Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (107)
Raspunsuri - Pagina 16
ariya spune:
ca imbracaminte pt iesirea din spital,v-am spus mai demult ca,la cezariana,e ideal sa ai o rochita sau fustita ca e nasol cu taietura,nu suporti nimic sa te atinga,iar burtica nu se retrage imediat,e moale si doare...ideal este sa puneti si centura ca ajuta mult...eu chiar stiu cum e
chiloti ar fi cel mai bine sa va luati din aia unica folosinta-sunt si la carrefour,unde sunt lucrurile pt bebei...se pateaza de la sange si trebuie aruncati...
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 33+Mihai Adrian
AMR 5 SAPTAMANI
BillyBilly spune:
wow! ce de bebelusiiii!!!!!!!
Sa va traiasca puiutii fetelor: Alina, Naty, Cristi!! Sa fiti niste fericite si sa va refaceti repede!
Ledi bebe sta in brate la tati la plimbare...caruciorul nu-i ansamblat inca, sta la cutie momentan...oricum nu stam mult, max 15 min, cat sa facem 2 pasi si sa respiram un pic de aer tare.
carmen
Catalina
mamica fericita de Ana-Maria ingeras de
miereamara spune:
Felicitari Cristi, Alina si Naty! Wow ce de vesti bune! Sa va traiasca copilasii si sa fie sanatosi, iar voi sa aveti recuperare rapida.
Flowerbee este de la Firefox, dc vrei sa bold literele, ai sa vezi ca iti apar semnele alea de punctuatie gen[b] la sfarsitul textului pe care il scrii, solutia este sa cut/copy semnele manual. Si eu folosesc tot firefox, explorer mi se blocheaza f des sau ma delogheaza.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
crisspy spune:
Ce de licurici s-au nascut azi!!!!
Felicitari ALINA, NATY SI CRISTI .
Sa va creasca mari si sanatosi benelushii si sa va bucurati de ei, iara pentru mamici multa sanatate, laptic si recuperare grabnica.
Mie tot rau imi e de vreo 2 zile, imi vine sa vars din orice. Mi-am facut niste ciorbitza de pui sa mananc ceva cald, sper sa nu mi se faca din nou rau.
Chiar ma enerveaza starea asta ca vroiam si eu sa ma apuc de spalat sa am totul gata pana luni cand incep din nou serviciul, dar asta e.
O zi usoara si multi
Crisspy 32+ sapt Razvan Andrei
AMR 8 SAPTAMANI
Venerata spune:
LA MULTI ANI, tuturor burticilor, mamicilor si bb -ilor!
N-am mai intrat de mult, dar inainte sa va povestesc ce peripetii am avut din 22 incoace, as vrea sa le felicit pe Ciufik si pe Alina pentru puiutii lor. Sa le dea Dumnezeu sanatate, iar parintii lor sa ii iubeasca mult, mult si sa fie mandri de ei!
Mai citesc din urma si va povestesc.
Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 31s+
Selene_Bunny spune:
Ciao, fetelor!
Dark, adauga asa: glicerina boraxata - sa nu-ti faca (,) candida, ca a mea pitica, ceai de tei (e bun pentru tine, te calmeaza). Sa vad daca imi mai aduc aminte de ceva...
Ledi, din experienta mea de mamica de pana acum: nici Dariei nu ii place cand o schimb si cand o sterg cu servetele umede. Servetelele umede, desi utile, sunt reci, iar copilului nu-i place ca o parte a corpului sa-i fie dezgolita / mani****ta prea mult. Asa ca incep ca ii vorbesc, sa ii povestesc ce fac, si functioneaza, nu mereu, ca uneori urla ca apucata, dar... Cand e foarte mazgalita, o iau pe sus si o spal la chiuveta, cu apa calda... Tace malc...
In locul servetelelor, poti folosi ceai de musetel caldut, in care inmoi un tampon de vata si il stergi la fundulet.
Daca faci dus si pui jetul cat de cald suporti pe san, facand miscari circulare, si te mulgi apoi, nu iese mai mult laptic? Apa calda stimuleaza productia de lapte...
A, si eu ajungeam sa schimb, uneori, la Daria, 3 scutece deodata... Nu de pipi, de altceva... Fata mea cred ca stie ca sunt vremuri cacacioase, de criza...
Alina, super! Doar 2 ore??? Fericito! Sa-ti traiasca puiutza, sa fie sanatoasa, frumoasa si desteapta!
[green]Bravo, Naty! 2.500 de grame nici nu este asa de putin! Sa-ti traiasca fetita, sa te vedem acasa fericita si lipsita de griji![/green]
Felicitari, cristi! Ai un bebelun grasuliu! Sa fie sanatos, mancacios si sa te bucuri de el!
micola, nu scapi asa repede de burtica, nici daca faci cezariana... Deci de haine "intermediare" ai nevoie... Iar prenatalul, eu l-am luat de la medicul de familie, l-am predat angajatorului si ciao...
Camasi cu nasturi in fata, eu mi-am luat de la Auchan, 20 de RON bucata... La ce bun mai mult, ca si asa risti sa le patezi de sange... De la nastere, de la lohii...
Daria Nandini s-a nascut in data de 18 decembrie 2008, la ora 16.44.
Am adus pe lume o minune!
lisa79 spune:
ce frumos ne incepem saptamana: feliciatri NATY,CRISTI,ALINA!!! sa va traiasca licuricii!
ce sa mai zic,nici nu imi vine sa ma plang!
va rog mult,fetele care stiu un remediu,AJUTOR!!! nu pot sa dorm nici 1h dintr-un foc,ma sufoc si nu pot respira.am constatat ca nu e nasul cat e gatul plin de mucoase. sunt rupta de oboseala!
multumesc
36S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 4 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
bebelusi spune:
Lisa ti-am zis ca am si eu aceeasi problema. Noaptea incec sa dorm cu capul mai sus pe 2 perne si ma dau pe buze cu strugurel, se pare ca imi e mai bine. Ma gandesc ca avand strugurel mult pe buze nu simt ca mai respir si pe gura. Inainte ma trezeam cu buzele insangerate.
33+ Vlad Mihai
AMR 7 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Carmen_Marieta spune:
Sunt fericita!! ne-am intors de la echo, bb e bine, era foarte activ, se juca... are cordonul in jurul gatului, dar nu ma stresez ca-l da el jos... de daca si-a pus masa margele!!, are 1900 g... ce mai... imi doresc sa fie totul bine..
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
32+ Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
andre_ea spune:
Selene, nu-i mai da micutei cu glicerina boraxata. Boraxul nu e bun. Cauta glicerina cu nistatin.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 38+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta