***Bazar pentru GABRIEL ***
Raspunsuri - Pagina 8
diana2242 spune:
nu mai inteleg licitatia este deja expirata cea care avea termen 18 si ceva aseara?
diana2242 spune:
poate imi raspunde si mie cineva as vrea sa ies din casa si sa si depun banii daca tot ies dar nu stiu cat pana la urma
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 nu mai inteleg licitatia este deja expirata cea care avea termen 18 si ceva aseara? |
da, eu asa inteleg explicatiile de pe prima pagina. castiga cine a licitat cel mai mare pret in termenul de 3 zile (adica pana aseara la 18 si ceva in cazul punctual la care te referi tu...).
atata doar ca inregistrarea licitatiei si confirmarea castigarii produselor o da... cred ca o da kid . nu vreau sa gresesc, mai e cineva vechi pe bazar care inregistreaza licitatii sau confirma incheierea lor? nu de alta, dar e dificil ca o singura persoana sa se ocupe de actualizat lista asta, daca nu e disponibila in ziua aia? si mi se pare destul de dificil de lucrat cu ea (cu prima pagina...)
spunea doina ca lucreaza la un site pe care bazarul sa fie mult mai comod de folosit.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
ancadragoman spune:
In mod normal se termina in 3 zile dar daca sunt 2 persoane care tot liciteaza se lasa pana se opreste una dintre ele ,ideea este sa se stranga cat mai multi bani nu sa tinem de astea 3 zile.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
lizzy spune:
citat din mesajul lui diana2242 poate imi raspunde si mie cineva as vrea sa ies din casa si sa si depun banii daca tot ies dar nu stiu cat pana la urma |
hai sa vedem impreuna. care produs l-ai licitat de expirase aseara?
si cine a mai licitat? si cine zici tu ca a castigat? si-mi dau si eu cu parerea in lipsa celor mai vechi de aici
Eseea spune:
citat din mesajul lui ancadragoman In mod normal se termina in 3 zile dar daca sunt 2 persoane care tot liciteaza se lasa pana se opreste una dintre ele ,ideea este sa se stranga cat mai multi bani nu sa tinem de astea 3 zile. anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
eu cred ca e cam neclar...si cand se considera ca nu mai liciteaza o persoana? dupa cateva zile de cand nu a mai scris, dupa o saptamana...?! Eu cred ca totusi trebuie un timp fix! sunt de acord ca trebuie sa se stranga cat mai multi bani pt Andrei, de aia si cumparam din bazar, dar.......ma rog, daca e asa, pana renunta cineva, atunci eu renunt acum, dupa contralicitatia Dianei.
Mami de fetita si de baietel 29+
lizzy spune:
citat din mesajul lui ancadragoman In mod normal se termina in 3 zile dar daca sunt 2 persoane care tot liciteaza se lasa pana se opreste una dintre ele ,ideea este sa se stranga cat mai multi bani nu sa tinem de astea 3 zile. anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
ahaaaa, am inteles. scuze
da, scopul e sa adunam bani pt andrei!
ancadragoman spune:
Eseea nu vreau sa te superi ,de obicei fetele care modifica in bazar intreaba daca mai licitezi sau nu si in orice caz nu asteapta o saptamana.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
lizzy spune:
doina, tie cum ti se pare mai bine?
dragi mamici sau viitoare mamici, ar trebuie gasita o cale de mijloc legat de contralicitatii si termenul fix. eseea are si ea dreptate, cat se asteapta pt contralicitatie? sau cine renunta si nu mai contraliciteaza anunta si numai atunci e gata? dar daca se intampla ceva si nu poti intra pe forum, nu poti anunta renuntarea cu zilele?...