Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (107)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

A, si bag si eu de pe acum agitatele pentru mamicile de maine:

!!!!NATY!!!!!

!!!CRISTI!!!

39+ cuSABINA-MARIA
AMR 2,3...ZILE!!!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Le tin si eu pumnii fetelor pentru ziua de maine.

Naty, cristi, curaj si sa iasa totul bine!

Daria Nandini s-a nascut in data de 18 decembrie 2008, la ora 16.44.

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

multumesc muuuult de sfaturi. o sa cumpar stodal (stiu ca nu e bine, dar eu sunt f axata pe medicamente, nu prea am rabdare cu tratamente naturiste). nu are rost sa imi intreb medicul de familie, pt ca stiu deja ce imi prescrie. de cand eram mica, indiferent ce aveam, imi dadea o reteta cu ampicilina!
irina, tusea e seaca si f puternica de ceva timp.

37+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

naty si cristi va doresc sa mearga totul bine maine, sa va reveniti f repede din operatie, sa nu aveti dureri sau probleme de la anestezie, mult laptic din prima si niste bebei sanatosi si mancaciosi! abia astept sa aud ca sunteti bine!!!

37+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alina, a fost cel mai frumos Craciun de pana acum. Cu zapada, ger afara, aldurica in casa, eu cu Mircea si cu bebe mic in burtica..... In prima zi au fost la masa sora mea cu cumnatul meu si si cu Stefanelu (nasii lui bebe strumf).....mai tarziu au venit doi prieteni de la teatru de la sotul meu....iar seara am iesit in oras intr-un bar. Toata lumea mi-a facut comlimente ce graviduta vesela si slaba sunt, .

A doua zi au venit in vizita socrii cu care ma inteleg foarte bine....ne-am plimbat....

De fapt nimic nu a fost super interesant doar ca a fost calduros si linistit, ce iti poti dori mai mult.

33+ Vlad Mihai

AMR 7 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Cadia, suntem bine daca luam tratamentul. Daca nu, contractii, crampe memstruale si dureri de burtica. Am incercat sa reduc dozele date de medic (no-spa forte si gynipral de 3 ori pe zi si un aspenter), insa nu a mers. Ma tem insa ca sunt cam multe medicamente. Aspenter nu as mai lua pt ca mi-au aparut vanatai f mari pe picioare si oricum trebuie sa il intrerup la 36 sapt.

Tu cum te simti? Te-ai apucat sa speli hainutele lui bebe? Eu de mine si sunt tare incantata.

Carmen, ai dreptate, mai am 2 sapt pana la 37 sapt si sper sa rezistam. Nu am mai iesit din casa de 4 zile si e tare rau, dar asta e situatia. Voi cat mai aveti?

Alina, iubita mea kinder cu surprize, tinem pumnii. Spor la cumparaturi. Daca vezi ceva compleuri de noapte (camasa cu capot si eventual papuci), poate imi zici si mie.

Selene, ai o bijuterie de fetita. Sa fiti sanatose!

Bee35+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

v-am pus si eu doua pozici ca mai mult nu mai imi da voie siteul, cica am pus prea multe poze luna asta.....

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/3143964184/in/photostream/

33+ Vlad Mihai

AMR 7 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Felicitari Andreea pentru bebelusul Andrei! Sa creasca mare, sanatos si fericit!

Selene, ti-am vazut si eu printesa. E superba! Si-ti seamana asa blonduta.

Naty si Cristi, va cred ca e greu in ultima zi in postura 2 in 1. Faceti-va de lucru toata ziua, ca-i tare greu cand te iau gandurile. Oricum nu ma indoiesc ca va fi bine pentru amandoua cat si pentru bebelusi.
Tinem pumnii!
Naty, eu maine merg la control in Ambulatoriu, dar ma indoiesc ca pot intra in Post Operator sa te vad. Vei fi oricum in gandul meu.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 37+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Flower ia las-o cu Aspenterul.E momentul.Si eu l-am oprit.mai ales dc zici de echimoze.Suficient, acum sa nu dai in cealalta parte.Riscul de hemoragii e mai mare k cel de tromboze , asa ca stop aspenter.
Delia f bun Stodal pt aman2 tipurile de tuse, Ambroxol nu era bun pt tusea seaca.Tusea seaca sacaitoare trece doar cu dextrometorfan(Tussin, etc) dar NU e cazul sa iei.Ia stodal si ceai caldutz, fara chestii iritative (prea rece, fierbinte,acid)

bb mic

POZE
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Naty, Cristi- mult curaj pentru maine, sa iasa totul bine si sa aveti niste bebelusi de nota 10. Va pup!

Mergi la inceput