Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (107)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

da irina - e ciudat sa stii data. arca vad ca la noapte nu pot sa dorm si cum nu am voie sa beau nici apa...

da poate daca nu dorm de dupa masa tot reusesc cateva ore diseara. imi pun crimele din midsomer ca are efect de adormire garantat

38+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

MAINE E ZIUA CEA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna fetelor,

Urmaresc dezbaterea de la Realitatea TV cu privire la indemnizatia pt mame si ma apuca nervii.

Cristi, Naty, parca va simt emotiile. Insa va spun ca totul va fi bine. Maine asteptam mesaje de la soti cu info despre comorile mici.

Alina, unde esti? Nu cumva la spital cu bebe in brate?

Bee35+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Salutare burtici!!!
Am intrat rapid (ca astept ceva musafiri)

Naty, Cristi, tinem pumnii stransi pentru maine.Sunt convinsa ca totul va fi bine si abia va asteptam in formatie dubla.

34+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata,

Cristi, Naty,PREZENTA la apel si eu!!
Nimic nou sub soare...doar cam am de raportat o noapte groaznica
Pentru voi maine e ziua cea mare, macar stiti o treaba...eu am decis sa nu ma mai gandesc si sa-mi fac programul ca si cum nu ar trebui sa nasc zilele astea. Deja am vorbit cu fetele pentru Revelion, cine ce pregatiri face (cica eu nu fac nimic...sunt doar invitat ).
Azi poate dau o fuga prin Mall sa mai iau una alta.
In rest, o sa ma gandesc la voi maine toata ziua!! Va rog sa ne dati mesaje pe tel, telefoane, ceva...sa nu ne lasati sa fierbem aici ca racii.

Citesc ce ati mai scris si revin.
Pup burticile

39+ cuSABINA-MARIA
AMR 2,3...ZILE!!!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Buna fetelor,

Urmaresc dezbaterea de la Realitatea TV cu privire la indemnizatia pt mame si ma apuca nervii.

Cristi, Naty, parca va simt emotiile. Insa va spun ca totul va fi bine. Maine asteptam mesaje de la soti cu info despre comorile mici.

Alina, unde esti? Nu cumva la spital cu bebe in brate?

Bee35+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Bee, am umarit-o si eu ieri si mi-a crescut tensiunea.
Tu ce faci, esti OK?

34+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Buna dimineata fetelor,
Eu tocmai mi-am condus socrii la taxi. Azi o sa va scriu mai mult dar de maine iar cred ca va scriu mai putin pentru ca 3 zile voi fi dadaca la Stefanelu pentru ca sora-mea si cumnatu-meo lucreaza.

Raportez in aceasta dimineata ca parca din ce in ce imi e mai greu sa respir, pe langa faptul ca am nasul infundat imi simt burtica pana in gat. Fiu-meo a fost ieri super energic, credeam ca imi rupe burtica imi era asa de drag de el, nu stiu ce o fi avut. In dimineata asta vad ca mana nu imi mai e umflata.

Petra sa stii ca eu am votat deja, fetelor va sfatuiesc sa intrati si voi pe www.realitatea.net sa votati

Alina ma bucur ca mi-ai simtit lipsa

Szmonic ce faci, de ce nu mai dai nici un semn de viata, oare ai nascut si nu am apucat sa scoatem agitatele???

Naty, Cris, Alina aveti grija de voi, sa stati linistite ca totul va fi bine. Ideea e sa fim obtimiste, si totul va decurge asa cum ne dorim

Yashy, Eli voi sunteti bine???

Ira mai ai noutati cu angajatorul tau??

Irina, nu pot sa cred ce oameni...e buna vorba aia "Doamne mare ti-e gradina!!!"

Fetelor care ati nascut, mai intrati si mai povestiti-ne ce va mai fac ingerasii, ca asa ma binedispuneti cand povestiti cate ceva despre ei

Si eu declar ca am papat multe dulciurele,

33+ Vlad Mihai

AMR 7 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Aalina, ai dreptate! Acum nu mai vrea ea...si nici nu mai vreau sa ma stresez...sa iasa cand vrea si gata.

IRINA,Bee sunt inca aici fetelor...si tot in formatie Kinder cu Surprize ...nici un semn, NIMIC! ...aseara pe la ora 24.00 bebelusa era in plina forma, imi facea burta valuri-valuri si imi dadea cate una de ma misca cu totul. Deci e bine merci, face exercitii...de ce sa iasa?!

39+ cuSABINA-MARIA
AMR 2,3...ZILE!!!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

salutare burticutze,

Naty, Cristi va tin pumnii pentru maine. Dumnezeu are grija de voi, totul va fi bine! Asteptam vesti imediat ce ne puteti da.
Cateva pentru incurajare!!

Alina la tine nu mai scoatem agitatele, ca fata ta sta acolo, ca primeste multe bunatati. Poate asteapta sa guste meniul de Revelion!
Cadia tu ce mai faci? esti bine?
Flo azi ma gandeam la tine ca mai ai si tu 2 saptamani pana la sapt.37, ce putin!
Alinuk tu cum esti? La tine ar fi frumos sa vina bb pe 10 ian. Asa ambii baieti ar avea data nasterii "10"

Am schimbat si noi saptamana, maine mergem la echo, de abia astept sa-l vad pe bb.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

32+ Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Carmen, sa stii ca ai dreptate...poate asteapta sa vada ce papa buna avem de Revelion ...pana una alta sta cumintica la caldurica.

Bebelusi . Ma bucur ca esti bine. Cum ati petrecut? Cum ti-au iesit toate pregatirile? Ai facut pana la urma tortul ala bun?

39+ cuSABINA-MARIA
AMR 2,3...ZILE!!!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Carmen, suntem bine,dar cam obosite ca am fost plecate cu tati(sotzior)din Bucuresti.Pitica este in continuare o dansatoare prin burticutza.

Eu abia pe 16 ian mai merg la eco, la ultima.Sa ne spui maine cum a fost.

35+cu CLARA

Mergi la inceput