Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (107)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Eu cred ca mai dau o tura pe la spital in seara asta...inca nu scoateti agitatele...ca tare nehotarata e bebelusa mea
Am ceva contractii si incerc acum sa vad cat de regulate sunt. Ma doare perineul si durerea corespunde si in anus...am senzatia ca-mi vine sa fac treaba mare dar de fapt nu fac...
So, va tin la curent, dar nu vreau sa va agit prea tare pt ca ultima data s-a dovedit ca era travaliu fals...e posibil sa fie si acum, insa decat sa stau asa mai bine dau o fuga pt o monitorizare si un control de col...JUST IN CASE...

Pup burticile!!!
NATY, CRISTI, va tin pumnii maine!! Sa fiti tari si cu D-zeu inainte!

39+ cuSABINA-MARIA
AMR 2,3...ZILE!!!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Ufff merge forumu in sfarsit!!!!!!!
Naty siCristi bafta multa maine si sanatate!!!!!!Asteptam vesti BUNE!

Am pus un update la excelul cu nr de mobil.Cine mai are ceva de adaugat/corectat in mailul comun. Noi ceva "crampe noi" ca forma , greata si senzatie de..mers la baie.Io il bat pe Grumetzel sa mai stea acolo la caldurica.Pupam fetele

bb mic

POZE
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

alina... le tin cat mai pot! bafta multa!

36S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Ledi dc imi permiti , ca si pediatru nu indicam folosirea servetelelor umede pt spalat nou nascuti, decat in cazul in care nu suntem acasa.In general un nn poate avea si 8 scaune pe zi/ cate mese are si indicat ar fi sa fie spalat cu apa si sapun, la chiuveta, doar pe funduletz.Ne luptam cu multe iritatii, dermatite de scutec cauzate de diverse astfel de servetele , nu conteaza marca.Sfatul meu este sa incerci macar sa faci ce ti-am sugerat , chiar dc dureaza 5 min in plus.

Cat priveste alaptatul nu te mai gandi ca fara tziti nu are Ac, a primit deja o gramada.Majoritatea celor pe care noi mamele ii transmitem sunt protectori o perioada scurta de timp.Sa nu devenim f stresate pt niste lucruri care sunt "legendare".Bb va creste excelent si cu lapte praf , iar o mama linistita, resemnata si fara lapte este de preferat uneia stresate si chinuindu-se sa ofere si ultima picatura.
Hai succes!

bb mic

POZE
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Alina... bafta multa

Tinem pumnii!

Lisa, sa stii ca si mie mi-a zis consortu' ca sforai! CINE IO ? Never-ever i-am zis ca a visat...sau poate sforaiau matzele

Dark Bendis

39+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 7 ZILE!!!!!

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Miere?mai fetelor din SUA ea era online by now ca sa zic asa...un bip ceva Irinei? Aidan o fi vrut afara la piscina , k-n Florida inteleg ca -i tare cald...

bb mic

POZE
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

i-am trimis mesaj Irinei sa vedem daca raspunde, daca nu, o sun.
de sfaraitul asta cred ca vom scapa dupa nastere,nu? eu sper...ca eu ma trezesc din somn din cauza asta,mersul la baia iarasi...deci numai somn nu se poate numi.
tot imi zic:inca un pic,inca un pic.

36S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lisa sa stii ca si eu am aceeasi senzatie, ma ustura gatul dimineata, noaptea am nasul infundat iar dimineata am mucisori .

Alina, Naty, Cristi

MVB, Szmonic unde sunteti?

Ledi nu mai retin sigur de la Stefanelu dar parca treburatul nu e neaparat de la frig, am impresia ca poate fi si de la o usoara lipsa de calciu.....sper sa nu vb prostii dar parca asa imi amintesc, Irina si Rox o sa te lamureasca. Bineinteles ca nu e vorba de ceva grav. Cu alaptatul eu zic sa perseverezi, nu te lasa batuta.

33+ Vlad Mihai

AMR 7 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Irinamultumesc.Uite ca nu m-am gandit sa-l spal la fundic cand ii schimb scutecelul.O sa incerc si asa,desi nu stiu cat o sa-i placa.Nu-i place sa stea dezbracat,nu stiu de ce.Cum ii pun hainutele cum inceteaza imediat din plans.
Si tu ai dreptate,e de preferat o mamica linistita si nu una plansa si suparata,incerc sa fiu,dar mi-e greu,ma simt vinovata,imi fac tot felul de griji si ganduri...Multumesc pt incurajari.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Va multumesc mult pentru urari si majorete. Si pentru tot suportul de pana acum, sunteti extraordinare.

cristi iti urez si eu pentru maine nastere usoara!

Eu mi-am facut de lucru toata ziua ca sa ma gandesc cat mai putin la ce va fi maine. Nu prea mi-a iesit ...
Acuma mor de foame, ca de la pranz nu am mai mancat nimic si nici nu mai mananc pana poimaine
Cel mai nasol e ca nici nu o sa mai pot bea, bag acuma un ceai de tei si cam asta e. Si eu sunt setoasa rau de tot.

Ei bine, cam asta e. Va pup pe toate inca o data.

Raluca, mamica printesei Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 37 + cu Nadia - Ana
MAINE NASC!

Mergi la inceput