08.2004)
bebe2
laurraa spune:
buna fetili dragi!
Iubita, cam ca tine ma simteam si eu ieri, fiind "pe aceeasi lungime amandoua", asa ca astazi mi-am aruncat fundu in masina si m-am dus la spitalul din Vaslui (sunt la parintii mei) si am cerut un ecograf.M-am bucurat enorm cand am vazut ca au obstretica gineclogie dotat f bine la spitalul mare.Oricum, ce am vrut sa zic: fuguta, un eco si stii ce te linisteste? auleuuuuuuuuuu.El era zglobiu de mama focului si chiar e mai mare decat e varstal un grasun
Aveam si eu burtica moale, la fel.
Te mai sfatui sa-ti cumperi bebesound caci eu ma linistesc super cu el.Seara cand il pun, chiar daca nu se aude inimioara, dar miscarile lui se percep ca niste pocnituri si adorm cu ele in gand.E super.Hai capu sus, TREBUIE sa fie bine de data asta
18 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
flavia_alt spune:
buna fetelor, un pupic dulceee la toate.
nu am mai intrat demult pt ca la servici e stricat netul, dar acuma am in sfarsit si acasa.
ma bucur ca a-ti avut sarbaori linistite.
eu nu am noutati, pe bebe nu l-am simtit inca,cred ca e prea devreme.
am facut sambata o baitza, demuuuult nu am mai facut baie, doar dus.....si am fost surprinsa, pt ca, atunci cand stateam cu urechile sub apa pe langa inima mea, mai auzeam una mult mai rapida.Eu cred ca era bebe pt ca exact cum auzeam la eco s-a auzit si cand am facut baie.
voi a-ti fost atente cand faceati baie?
inca un
pt toate!
andreea1608 spune:
Buna seara burtici. Am vazut ca ati fost cuminti si v-a adus mosul multe cadouri.
La multi ani celor care si-au serbat ziua de nume pe 27.
V-am simtit lipsa. Noi am avut cateva zile agitate, am fost la socrii de Craciun, ne-am intors pe 26, pe 27 trebuia sa mergem la nasi in vizita, dar ne-au sunat seara la ora 23 ca sa spun sa mergem la munte a doua zi, si am plecat la Paltinis
. A fost super, ne-am intors acum 2 ore si sunt rupta de oboseala.
Tiana, nu te mai stresa pt ca nu ii faci bine lui bebe. Si eu sunt in aceeasi situatie ca tine, dar sunt linistita pentru ca am inteles cum sta situatia pana la o anumita varsta a fatului. Asa ca fii fericita ca in tine creste o noua viata, un monument de fericire pentru familia voastra.
Va
fetelor. Sa aveti grija de voi.
14+
Ramona.P spune:
Buna seara burtici!
Am intrat sa vad ce faceti si sa va salutam!
Si sa ne laudam ca am mai creszcut un pic!
![]()
Va
de

Ramona
16+
http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
strunfita spune:
Buna dimineata, albinutze!!! Va servesc cu o cafea?
Vad ca toate am fost cam linistite de Craciun, nu s-au scris decat cateva pagini.
Noi am avut un Craciun linistit, acasa, a venit mosul si Bogdan a fost mai timorat fata de anii anteriori. A zis repede o poezie, a primit cadourile, si a fost foarte, foarte fericit ca a primit exact ce si-a dorit el. Chiar de Craciun a nins si la noi un pic, am dat copilul si cu saniuta. De revelion stam tot acasa, ca asa ma simt eu bine acum ![]()
Am pus si poze de la serbarea de la gradinita aici
http://family.webshots.com/album/569351883ynbaYe
De la Craciun inca n-am apucat sa pun.
AQUA, eu am tusit foarte mult la inceputul sarcinii. Si inca si acum mai tusesc din cand in cand dimineata, de 3-4 ori.
Pana cand nu m-am dus la un homeopat care mi-a prescris un remediu exact pentru tipul de tuse pe care-l aveam, nu am rezolvat problema.
Mai poti incerca Plantusin, Stodal, ceai de ceapa, ceai de patlagina, sirop din muguri de pin. Cam atata imi trece prin cap acum legat de remedii naturiste/homeopate.
PHILIP, cred ca nu ai de ce sa te ingrijorezi ca nu-l simti pe bebe. Poate il vei simti tot asa pe la 20 saptamani, ca si pe Philip. Cand mai mergi la eco?
Va pup pe toate si va doresc zile linistite.
18+ si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
baby-first spune:
Buna, burticilor

Eu m-am repatriat din Maramures abia aseara, dar am fost atat de obosita ca nici n-am fost in stare sa deschid calculatorul.
A fost super, a nins destul de mult si parea ca totul afara este o poveste...nu am mai avut asa Craciun cu atata zapada demult...mi-a placut mult de tot.
Bun venit burticilor noi, sarcina usoara si bebei sanatosi
Acum eu am alta problema...burta este cam mare pentru cate saptamani avem, ca m-au intebat acasa toti daca sunt in luna a 7-a... dar important este ca bebicul sa fie bine, nu?
Si eu il simt tot timpul, dar mai ales dimineata si seara si l-a simtit chiar si tati o data si a fost foarte fericit...
Acum incep sa gatesc si eu putin ca am fost cam lenesa de Craciun ![]()
Va pup si ne mai auzim...
Cristina
21+
mamica oana spune:
Dragele mele,va doresc un sfarsit de an imbelsugat si plin de bucurii,iar 2009 sa va aduca tot ce va doriti.
La multi ani! 

Oana,mamica de Robertel
(27.10.2004) si
20+cu 

bebe2
Liana30 spune:
.....Cand ultimele file cad din mii de calendare, se-aprind stelute-n crengi de brad ca semne de urare.
Cand toti ureaza celor dragi cuvinte de marire, venim si noi sa va uram : " La multi ani mult noroc si multa, multa fericire!!

luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma.
annkkaa spune:
mamicute de albinute... ce faceti de Revelion? pe unde petreceti trecerea in noul an?
pupici
18+