Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (107)
Raspunsuri - Pagina 7
bebelusi spune:
S. Alina bine ai venit. Nu stiu sa fie nici una din fete din Craiova. Eu sunt de loc din Caracal dar sunt stabilita de 10 ani in Sibiu. Sper ca ne vei mai scrie in continuare chiar daca nu suntem din Craiova nu???? Povesteste-ne mai multe despre tine
33+ Vlad Mihai
AMR 7 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crisspy spune:
Alina, Carmen, Dark multumesc frumos pentru sfaturi. Am dormit putin si tocmai am mancat niste paine prajita cu branzi ca muream de foame si imi este mai bine. Incerc sa beau si cat mai mult ceai, desi nu este preferatul meu.
Sper ca maine sa-mi fie mai bine.
Mersi inca o data pentru sfaturi.
O seara placuta si multi pupici
Crisspy 32+ sapt Razvan Andrei
AMR 8 SAPTAMANI
Anuc spune:
Va pup dragutlor!
Andrei de Ciufik, bine ai venit pe lume, sa cresti mare si sanatos, sa-i bucuri pe mami si tati! Ciufik, felicitari mami!
Naty si Cristi, sa stiti ca pentru voi am intrat mai mult (sa nu se supere restul fetelor) si pentru Alina (normal, sa vad daca ne-a facut vreo surpriza intre timp.... Mai, va doresc mainse sa aveti o zi minunata! Adica sa treaca repede partea cu operatia si sa va vedeti puiutii sanatosi si frumosi! O sa fie perfect maine, sa vedeti. Si sunt asa convinsa ca va fi asa, chiar va invidiez putin. Parca as vrea sa treaca si la mine timpul mai repede, sa-l vad pe Filipescu sanatos in bratele mele...
A,Naty, un pup mare pentru Ioana ta. Stiu ca ti-a dat Alina cateva sfaturi foarte utile. Imi permit sa-ti fac si eu o sugestie. Am citit intr-0 carte ca este foarte indicat ca in momentul in care te vezi prima oara cu copilul cel mare, dupa ce vii de la spital cu bebe, sa ai maninile libere, ca sa-l poti imbratisa. Adica pe bebe mic sa-l tina tati sau un bunic, iar mami sa-l poata strange in brate pe fratiorul sau surioara cea mare care i-a asteptat acasa. Eu vreau sa pun in aplicare chestia asta, cica e important pentru ei.
Fetelor eu scot agitatele si pentru voi (programatele) si pentru cele care vor naste pe 'nepusa masa'
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (33s)
alinuk spune:
Naty in ciuda aparentelor stiu ca esti o mamica puternica si care va face tot ce trebuie asa incat puiutza ei sa fie bine.
Multa putere iti doresc!
Cris iti doresc ca lucrurile sa decurga asa cum ai planuit impreuna cu medicul tau.
Sa auzim de bine fetelor!
si pentru toate anuntate sau neanuntate:
PS:
Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Leditia spune:
Cristi
Naty
Nastere usoara si bebei sanatosi.
Naty,tin pumnii sa fie totul bine cu bebelusha ta si totul sa decurga perfect.
Cristi,curaj scumpa,o sa fie bine,iti tin pumnii si tie maine sa fie totul bine.
O sa mai intru pt a vedea vesti despre voi.
David e cam fornait,i-am scos ceva mucisori cu batista bebelusului,dar mi s-a stricat al doilea aspirator pe anul asta.Deja cred ca n-am mana buna la cumparaturi.Am zis c-o fi marca,am schimbat,am luat unul mai bun si dupa 4 luni ,azi s-a stricat.
In rest sunt suparata,David nu mai vrea tatica,eu abia scot cateva picaturi la muls,el nu vrea sa suga nici picaturile alea amarate..Azi noapte am stat si am plans de suparare.Stiu ca-s multi bebelusi crescuti cu lapte praf,dar nu am liniste ca nush de unde isi ia puiul meu anticorpii.Imi intrerupsesem si tratamentul,de frica sa nu pierd lapticu si sa nu mai vrea el san..si degeaba.Off...
In rest,e cuminte,doarme si papa..si mai scanceste cand il doare burtica si se strange..Nu ne place cand schimbam scutecelul,nu-i place cand il sterg cu servetele umede..incepe sa tremure si nu stiu de ce ca in casa e cald!
Ii zicem delfinutul lui mami si lui tati,ca scoate niste sunete care mereu imi aduc aminte de Madagascar 2(cam cum le raspunde Marty delfinilor care il aduc la mal)
Aa si zambeste,imi vine sa-i pap gurita aia scumpa si obrajorii aia dulci cand ii vad zambetul ala...
Va pupic si va doresc o seara placuta in continuare.
Intrebare..nu prea am timp sa citesc tot,dar parca nu am mai vazut-o pe mvbStie cineva ceva de ea?
POZE CU NOI
de David Christian
lisa79 spune:
hop si eu!
Naty
Cristi
tinem pumnii pe maine!
dark,ma bucur ca vine mama ta,poate asteapta si bb pe bunica sa ii faca o surpiza.
alina,sa ne anunti cand sa le scot pe agitate pt tine ca sincer nu stiu cat le mai tin inchise...nu stau nici cum. aaa: ferea de mine:kinder e preferata mea...deci sa nu te mananc!
bebelusi frumoase poze
S.Alina:bine ai venit si sarcina la termen iti dorim!
miere,pe unde esti? restul fetelor din State???
eu pe unde am fost mi s-au facut niste "complimente" de am picat pe jos.cel mai des folosit a fost: da ce ai draga sub bluza o minge????
si glume din alea: da cat ai mancar aseara??? sau zi partie cand treci
noroc ca au fost sarabatori ca de nu scoteam biciul la ei
36S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
lisa79 spune:
Ledi,incearca sa tii servetelele aproape de o sursa de caldura...am inteels de la mai multe mamici ca nu le place sa simta rece .
in legatuara cu aspiratorul,poate gasesti o oferta buna acum dupa sarabatori,aici se fac mari reduceri la sf de an. mai ai garantie la el?
cu laptele,eu zic sa mai incerci,nu te lasa batuta. tare mult imi place cum scrii despre micul David...cred ca te topesti de fiecare data cadn te uiti la el
anidaz spune:
Cristi,draga mea ,putere,curaj si refacere usoara,iar pentru bebe sanatate si sa fie pregatit de marea intalnire
Hai ,Cristi!
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma.
O noua incercare
Sa ninga frumos, poveste de iarna Tot ce e bun peste noi sa astearna, Va fie Craciunul bogat luminos Si anul cel nou, mai curat, mai voios!
DarkBendis spune:
Leditia, imi pare rau ca sunt probleme cu lapticul, vezi poate fetele de la Alaptarea Helpline au idei care-ti pot folosi. Cat despre baby wipes...poate nu-i plac lui David ca-s reci? Ar fi oare o idee sa le tii un pic pe calorifer sa se incalzeasca? Zic si eu... daca zic prostii nu ma lua in seama. Lisa are dreptate, s-ar putea sa gasesti ceva oferte bune acum la aspiratoare.
S Alina bine ai venit la noi
Lisa, eu le-as fi zis vreo 2-3 la "amicii binevoitori"... ceva de genul "am auzit ca vii si tu si am zis sa mananc cat mai pot din vreme ca nu se stie daca mai gasesc ceva mai incolo"... ca dupa aia sa dau vina pe hormonii de gravida Inca nu m-am hotarat daca sa-i zic la bebe sa astepte pe bunica sau sa se grabeasca "putintel". Saptamana care vine taticul lui bebe va fi cu noi acasa, dar de la inceputul lui ianuarie incepe un servici nou (de fapt e un job temporar pana isi gaseste ceva permanent "pe specialitatea lui", caci contractul cu spitalul i-a expirat acum 2 saptamani si din pacate nu a fost reinnoit...lipsa de fonduri deh... neplacut dar asta e) si va fi mai complicat sa se "invarta" pe langa noi.
Am fost si la supermarket sa facem aprovizionarea... in sfarsit am luat si ultimul lucru de pe listuta ... adica scutecele...un pachet de pampers new born marimea 2... si un pachet de huggies marimea 2... o sa experimentam in prima faza pana vedem ce si cum.
Dark Bendis
39+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 7 ZILE!!!!!
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lisa79 spune:
exact acelasi scutece mi le-am cumparat si eu. ma apuca emotiile!
nu le-am zis nimic ca sunt mult mai ceratareata acum ca de obicei si nu am vrut sa le stric seara nasilor(la ei a fost eptrecerea) asa ca am facut haz de necaz.
tocami mi-a zis cristi ca sforai tare tare,nu imi vine sa cred. el a baut un pic mai mult aseara si a preferat sa doarma in sufragerie,din sufragerie m-a auzit. nu stiu ce sa mai fac,dimineata cand ma trezesc ma doare tare de topt gatul,iau o tableta de propolis sau halls si imi trece,dar caile respiratorii imi sunt pline de muci,ar trebui sa folosesc si eu batista bbului. ma mir ca nu pot respira