Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (107)
Raspunsuri - Pagina 25
DarkBendis spune:
Buna ziua/seara la toata lumea!
Alina, bine ati venit acasa! 

Si noi pe aici... in aceeasi "formatie", friiiig afara, placut in casa... ma odihnesc cat pot ca ... daca pana ieri as fi zis ca nu m-as mira sa nasc candva saptamana viitoare, acum zic ca as fi tare surprinsa daca bebe ar vrea sa intarzie. Dopu' e tot acolo, contractii/crampe si alte de-alea nu am (da' eu nu am de-astea nici la ciclu asa ca...)... just a feeling cum ca nu mai e mult si bebe care s-a mutat jos de tot, dupa cum simt eu.
Daca deschide cineva capitol nou... poate-mi actualizeaza DPN-ul (03/01)... chit ca in curand nu o sa mai conteze ![]()
Cum stati cu pregatirile pentru noaptea dintre ani? Aveti oarece planuri?

Dark Bendis
39+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 5 ZILE!!!!!

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
alinuk spune:
daca aveti rabdarica ...
o sa fac eu capitol nou!
Alinuk,
Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
lisa79 spune:
bine ai venit acasa,alina! ai devenit si vedeta
!
36S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
Carmen_Marieta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IRINA.C Aalina stiu sunt o bleaga ...io cu nu, nu sunt prea prietena.BLEAGA!bb mic POZE 36+![]() |
Nu cred ca esti bleaga, nu mai zice asa, cred ca ai un suflet mare, dar ar trebui sa inveti sa spui NU.
Asa eram si eu acum cativa ani, pana sa-l cunosc pe Radu, el m-a schimbat foarte mult!
Important este sa incepi cu cineva...
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
32+
Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

...io cu nu, nu sunt prea prietena.BLEAGA!