Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (107)
Raspunsuri - Pagina 12
Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flowerbee MESAJ DE LA ALINA: "AZI (29 DEC) la ora 2.40 DIMINEATA A VENIT PE LUME SABINA MARIA (3350 G, 52 CM, APGAR 10, NASTERE NATURALA). MAMI E FOARTE BINE SI EA, DUPA UN TRAVALIU DE DOAR 2 ORE. ALINA 1976" Bee 35+![]() http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi! |
UAU ALINA super tare.... doar 2 ore travaliu

sa va traiasca Sabina Maria si tie refacere usoara

naty, cristi va asteptam cu mesaje la fel de optimiste...

billy merci, o sa mai reduc din lista; la bebe am pus asa ca asa mi-au zis fetele de la noiembrie decembrie care au nascut la municipal... ma bucur mult ca Ana Maria e bine si sper sa nu o mai supere colicii... afara o scoteti in brate sau in carut?
Ledi ideal e sa alaptezi bbul dar dc nu se poate vb ffff serios sa nu merita sa te stresezi si sa plangi noptile... nu e bine nici pt tine si nici pt pitic..
miere eu zic ca mai ai un pic un pic...
spic de grau bine ca a trecut raceala
andrea_ea am citit si eu ca bine sa le creezi un ritual etc dar am citit de asemenea ca nu e bine sa ii speli in fiecare zi pt ca le distrugi nu stiu ce substanta care e pe piele lor
oare ce o fi cu roxana, iris?
deliafairais spune:
WOW, ALINA FELICITARI!!! MA BUCUR CA SUNTETI BINE AMANDOUA! RECUPERARE RAPIDA TIE SI MULTA SANATATE PT SABINA!
NATY SI CRISTI 

37+
DAVID
CADIA spune:
Felicitari ALINA si bb SABINA MARIA

Beeinca nu m-am apucat sa spal lucrusoarele.
Dupa 3-4 ianuarie, dupa ce desfiintez bradul (ca este la pitica in camera) ma apuc sa le sortez (ca am si mai mari)si apoi la spalat si calcat cu ele.![]()
Multmim de vesti

Naty, cristi, suntem toate cu gandul la voi.

35+cu
CLARA
IRINA.C spune:
Eu plec la adunat kitul pt cel stem.Deci nu voi avea acces la net.Cui trimit sms in cazul in care trimite Naty?Cine sta acasa?Cine se ofera? Pupici
bb mic
POZE
36+
Porumbita spune:
trimit eu
pana la 15:30 sunt la calc si apoi dupa 19:00 (intre timp merg la doc la control)
trimit nr pe pm
Sarrahh spune:
Salut,
Eu sint Maria, Naty este una din bunele mele prietene din Romania, eu traiesc in Anglia. Am primit mesaj de la mama mea care este prietena cu mama lui Naty. Citez:
Buna !
S-A NASCUT NADIA - ANA- !!!!
ESTE SANATOASA SI EA SI RALUCA.
CEZARIANA -ANESTEZIE LOCALA - RAHIANESTEZIE SAU EPIDURALA -
ARE 2,500 KG. SPERA SA LE DEA VOIE ACASA PE 1 IAN.
NU A FOST NEVOIE S-O MAI PUNA LA INCUBATOR.
ESTE BRUNETICA SI SE PARE CA SEAMANA CU SURIOARA EI !
deliafairais spune:
FELICITARI NATY!!! LA MULTI ANI NADIA ANA, SA PAPI MULT SI SA CRESTI REPEDE!!! RECUPERARE USOARA NATY SI SPER SI EU SA AJUNGI ACASA PANA LA REV!!!
37+
DAVID

?