Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (107)
Raspunsuri - Pagina 11
eli spune:
buna gravidute, mamici si bebici!
Cristi si Naty, tinem pumnii!Nastere ca la carte si recuperare super rapida! Pupicei!
Noi suntem bine, tot in formatie 2 in 1. Sambata seara am avut un travaliu lung, dar fals. Travaliul m-a determinat sa incep sa spal hainutele bebelinei de duminica. Stiu ca e sarbatoare, dar am zis daca nasc, tati nu o sa stie ce si cum, ce sa imi aduca la spital. Am spalat vreo 3 masini si tot mai am cateva chestii. E asa placut sa le scot din masina si sa le impaturesc, hainute de 2 palme si sa ii le asez maimuticii in sertare.
Burta e ff mare, grea. Cand merg la toaleta ma doare, parca trage cineva de vezica. Azi e ult zi de pastile anticontractii. De cand am venit acasa contractiile au fost mai dese, dar nu asa dureroase ca atunci cand m-am internat.
Maine merg la control. Tot maine fac 37 de sapt, deci ne considerem la termen.
Va pupacim si mult succes. O sa incerc sa mai intru.
AMR 3 sapt+
O zi plina de bucurii
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE
flowerbee spune:
MESAJ DE LA ALINA:
"AZI (29 DEC) la ora 2.40 DIMINEATA A VENIT PE LUME SABINA MARIA (3350 G, 52 CM, APGAR 10, NASTERE NATURALA). MAMI E FOARTE BINE SI EA, DUPA UN TRAVALIU DE DOAR 2 ORE. ALINA 1976"
Bee35+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
flowerbee spune:
ALINA, SA ITI TRAIASCA FETITA, SA FIE SANATOASA SI VOIOASA SI SCALDATA NUMAI IN IUBIRE SI FERICIRE! IAR VOI, PARINTII SI SURIOARA, SA VA BUCURATI DE EA SI ALATURI DE EA, 1000 ANI DE ACUM INCOLO!
Bee35+
eli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flowerbee MESAJ DE LA ALINA: "AZI (29 DEC) la ora 2.40 DIMINEATA A VENIT PE LUME SABINA MARIA (3350 G, 52 CM, APGAR 10, NASTERE NATURALA). MAMI E FOARTE BINE SI EA, DUPA UN TRAVALIU DE DOAR 2 ORE. ALINA 1976" Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi! |
flowerbee, multumim pt mesaj!
alina, felicitari. uau ce repede ai nascut! refacere rapida si o bebelina sanatoasa, cumintica si mancacioasa! te asteptam cu detalii!
O zi plina de bucurii
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE
jasmi spune:
Felicitari mami Alina! Sa-ti traiasca minunea, sa creasca mare si frumoasa si sa va bucure vietile!
Bebe Sabina-Maria
Multumim Bee de info . De Cristi inca nu stii nimic? Toata noaptea am dormit ciudat .. numai Naty, Cristi, Naty, Cristi am visat
... ma duc sa adaug eu in listuta
Jasmi 33+ cu
way to go, BB
flowerbee spune:
De Cristi nu stiu inca nimic, astept. Nici de Naty.
Eu am visat ceva de Mvb, ca ar fi nascut.
Mvb, unde esti?
Bee35+
IRINA.C spune:
Felicitari mami ALINA si bb SABINA!!! De cand te tot asteapta mami a ta!Sa fii sanatoasa si iubita !
De la Naty la 9.45 nu intrase ink in sala , era in pregatiri, ii era f sete si era f ametita...zic eu si ff stresata,sa-i tinem pumnii fetelor si ei si lui Cristi ..au nevoie!!!!!!!
bb mic
POZE
36+
veronica75 spune:
Pup licuricii, fetele si burticutele,
Felicitari!!!! Ciufik , Felicitari!!! Alina - Bravooo, Sa va traiasca minunile, sa fie sanatoase si papacioase, sa aveti laptic si bb-i fara colici. Andrei, Sabina-MariaLa multi ani si bine ati venit .
Curaj Naty, Curaj Cristi
Tin pumnii si mult curaj fetelor ce au ajuns la termen.
Eu am avut musafiri 3 zile si de asta doar am citit, dar nu am si raspuns ca sa nu stau prea mult la calc .
Fetelor Irina, Dark - multumesc de sfaturi si incurajari , si Craciunul tot cu greata....daaa mai am un piccc si gataaa. - sa imi fie copilul sanatos ...ca restul trec.
Abia astept vesti noi de la fete ; se mareste lista
Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 6 SAPTAMANI
BB e pe drum
veronica75 spune:
Azi e luni...deci... schimbam si semnatura
Just, Ledi, Billy, Selene - am vazut pozicile cu bb-i , plang de fericire , abia astept sa apara si a mea.
Licuricii nostri sunt niste scumpei , unu si unu, unul mai frumos ca altul...si aaaaa Billy parca la minunica ta am vazut cercei in urechiuse .
Speram sa mai primim vesti de la Dalma.....mai scria in week-end..da nik.
Va doresc la toti o zi frumoasa
Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 5 SAPTAMANI
BB e pe drum
flowerbee spune:
MESAJ DE LA ALINA:
"FETELOR, VA PUP. TOCMAI CE MI-AU FACUT TOALETA SI M-AU SCHIMBAT, BB ESTE O DULCEATA! A INCEPUT SA VINA SI LAPTICUL. VA TIN LA CURENT CU DETALII SI CAND AJUNGEM ACASA VA POVE CUM A FOST LA NASTERE. CE STITI DE NATY SI CRISTI?"
Bee35+